Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Hyggekrogen
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Mc Donalds mad - Tilberedning

Af Junior Supporter Lowice | 26-09-2023 14:15 | 2998 visninger | 50 svar, hop til seneste
Hej Hol'er Nu ved jeg godt at man skal tage det man læser på dagens.dk med en håndfuld salt men faldt over denne annonce fra USA hvor en medarbejder fortæller hvordan de ikke laver maden men kun varmer det op. https://www.dagens.dk[...] Men nu vil jeg jo gerne høre nogle af jer som arbejder hos Mc Donalds eller har arbejdet der inde for få år, om hvordan det forgår hos den danske udgave af Mc.D. Kan jeg forvente når jeg bestiller en Cheesburger, at den så bliver lavet fra bunden af eller bliver den bare opvarmet i mikroovnen? Er der noget mad som kun bliver varmet op og andet som bliver lavet fra bunden? Kom gerne med de skjulte detailer omkring maden hos Mc. D hvis du ligger inde med noget. På forhånd tak :)
--
Sidst redigeret 26-09-2023 14:15
#1
Wildmann
Elite Supporter
26-09-2023 14:19

Rapporter til Admin
Skammeligt at smide et link til "Dagens.dk". WTB ordentligt link
--
#2
Benjiii
Monster Nørd
26-09-2023 14:20

Rapporter til Admin
Det bliver lavet og ikke bare varmet op.. hilsen en der har arbejdet der :) Altså alt er fra frost udover grønt og ost men det kommer hakket og klart
--
+47/-0 Benjiii (#37, #243, #438, #452, #456, #766, #767, #973, #984, #998, #999, #1010, #1064) (plus flere)
--
Sidst redigeret 26-09-2023 14:20
#3
the688
Guru
26-09-2023 14:25

Rapporter til Admin
Jeg kommer ikke ligefrem på McDonald's hver dag, men på *alle* de McDonald's jeg har været på, kan man fysisk se køkkenet, og se at folk står og tilbereder maden. Har du nogensinde set en McD's hvor der er 50 mikroovne linet op?
--
"ORK SATME!"
#4
Fc Junkies
Monster Nørd
26-09-2023 14:30

Rapporter til Admin
Jeg forstår ikke helt tråden. Forventede du at de stod og formede bøfferne i hånden og bagte bollerne? Bøfferne er nok forstegte og skal bare varmes på en plade osv. Salaten kommer vel færdigsnittet så man ved at resultatet bliver nogenlunde ens uanset hvor man spiser.
--
Mvh Fc Junkies
#5
BoreBissen
Guru
26-09-2023 14:32

Rapporter til Admin
Nu ved vi alle at TikTok er kinesisk, så mon ikke det er en en historie fra de varme lande??? :D De gange, jeg har været på McD, der har de stået og tilberedt maden på normal vis. Pomfritterne har de fx friturestegt, bøfferne er stegt på panden mv.
--
Ryzen 5700x | 16 GB RAM 3200 MHz ASUS STRIX B550-F | PNY 480 GB SSD | Kingston NV2 NVMe - 1TB ASRock Rx 6800 XT 16 GB | NZXT C850 | Corsair H115i
#6
ReneWagner
Supporter
26-09-2023 14:44

Rapporter til Admin
De samler maden, dvs bøfferne bliver stegt på panden, fritterne i frituren men er tilberedt "fra frost" som det nævnes oppe så er salat og andet good hakket og forberedt i forvejen. Alt er altså præfabrikeret (man får hvad man betaler for) :)
--
Ryzen 5 3600x - GTX1080 TI STrix 11gb - 32gb Ram
#7
the688
Guru
26-09-2023 14:49

Rapporter til Admin
#6 Dude, jeg håber ikke OP tror at der står nogen og jerner en halv ko i en kødhakker, og så former det i hånden til små fine bøffer :D
--
"ORK SATME!"
#8
RoadRunnah
Supporter
26-09-2023 14:51

