Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Hyggekrogen

Ufaglærte Jobs Novo og lign.

Af Juniorbruger vasif | 09-04-2023 16:10 | 1773 visninger | 11 svar, hop til seneste
Hej Alle. Jeg har altid haft en idé om at et hvilket som helst arbejde på Feks en arbejdsplads som Novo Nordisk, krævede minimum en mellemlang til lang uddannelse. Men efter lidt “research”, blev Jeg overrasket over, at der er en del ufaglærte jobs indenfor Novo, som ikke kræver en særlig uddannelse. Novo udbygger kraftigt i disse år, og derfor er der flere åbninger Som udgangspunkt er det en fordel at være bekendt med GMP, hvilket er et kursus man kan tage på 5 dage. Blandt andet kan man søge som forskellig operatør-stillinger, hvoraf nogle kræver en form for operatør-uddannelse, imens andre ikke gør https://www.novonordisk.dk[...] i mit nuværende job er Jeg allerede outsourcet til Novo Nordisk, da mit firma har en aftale med dem, dog et ufaglært arbejde som differentier sig noget fra medicinalbranchen, dog har Jeg tidligere arbejdet for en medicinalgrossist. Er der folk herinde som allerede arbejder, eller kender nogle som arbejder for Novo eller lignende jobs, og kan fortælle mere om det, evt. krav, og hvad der reelt skal til for at få en fod indenfor? Skal man kende nogle der kender nogle, eller er det bare om at prøve lykken og sende en ansøgning afsted. Tænker der er mange der søger. Har hørt at lønnen for ufaglært arbejde kan ligge på +40 K om måneden, plus gode arbejdsforhold. Bare dét at kunne arbejde for et så veletableret firma som Novo ville være en drøm. Tager selvfølgelig alle de AMU kurser Jeg kan for at ruste mig, selvom der er få kurser, og først om flere måneder. pft
--
Sidst redigeret 09-04-2023 16:11
#1
Knocker
Semi Supporter
09-04-2023 16:17

Rapporter til Admin
Du kan sagtens få foden ind i medicinal branchen, især i disse tider, som ufaglært. Der bliver ansat folk inden for branchen, hvor jeg - og mine kollegaer - personligt sidder og tænker "Hvordan?!?". Som du selv nævner, er GMP en fordel og kan få dig ét skridt foran andre som vitterligt ingen erfaring har med noget der remotely har med branchen at gøre. Med det sagt, så søg og søg.. Lige så snart du er inde, så kan du komme hurtigt op i rang, hvis du viser vilje og evne. Hvordan det ser ud om 6 måneder, mjah.. Mange frygter den truende krise lige om hjørnet. Nogle firmaer er begyndt at udøve ansættelsesstop, dog ikke officielt, så truslen er reel. Så send hellere ansøgninger i dag end at vente til i morgen! :)
--
Zombies eat brains. Don't worry, you're safe...
#2
ToFFo
Guru
09-04-2023 16:39

Rapporter til Admin
Bevares man kan sagtens tage GMP kursus. Men det er satme ikke gratis. Jeg er sikker på det er en fordel at have. Men det er måske lidt voldsomt at smide så mange penge efter, inden du har jobbet. Du kunne evt. skrive at du er villig til at tage GMP kurser, hvis det giver dig jobbet. Eller hvis det giver en højere startløn. Det er alligevel lidt af en investering.
--
Handels stats: Samme bruger i 20 år. B/W liste score: +41/-0. Stats sidst opdateret d. 27/03-2023
--
Sidst redigeret 09-04-2023 16:40
#3
Juniper
Juniorbruger
09-04-2023 16:44

Rapporter til Admin
#0 Hvis jeg var dig, ville jeg få mig en uddannelse.
--
#4
vasif
Juniorbruger
09-04-2023 16:59

Rapporter til Admin
#1 - Tak for svar, det er opløftende læsning. Jeg mener helt klart Jeg har hvad der skal til, bare lige dét med ar få foden ind ;) #2 - Jeg har selv tilmeldt mig et certificeret AMU-kursus, som omhandler GMP i 5 dage, som kun koster 384 Kr, hvis man er i arbejde, så det behøver ikke være dyrt :) Dog er der sindssyg lang ventetid, var heldig at komme på et hold i August. Det er staten der går ind og godtgører. #3 - Jeg har skam en ok uddannelse, og et ganske fint job, men ikke indenfor medicinal-branchen, som er en branche der tiltaler mig, og som Jeg har en smule erfaring med allerede. Jeg er efterhånden 36 år, med kone og børn, så har ikke umiddelbare planer om en længevarende uddannelse :)
--
Sidst redigeret 09-04-2023 17:01
#5
JesHem
Bruger
09-04-2023 17:04

