Da jeg lavede køkken startede jeg med en lille induktion, så kunne jeg altid save hullet større hvis man pludselig fik behovet for en 10.000 kr kogeø, det behov kom aldrig. Den med zoner, størrelse der ændre sig osv ser så fint ud, men så har man lidt fedtede fingre, så kommer mormor med en alu gryde der ikke fungere på induktion. Så kan barnet ikke finde ud af at tænde da man skal trykke flere steder samtidig. Samt bruger man normalt 2 gryder, en pande, en wok, dem kender man størrelsen på og ved hvor de skal stå. (shit jeg lyder gammel og anti-sælger agtig).
--
styr udenom de helt billige, de benytter puls induktion (så kan du lige så godt nærmest have keramisk kogeplade.
du nævner intet om behov, budget eller ligende så det bliver lidt svært og pege dig i nogen retning, de 2 du selv har fundet er "fine nok" - men igen kommer an på behovet.
Selv køre jeg med Witt kogeplade, men er også typen hvor det bedste kun er godt nok :P
--
-----------------------------------
Status på B/W-listen: +2/-0
-----------------------------------
#2 præcis hvad 2 siger...
puls induktion er noget skrammel, og du mister den "hurtige" funktion.
--
Godt tip,
hvordan ser man om det er puls induktion. Er nogen af dem jeg linker til puls?
ved ikke med budget, gider umiddelbart ikke bruge specielt mange penge på en kogeplade. Men man har den jo også i mange pr, så hvis man får markant fedtes ved at give 5 eller 7 k istedet for 3k, så vil jeg gerne det :)
--
#4 hvis du ringer til skousen Holbæk og spørger efter Paw eller Nicklas og siger André har sendt dig, så tænker jeg ikke du bliver skuffet over prisen på en witt kogeplade ;-)
--
-----------------------------------
Status på B/W-listen: +2/-0
-----------------------------------
#5
er witt bare the shit og hvorfor? :)
og tak for tilbudet
--
#6 vil gerne skrive en længere roman, man konen går amok over mit mekaniske tastetur -,-
https://www.youtube.com[...]
--
-----------------------------------
Status på B/W-listen: +2/-0
----------------------------------- Jeg er glad for Siemens, men ikke deres helt billige. jeg mener jeg har 17 niveauer + boost til hver kogeplade, det betyder at man kan ramme punktet man lige ønsker, som f.eks. hvor kartoflerne kun lige koger, så koger de ikke over. Siemens kogepladen er en hvor du har de 17 niveauer + boost.
AEG er også lækkert, men her skal det være topmodellerne, men de lammetæver så også Siemens topmodeller.
Witt kan som jeg ser det ikke noget som en tilsvarende kogeplade fra AEG eller Siemens ikke kan. måske kan den endda mindre.
--
#8 hej tak,
hvad kan en kogeplade hvis den lammetæver de andre? Jeg spørger bare fordi, jeg er totalt newb :)
ved aeg er det så 9000 modeller eller er 6000 som denne også god
https://www.power.dk[...]
--
Hos AEG har jeg erfaring med dennes forgænger.
https://www.aeg.dk[...]
Termometeret er genialt, smid det i kartoflerne og den skruer selv ned og starter timeren, lige inden de begynder at koge.
Ulempen er at man kun har et termometer, for det er også genialt at bruge i sovsen, så den ikke skiller.
--