Rapporter til Admin
Jeg faldt over den her video den anden dag. Yderst interessant. https://youtube.com[...]
--
Sidst redigeret 26-09-2023 14:52
#9
kb-
Super Nørd
26-09-2023 14:52

Rapporter til Admin
#7 Der er vel også forskel på at hakke en ko, og så på at mase en klump fars flad til en bøf. Mon ikke det hele er tilberedt så det bare skal smides sammen. Er deres pomfritter ikke også bare jernet ned i en varmekasse?
--
.
#10
gasolin
Guru
26-09-2023 14:56

Rapporter til Admin
Det vil tage længere tid hvis de skal skrælde kartoflerne, skære dem ud, ligge dem i koldt vand så stivelse kan komme ud af dem, først tilberede dem ved lave varme så de er helt møre,bløde, så op med dem, højere temperatur i olien så de kan blive sprøde (der skal ikke ligge flere kilo færdig lavet pommes frites klare til servering, så blir de lidt koldere og bløde før de skal serveres,spises, de skal laves inden for et bestemte intervaller og er de x antal min gamle smides de ud alle måske spiser de dem selv, hvem ved om de spiser dem selv ;) ) Det hedder fast food ikke slow food Min lokal grill bar har også frosne bøffer,færdig lavet agurksalat,pølsebrød,burger boller med mere som skal tilberedes i få min, igen det hedder fast food,ikke slow food. Lang fra alle laver deres råvare fra bunden af som chili john https://www.facebook.com[...]
--
#11
Comicsdk
Mega Nørd
26-09-2023 14:59

Rapporter til Admin
6 Min veninde er helt pjattet med de bløde boller fra McD. Jeg er blevet slæbt med ind et par gange, det tager ikke mange minutter før hun har en ildelugtende pose lunken fastfood i sine buttede hænder. De langer "burgers" over disken i rekord-fart, det kommer ikke bag på mig at det er opvarmet affald de propper i poserne. Jeg mener at hun sidst måtte slippe omkring 100 kroner for noget burger-pis-menu, en fladtrådt burger, en håndfuld fritter og en stor spand cola-lignende drik - jeg må indrømme at jeg ikke mener at hun fik hvad hun betalte for. Men hun er glad for det hundeæde, så mon ikke det går. (Det er i øvrigt vanskeligt at finde en burger der ikke minder slemt meget om hamburgers fra McD efterhånden. Det er lige godt grove at man selv skal bygge burgere derhjemme for at få grønt der kan ses uden lup og mere end tre millimeter hakkebøf i skidtet)
--
#12
ReneWagner
Supporter
26-09-2023 15:02

Rapporter til Admin
11 Nej det er efterhånden en kedelig standard, det samme med sodavand hvor halvdelen er vand :)
--
Ryzen 5 3600x - GTX1080 TI STrix 11gb - 32gb Ram
#13
Freak13
Elitebruger
26-09-2023 15:03

Rapporter til Admin
Lavet og lavet - Tjaa. Ja de varmer det hele op som i, kartofler kommer hjem på frost og i frituren, bøffen er på frost og bliver varmet i deres grill, salaten er færdighakket - Måske tomater stadigvæk bliver skåret, dressing kommer hjem i tuber, bollerne er ikke "hjemmelavet" etc. De laver ikke rigtig noget fra bunden af. Men det gør de nu heller ikke alle de andre fastfood / restauranter som Burger King, Jensens Bøfhus, Sunset etc. Hvis man vil have "hjemmelavet" mad så skal man vælge en nogenlunde fornuftig restaurant :)
--
Ryzen 3950x | RTX 2080 TI | X570 Ultra | Corsair H150i PRO | 970 EVO 1TB | 2 x 8 TB Ironwolf HDD | 64 GB - 3600 MHZ | 3 x 27" Aorus IPS 1 ms 144 hz |
#14
BoreBissen
Guru
26-09-2023 15:09

