Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Hyggekrogen

Norlys opkøb

Af Supporter RoadRunnah | 18-09-2023 20:05 | 1025 visninger | 8 svar, hop til seneste
Andre der er bekymret over hvad Norlys vil udvikle sig til? Først købte de Stofa, nu vil de købe Telia. Er der virkelig plads til to TDC mastodonter? Er det her enden for TDC/Yousee?
--
#1
Jim Night
Guru
18-09-2023 20:12

Rapporter til Admin
Ro på! Er det blevet godkendt af de relevante myndigheder?
--
Livet på jorden er kun generalprøven før premieren!! Se profil for specs
#2
Lasn85
Monsterbruger
18-09-2023 20:24

Rapporter til Admin
Stofa kan kun blive bedre af det, så det bliver da dejligt. Har du nogensinde prøvet at kontakte Stofa, så ved du hvad jeg mener. Deres support er ikke eksisterende og de tager knap nok telefonen, eller bruger flere uger og nogen gange måneder på at besvare mails.
--
7800X3D, RTX 4080, 34" 3440x1440 QD-OLED
#3
CyberOpz
Monster Supporter
19-09-2023 12:33

Rapporter til Admin
De har jo selv udtalt at Norlys skal anses som en ny udbyder på niveau med YouSee. Jeg er ikke fan af store koncerner, der sigter på at binde kunderne sammen på tværs af produkter. Når det kommer til internet, så er forskellen ved at være væk. Alle levere det samme og koster det samme. Når det er sagt, så findes der stadig små alternative udbydere som f.eks. Bolignet og Dansk Net.
--
#4
Processor
Juniorbruger
20-09-2023 11:32

Rapporter til Admin
Er norlys ikke blevet til i forbindelse med fusioner mellem forskellige virksomheder.. Husker at stofa engang hed teliastofa(det gjorde de da jeg boede i Aarhus, hvor at telia solgte stofa fra og senere blev opkøbt af sydenergi eller SE fibernet.. SE fiber/ Sydenergi og EnergiMidt slog sig sammen og blev til Norlys. Der har sikkert været en masse gode grunde til dette, sikkert nogle EL kabler og fiberkabler og siden at virksomheden blev så stor, så skulle man lukke op for at andre kunne leje sig ind på fiberkablerne.
--
#5
Enoxe
Elitebruger
20-09-2023 13:41

Rapporter til Admin
Norlys breder sig generelt bare meget for tiden, de har også opkøbt en række mindre aktører på elbils ladeløsnings fronten, så jeg tænker de prøver at ekspandere i alle retninger der kan give mening for dem.
--
#6
NeonNinja
Semibruger
20-09-2023 14:22

Rapporter til Admin
Opkøbt og opkøbt. Stofa blev til at starte med købt af Sydenergi der mente de var blevet for store til at ville dele kagen med resten af Waoo, og har sidenhen købt al fiber i Verdo, Fyns el og mener det var N1 fiber de også opkøbte stille og roligt. Så forsøgte de at opkøbe Eniig, hvilket Eniig ikke var interesserede i og de blev derfor enige (pun intended) om at indgå i en fussion frem for et direkte opkøb. Igennem det blev Norlys koncernen født, danmarks suverænt største udbyder på fiber. Grunden til at Stofa branded har bestået indtil nu er at Opennet aftalen bebuder udbyderne at de skal udleje til minimum x antal andre udbydere og det er nu noget nemmere samt økonomisk smartere hvis man kan udbyde til ens eget firma, så hovedkoncernen bliver leverandør og underbranded bliver lejer. Se f.eks at TDC / Yousee / Nuday købte Hiper for at have nogen at leje ud til på samme vilkår. Det er der blevet sat en stopper for, Stofa branded har derfor ikke længere nogen gang på jorden, og derfor bliver det lukket ned. Om det har gang på jorden at der er så stort et firma som TDC i deres hæderkronede dage, det ved jeg ikke. TDC var for langsomme til at udvikle sig og følge med strømmen da nye teknologier meldte sig på banen (fiber) og holdte stædigt fast i at kobber var vejen frem, indtil de for år tilbage opfattede at det ikke var fordi man ikke kun teoretisk kan køre synkronhastigheder på det og har siden leget catch up med Sydenergi / Stofa / Eniig / Norlys... Men altså, hvis de bare udbyder på ordentlige vilkår og med prissvarende produkter der ikke lænser folk totalt så ser jeg ikke noget problem i det. #2 til info er det overvejende de samme folk (egne tidligere kollegaer) der sidder i supporten, hvis du synes de er ringe, så skal du prøve at have yousee som udbyder.
--
Det korte svar: Nej! Det lange svar: NEEEEEEEEEEEEEEEEJ!
#7
gasolin
Guru
27-09-2023 21:08

Rapporter til Admin
Energiselskabet Norlys køber Telias danske forretning Kort fortalt Repræsentantskabet i energi- og telekoncernen Norlys har godkendt købet af Telia Danmark på et ekstraordinært repræsentantskabsmøde onsdag. Det oplyser Norlys til Ritzau. https://ekstrabladet.dk[...]
--
#8
Mango
Semi Nørd
27-09-2023 22:16

Rapporter til Admin
Det er ikke godt med mindre konkurrence. El-energiselskaber er ved blive til de nye karteller.
--

Opret svar til indlægget: Norlys opkøb

Grundet øget spam aktivitet fra gæstebrugere, er det desværre ikke længere muligt, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning


ANNONCE