Rapporter til Admin
Hvad er det som gør at du vil ind og arbejde indenfor medicinal branchen? Er det lønningerne, goder, arbejdstiderne eller “bare” pga firmaets renomme?
--
AMD R5 3600@Stock, B450 Strix, 16GB@3600MHz, GTX1070Ti
--
Sidst redigeret 09-04-2023 17:05
#6
MtM
Semibruger
09-04-2023 17:19

Rapporter til Admin
Husk på, hvis du starter som ufaglært på/i Novo Nordisk er der en "prøvetid" på 2 hvor du får mindre i løn, end dem der er "fastansat" (over 2 år og ikke er på en tidbegrænset kontrakt) Dette er pt. 15 kr. i timen som så også påvirker det tillæg du vil få for aften/natarbejde Og ja det er ulemperne ved den løn som ufaglært. De fleste steder er aften/natarbejde som naturligvis giver i lønposen. Men er super hårdt for både helbredet og ens familieliv, det skal man kunne leve med. eks mange steder har du kun fri 2 ud af 5 weekender.. osv. Men søg dog , husk at skrive alle dine uddannelser/kurser på din ansøgning, også selv om du ikke tror den er vigtig for stilingen, det ser Novo nemlig meget på..
--
#7
vasif
Juniorbruger
09-04-2023 17:23

Rapporter til Admin
#5 - Det er en kombination af det hele. Medicinalbranchen kan vel på mange måder kategoriseres som et betydningsfuldt og samfundskritisk erhverv, som Jeg gerne vil være en del af. Det er nok individuelt hvis man føler er vigtigt, for mig er der også en sikkerhed i medicinalbranchen, fordi det altid vil være der, og er i rivende udvikling.
--
#8
vasif
Juniorbruger
09-04-2023 17:29

Rapporter til Admin
#6 - Tak for svar, virkelig fedt input. Det er helt sikkert noget Jeg skal have med i betragtningen. Har tidligere arbejdet med totalt skæve tider i en årrække, som har været ekstremt til tider, som selvfølgelig har kostet andre steder. Jeg overvejer også om det er dét værd igen, men hvis der feks opstod en mulighed i Novo, ville Jeg slet ikke tøve, da Jeg er fleksibel nok.
--
#9
Ukendt kunstner
Gæst
09-04-2023 19:12

Rapporter til Admin
Nu skriver jeg lige anonymt, da jeg man ellers måske vil kunne linke mit brugernavn til mit rigtige navn. Jeg er en del af Novo gruppen og arbejder til tider i deres eksisterende fabrikker når der skal ske ombygninger eller optimeringer. Nu er det min holdning osv., men en ufaglært operatør primære opgaver er: rengøring, overvågning og alt efter hvilke del af processen kan de også arbejde med åbent produkthåndtering. De gør virkelig meget rent, altså som i virkelig meget rent og ellers sidder de på deres flade røv og drikker kaffe. Det kan godt være den holdning træder nogle over tæerne, beklager :-) Hvis der sker noget unormalt i produktionen så er det kemikerne eller andre procesansvarlige der tager over. Mange steder i Kalundborg der kører produktionen automatisk på nær når man feks skal tilsætte en spand halv færdig insulin for videre bearbejdning. Når man så har kvitteret for det kan man jo lige gøre rent inden man har klædt om 100000 gange alt efter rumklassificering. Så ja de tjener gode penge, men muligheder er små. Korrekt at NN går en fantastisk tid i møde og nok ikke kommer til at skulle fyrer medarbejdere de næste mange år så skift nu hvis du virkelig er træt af de nuværende.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#10
virus
Gigabruger
09-04-2023 20:08

Rapporter til Admin
Jeg er på Novo i Hillerød, der bliver heletiden ansat, og burde være muligt at komme ind Du er velkommen til at skrive
--
#11
Jinxx-KBH
Supporter Aspirant
09-04-2023 20:26

Rapporter til Admin
#10 Er det også okay at jeg smider dig en besked? :)
--

Opret svar til indlægget: Ufaglærte Jobs Novo og lign.

Grundet øget spam aktivitet fra gæstebrugere, er det desværre ikke længere muligt, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning


ANNONCE