Rapporter til Admin
Vil man have ægte hjemmelavet burgere, så besøg Gasolin Grill. https://www.gasolinegrill.com[...]
--
Ryzen 5700x | 16 GB RAM 3200 MHz ASUS STRIX B550-F | PNY 480 GB SSD | Kingston NV2 NVMe - 1TB ASRock Rx 6800 XT 16 GB | NZXT C850 | Corsair H115i
#15
kb-
Super Nørd
26-09-2023 15:11

Rapporter til Admin
#14 Jeg var derinde den anden dag. 215 kr for en menu tror jeg det var, og det var ikke noget specielt imo.
--
.
#16
mindbuster
Nørd Aspirant
26-09-2023 15:15

Rapporter til Admin
"100% Rent Oksekød" i min bare, jeg tror det de mener er at kødet ikke indeholder det falske protein kød men rigtigt oksekød, men selve bøffen kan da ikke være mere end 70-80% kød, de bliver nødt til at proppe noget i det, krydderier for den specielle smag de har, og bindemidler til at holde sammen på det, no way de kan få så tynd en bøf til at hænge sammen uden.
--
10900k, strix z490-gw, tuf3080s, 32gb lpx3200, 1tb sn750, rm750i d15s, lian li pc-a10 alu, aoc cu34g2x
#17
gasolin
Guru
26-09-2023 15:16

Rapporter til Admin
Jeg tror man for noget for pengene her https://i.imgur.com[...]
--
#18
BoreBissen
Guru
26-09-2023 15:23

Rapporter til Admin
#15 Nu er smag subjektivt, den har ellers fået fine anmeldelser igennem årene. Det er vist nogle af folkene bag Noma som står for den.
--
Ryzen 5700x | 16 GB RAM 3200 MHz ASUS STRIX B550-F | PNY 480 GB SSD | Kingston NV2 NVMe - 1TB ASRock Rx 6800 XT 16 GB | NZXT C850 | Corsair H115i
#19
Jensen_79
Ultrabruger
26-09-2023 15:51

Rapporter til Admin
Med en håndfuld salt? :D
--
#20
jbred
Ultra Supporter
26-09-2023 15:59

Rapporter til Admin
Det er sq en sørgelig omgang mad mac d leverer efterhånden, fedt, salt og sukker. Fik den bedste burger hjemme der næsten smagte som hjemmelavet sidste weekend fra chicargo burger. Mac er sq ynkeligt efterhånden, slatne fritter, doven cola og "burger". Den indeholder ingenting.
--
#21
jbred
Ultra Supporter
26-09-2023 16:05

Rapporter til Admin
BTW jenses bøfhus er det samme, deres salat kommer i vakum poser, sovsen laves i 5-10 liters skåle i microen, bøfferne smide i et transport bånd med 3 luger, gennemstegt, mellem eller rød. Ynkelige firmaer, men det er den standard remofolket har. De kender ikke friske råvarer og folk bliver sq snart så fede som amerikanerne der ikke ved hvad et køkken er til. Ikke noget at sige til de ikke gør mere for healthcare overthere, vi burde gøre det samme herhjemme.
--
#22
Comicsdk
Mega Nørd
26-09-2023 16:30

Rapporter til Admin
21 Det er jo ikke hundeæde-fabrikkernes job at sørge for at du æder sundt. Det overraskende i min optik er mere det at folk tilsyneladende ikke kan smage hvad de tygger i. Personligt står jeg op klokken fem hver morgen for at lave en burger fra bunden. Det sidste er løgn, men det tager vitterligt ikke mange kvarter at lave en fin burger derhjemme, hvis man er i dét humør. Og så er der jo til en pæn slat kød, boller og grønt for de 200 kroner man ellers ville brænde af på en grillbar.
--
#23
jbred
Ultra Supporter
26-09-2023 16:38

Rapporter til Admin
#22 den nemme løsning, men så slipper folk også for at spare op til pensionen :-)
--
#25
Juniper
Semibruger
26-09-2023 19:02

Rapporter til Admin
...og lad så i øvrigt være med at læse Dagens.dk! Den eneste grund til at de bringer en artikel om, hvor dårlige andres produkter er, er for at aflede opmærksomheden fra hvor elendigt deres eget produkt er. Føj.
--
#26
Chaosbird
Ultra Supporter
26-09-2023 19:10

Rapporter til Admin
#0 Fra bunden af? Nej, de står ikke og bager bollerne og skære kød og kværner, nej.
--
#27
Mlarsen
Superbruger
26-09-2023 19:32

Rapporter til Admin
Det kan tælles på én hånd, hvor mange gange, jeg har spist på McDonalds. I 2016, 2008 og et par gange i nullerne. Alle gange var det fordi jeg var sammen med nogen og blev "tvunget". Egentlig tror jeg, at kvaliteten af deres råvarer er fin nok - relativt set - løg er løg, tomater er tomater og salat er salat. Jeg tror dog, at de får deres boller, kød, pomfritter, dressing og syltede agurker/pickles fremstillet på egen fabrik, for jeg synes ikke, der er nogen, der rammer den smag. Men i USA er pickles også mere populært, så det kan være derfor, de ikke er til at finde. Men de står jo heller ikke og koger ketchup ind på friske tomater. Men det er klart, at sådan noget som bøffen er det svageste led (ikke bare på McD), fordi det er den dyreste råvare og sværest at tilberede, hvis man skal lave 100 i timen og de skal være så tynde. Det er nok derfor, at de virker så tørre. De kommer sikker på frost og bliver tilbedredt ved at presse dem sammen. Så det er nok korrekt, som de siger i videoen. Det bliver varmet op og samlet og pakket ind. Jeg har overordnet ikke den store fidus til restauranter. Jeg tror, at mange af dem springer over, hvor gærdet er lavest og jeg er for nærrig til at gå på gourmet-restauranter.
--
#28
Comicsdk
Mega Nørd
26-09-2023 19:54

Rapporter til Admin
27 Hvis du skal ramme den samme "smag" bliver du nok nødt til at tage en snak med et par kemikere. Jeg læste for nogle år siden en artikel der omhandlede kemien, ikke bare i emballagen, men også i foderet. Jeg sad tilbage med sådan en "jesus-kristus-det-er-laboratorie-foder-følelse" efter at have læst den historie. Men det er jo heller ikke mad som sådan. Mængden af sukker, salt og fedt kombineret med fraværet af næringsstoffer gør det mere til slik/snacks. Dyrt lunkent snolder, om du vil.
--
#29
Freak13
Elitebruger
26-09-2023 19:56

Rapporter til Admin
#27 - Kvaliteten på tingene er som regel ok, da man sjældent kan fucke en tomat eller salat helt op. Jensens Bøfhus har også altid købt god kvalitets kød, som er i den høje ende af skalaen, som ikke kommer fra frost. Dog uden at være Wagyu kød selvfølgelig. Men steger man skidtet lidt for ringe eller lign. så bliver alt kød dårligt. Gør sig også gældende ved meget af det på McD. De bruger rent faktisk rigtig kylling til nuggets osv.
--
Ryzen 3950x | RTX 2080 TI | X570 Ultra | Corsair H150i PRO | 970 EVO 1TB | 2 x 8 TB Ironwolf HDD | 64 GB - 3600 MHZ | 3 x 27" Aorus IPS 1 ms 144 hz |
#30
Wildmann
Elite Supporter
26-09-2023 20:41

Rapporter til Admin
#29 Kan du komme med en kilde på Jensens eminente kvalitetskød? Cuz im sceptical
--
#31
7430
Ultra Nørd
26-09-2023 20:51

Rapporter til Admin
Sagde du lige jensen har god kød kvalitet?
--
jep jep
#32
Comicsdk
Mega Nørd
26-09-2023 20:55

Rapporter til Admin
30 Jeg fik et gavekort til Jensens for ti år siden. Jeg fik den ringeste bøf jeg nogensinde har pirket til med en gaffel. Jeg fik endda to, fordi jeg sendte den første retur; jeg havde bestilt "rød" jeg fik "tørstegt grå sål" Så fik jeg en "semi-rød tørstegt sål" og gav op på kommunikationen. Men de gav en cola som undskyldning. Jeg drikker ikke sodavand, så jeg går ud fra de hældte den i vasken da jeg var gået. Til gengæld var saucen fantastisk set fra en mekanikers synspunkt, måske.. den smagte syntetisk, muligvis var der blandet kølervæske i. De kaldte den whisky-sauce og det lød jo godt, men det var det ikke. Måske er det blevet meget bedre siden... men kæde-restauranter.... ikke frivilligt.
--
#33
SkylineGTR
Guru
26-09-2023 21:15

Rapporter til Admin
Lidt off-topic, men det passer lidt ind til emnet. https://www.youtube.com[...]
--
5600X/5950X - ASUS B550-I/DARK HERO X570 - G.SKILl 32 GB 3600 MHz CL14 - RTX A2000/RTX 4090 - SAMSUNG 980 PRO 1 TB/2 TB - WD RED/GOLD 16 TB/14 TB
#34
Lowice
Junior Supporter
27-09-2023 09:19

Rapporter til Admin
Tusind tak for alle svar. Ja dagens.dk er bare bras, det er jeg klar over :) Jeg har dog en gang oplevet at bestille en cheesburger fra burgerking og der så jeg de varmede den op i en mikrobølgeovn. Det er dog ellers ikke noget jeg oplever så måske det var en speciel situation. Derfor jeg også var lidt spændt på hvad McD gør. Det skal sige at jeg kun spiser sådan steder 1-2 gange om året da jeg synes prisen er alt for høj for så dårligt mad. Jeg fortrækker en hjemmelavet burger. Dog kan FlipBurger i Kolding, Grillen Bruger i Vejle og The Burger i Odense/Esbjerg at fortrække hvis jeg skal have burger. Jeg er den type der gerne vil teste alle burger for at finde den bedste da burger bare er det bedste.
--
#35
Comicsdk
Mega Nørd
27-09-2023 09:44

Rapporter til Admin
34 Jeg er også en sucker for fastfood selvom jeg kritiserer konceptet - i hvert fald i McD/Burger King-regi. Jeg har lavet burgers med alt fra fisk og gris til oksemørbrad. Hele konceptet med at et måltid kan pakkes i en bolle er jo.. måske ikke fantastisk, men det kan noget. En kold hof og en hjemmebygget burger er altid et hit. Jeg savner grønt i de fleste traditionelle burgers - derhjemme kan man proppe lige så meget salat, agurk, tomat og løg i som man lyster. Leg med det ;)
--
#36
Lowice
Junior Supporter
27-09-2023 09:50

Rapporter til Admin
#35 Kan kun give dig ret. Intet slår en hjemmelavet burger med peberfrugt, agurk, salat, tomat og alt andet godt man kan finde på.
--
#37
LgT
Mega Supporter
27-09-2023 10:46

Rapporter til Admin
Jeg håber at du bragte debatten fordi du kedede dig; det KAN da ikke komme som en overraskelse at de varmer pre-fab mad op og smider lidt salat/ syltet agurk + dressing i ?! For at være ærlig: JA Gasolin (og andre ) laver en bedre burger - men hvorfor F skal de være i den sølle brioche bolle?! Måske er jeg farvet af en periode i det nordjyske? - men i min optik er listen over hvad der skal være i den korrekte burger ofte alt for restriktiv! Jeg har det fint med både remo, ristede løg, friske løg, stegte løg, guacamole, chili relish og så meget mere - alt efter humør. - og så bare IKKE i de sølle brioche eller påskebrød burgerboller :-D. Ja- jeg er på vognen der foretrækker en hjemmelavet BBQ burger. Mens jeg regelmæssigt kommer til at vælge en cafe-burger når vi er ude, må jeg indrømme at jeg ofte tænker: "hvorfor tog jeg ikke noget mere spædende" når den kommer.
--
#38
Lowice
Junior Supporter
27-09-2023 10:53

Rapporter til Admin
#37 Ja jeg lavede opslaget fordi jeg kedet mig og fordi jeg var nysgerrig. En ting er at varme frossen bøffer op og samle burgeren med det indhold der skal i, en anden er at varme en færdig lavet burger op i mikrobølgen, som allerede er i indpakningspapir. Jeg ved da godt hvordan en burger grill fungere men nu lød det jo mere på den amerikanske McD medarbejder at intet blev samlet men kun varmet op og så serveret, så det var det jeg var nysgerrig omkring. At det så ikke er sådan i DK er jo kun en fordel, selvom man gang på gang har erkendt at mad hos McD ikke rigtigt er mad man burde spise.
--
#39
StarF
Nørd
27-09-2023 10:55

Rapporter til Admin
Jeg syntes deres burgere er blevet virkelig dårlige, efter de ændre det for et år siden or so.. Cheseburgeren er især blevet dårlige...
--
#40
Comicsdk
Mega Nørd
27-09-2023 11:03

Rapporter til Admin
37 Nordjyder kan lave burgers, det kan jeg skrive under på. Fiskehuset i Thyborøn overtalte mig til at købe en burger med fisk, jeg synes det lød ulækkert, men jeg blev positivt overrasket. Den by kunne et eller andet på den Landet Rundt på gammel smadret Honda-tur for femten år siden, de fik på mig en eller anden måde til at æde fisk fra morgenstunden. Man kunne endda købe fisk direkte fra kutter. Det hjalp nok også at der var rigeligt øl døgnet rundt, men alligeveller, ikk'.
--
#41
ph0ton
Monsterbruger
27-09-2023 11:04

Rapporter til Admin
Alle restauranter, selv 3 stjernede michelin restauranter, laver maden til gæsten/kunden af halvfabrikata. Det hedder mis-en-place. HVem der laver den halvfabrikata er så ret forskellig og prisen på råvarende er nok ret forskellige. McD har underleverandører til det, en fornem restaurant laver meget af det selv.
--
lorem ipsum et dolores
#42
Comicsdk
Mega Nørd
27-09-2023 11:05

Rapporter til Admin
39 Betyder det at du på et tidspunkt mente at McD-burgers var decideret gode, eller synes du bare at de er gået fra ringe til endnu ringere?
--
#43
Bender82
Monster Supporter
27-09-2023 11:07

Rapporter til Admin
Ham kokken fra High on Cars har været med til at designe en ny burger til Mcdonalds :-D den må smages https://www.youtube.com[...]
--
Intel 13700k Noctua D15s + Asus strix ROG B760i + Sapphire RX 6900 XT Toxic Air
--
Sidst redigeret 27-09-2023 11:10
#44
StarF
Nørd
27-09-2023 12:20

Rapporter til Admin
#40 deres spareribs var også gode :) #42 jeg mente før i tiden var deres cheseburgere "ok" hvis man ligehurtig skulle have noget. Nu smager de direkte dårligt....
--
Sidst redigeret 27-09-2023 12:21
#45
Enoxe
Elitebruger
27-09-2023 12:52

Rapporter til Admin
Elsker når folk i sådan en tråd som denne forsøger at lede fokus ind på Hjemmelavet vs takeaway.... Man bestiller jo ikke take away fordi man ikke ved det er skidt for en, man bestiller det fordi det smager pisse godt, kræver minimal indsats og ikke er noget man for 95% vedkommende gør hverken hver, eller hver anden dag... Jeg er en sucker efter alt fastfood, også selvom jeg har taget en kokkeuddannelse og hentet en guldmedalje hjem, jeg arbejeder ikke i kokkefaget mere, men har da ingen issues med stadig at lave hamrende lækker mad, og jeg spiser sku stadig fastfood, fordi det smager mega godt, og så vil jeg for den sags skyld skide på hvad der er i det, for som sagt så sker det hverken hver eller hver anden dag, så når det sker, jamen så lad det ske..
--
#46
Comicsdk
Mega Nørd
27-09-2023 12:58

Rapporter til Admin
45 Det er da logisk at anbefale hjemmebyggede burgere over eksempelvis McD any day. Fastfood i eget køkken er jo ikke et 14-dages projekt, blot fordi det sker på ens egen adresse. Jeg ville personligt hellere æde den kokke-burger du strikker sammen, end jeg vil betale McD for en lunken bolle med en tynd ko-bøf og en skive syltet agurk. Men det er jo ret så subjektivt, umiddelbart kan man gøre som man lyster.
--
#47
Enoxe
Elitebruger
27-09-2023 13:47

Rapporter til Admin
#46 min pointe er at de dækker 2 forskellige behov. For mig personligt lægger McD langt mere over i den craving som for mig dækkes af Is, Slik, Chips etc. hvor en kokke burger lander i den del af mig som værtsætter mad, og nyder glæden ved godt håndværk. Det ene udelukker ikke det andet, men for mig erstatter det ene heller ikke det andet, hvis jeg craver MSG, sukker og fedtede fries, jamen så er McD, Burgershack, Sunset Etc. dem som kan stille den craving, og ikke de steder som bare laver et godt habilt stykke håndværk, det rammer bare ikke samme sted. Personligt vil jeg da næsten argumentere for at jeg laver verdens potentielt bedste burgere, men derfor er en slatten, fesen cheeseburger, eller en snackburger stadig i stand til at bringe mig i mad himlen. Så når folk anbefaler mig selv at lave maden, jamen så er det bare to forskellige behov der skal dækkes, og jeg dækker det ikke ved selv at lave det.
--
Sidst redigeret 27-09-2023 13:48
#48
Comicsdk
Mega Nørd
27-09-2023 14:35

Rapporter til Admin
47 Klar snak. Når tømmermændene dominerer her i huset, står jeg heller ikke altid i køkkenet i jakke og slips for at demonstrere overlegent energi-overskud. Jeg er bare stort set altid skuffet når jeg har bestilt grill-mad til levering, derfor er jeg efterhånden nået til det punkt hvor jeg alligevel svinger mig op til selv at stege en bøf og smide et par boller på brødristeren, hvis det er en burger der skal gøre dagen tålelig - salt, sukker og fedt kan bare noget dagen derpå, uanset om det er brygget sammen i eget eller andres køkken. Vi er bare grundlæggende af forskellig opfattelse; du synes købe-burgeren holder retti fint, jeg synes som oftest at det er så ringe at jeg fortryder minutter efter jeg har kørt skidtet gennem spalten. Og bagefter er jeg i ondt lune over at have brugt 150 kroner på det pis udover at have det fysisk værre. Igen, det er super-objektivt. Den ene mands guld er den anden mands... købe-burger.
--
Sidst redigeret 27-09-2023 14:37
#49
7430
Ultra Nørd
27-09-2023 14:45

Rapporter til Admin
41 mis a place har så intet med kvaliteten at gøre. Det betyder sådan set bare du har dine forberedte ting klar på din Station så du kan lave madet i et hurtigt og korrekt flow.
--
jep jep
#50
Freak13
Elitebruger
27-09-2023 15:15

Rapporter til Admin
#30 - Har arbejdet der, og undervist i det :) Som sagt er det jo ikke Kobe kød eller lign. Men det er ikke det billige kød fra en tilfældig landmand der lige er støvlet op. Kvaliteten fik et nyk op af, da man selv begyndte at skære det ud på fabrikken i Struer, så det var frisk kød, og ikke noget der havde været frosset ned. Men selv Kobe kød kan jo smadres til ukendelighed med dårlig tilberedning.
--
Ryzen 3950x | RTX 2080 TI | X570 Ultra | Corsair H150i PRO | 970 EVO 1TB | 2 x 8 TB Ironwolf HDD | 64 GB - 3600 MHZ | 3 x 27" Aorus IPS 1 ms 144 hz |

Opret svar til indlægget: Mc Donalds mad - Tilberedning

Grundet øget spam aktivitet fra gæstebrugere, er det desværre ikke længere muligt, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning