Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Hyggekrogen
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Konspirations teoretikere - selverkendelse?

Af Gæst Sølvhat | 28-01-2023 07:43 | 2882 visninger | 112 svar, hop til seneste
Jeg er nysgerrig på, hvad konspirationsteoretikere tænker, når konspirationerne “udebliver”. corona og vacciner kunne være et godt eksempel. der var alle mulige Odder om at vaccinerne gjorde folk syge, smittede andre folk med vaccine, vi fik Micro chips ind i kroppen så vi kunne styres og blev magnetiske. corona generelt var også noget der var fundet på af Illuminati for at få kontrol over masserne og holde os inden for og styre os i en konstant frygt tilstand. men nu er vi back to normal. Intet af alt dette, som de fleste af os kunne ser var helt verden siden sf, er sket. stopper man så op som “konspirations teoretiker” og tænker “nå der tog vi sku godt og grundigt fejl”, eller er msn bare videre til den næste?
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#1
Sølvhat
Gæst
28-01-2023 07:45

Rapporter til Admin
Kom vist lidt utilsigtet auto corect ind ovenfor - håber det går alligevel. “Odder” :D
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#2
FlyingHippo
Ultra Supporter
28-01-2023 08:05

Rapporter til Admin
Du kan ikke overbevise en konspirationsteoretikker om at de tager fejl. Hvis du fremviser hårde fakta der BEVISER at de tager fejl, står de jo bare hårdt på medierne og lignende dysser den virkelige sandhed ned...
--
var d = new Date(); if(d.getMonth()!=11 || d.getDate()!=24){ $('.t47-svar-top').find('b:contains("Comicsdk")').parent().parent().parent().hide()}
#3
jensjens
Gæst
28-01-2023 08:11

Rapporter til Admin
Gad vide om det er Thomas selv der laver nogle af disse opslag for at få lidt trafik?
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#4
Joller79
Monsterbruger
28-01-2023 09:04

Rapporter til Admin
Har 2 kollegaer på arbejde der er i,uminati sølvpapirshat typer. De ting de fyrer af sommetider..... .eks. Trump valget er snyd, fordi de har set billeder af folk med nogle poser der stod trump på, som blev smidt i en skraldespand... corona....findes ikke......så døde folk.......så er det ikke farligt.....de videoer af overffyldte sygehuse, det var løgn. Osv osv
--
Asus tuf b460m wifi, 4X8GB hyperX RGB ram 10400f, lenovo/msi rtx 3070 cooler master h412r cpu køler/nr400 kabinet 2X m.2 ssd. Asus pg279q
#5
Comicsdk
Nørd
28-01-2023 09:16

Rapporter til Admin
Jeg synes det er spændende. Jeg er ikke helt sikker på om hovedparten af de typer tager pis på mig. Men jeg har set en masse interviews hvor, hovedsageligt amerikanere, udtaler sig så snothamrende dumt, at jeg finder det vanskeligt, for ikke at sige umuligt, at afvise at nogle mennesker enten bevidst eller ubevidst vælger at "tro" og "vide" Det minder på mange måder om religion - det er også spændende at der findes mennesker der, bogstaveligt talt, tager deres religion helt alvorligt og tolker skriften som den skinbarlige sandhed.
--
Sidst redigeret 28-01-2023 09:17
#6
Fafler
Ultra Supporter
28-01-2023 09:32

Rapporter til Admin
Jeg valgte at ignorere alle e-boks beskederne om vaccination, men jeg ved ikke om det er nok til at kvalificere mig til konspirations teoretiker. Jeg døde ikke af ikke at få den og slap for at konfrontere min fobi for nåle og genteknologi. Win win. Der var stadig en periode hvor jeg måtte lade fremmede mennesker stikke vatpinde i munden eller næsen på mig, men det er heldigvis også slut. Generelt tror jeg der er langt flere der fravalgte vaccinerne af samme årsager som mig, end der er egentlig konspirations teoretikere. Det gik meget stærkt med at alle skule vaccineres, og der var et stort press fra både myndigheder og socialt for at tage imod den, og jeg tror mange har tænkt "hey, slå lige koldt vand i blodet, og ikke koldt vand blandet med nyudviklet og ærlig talt ikke særlig gennemtestet teknologi."
--
C:\DOS C:\DOS\RUN RUN DOS\RUN
#7
Comicsdk
Nørd
28-01-2023 09:56

Rapporter til Admin
Det er lige præcis dér det (også) kikser. Når uvidenhed kombineres med bedrevidenhed. Jeg har ikke tal på hvor mange mennesker jeg har hørt sige;-Jamen hey... man kan jo ikke bare vupti opfinde en mirakel-kur - jeg tror satme ikke på en vaccine der er fremstillet på rekordtid! Som om vaccinen ikke har været undervejs i et årti.
--
Sidst redigeret 28-01-2023 09:57
#8
Denno
Super Supporter
28-01-2023 09:59

Rapporter til Admin
#6 Her var ingen frygt for nåle og står nu op som normalt fire vacciner senere. Der er da plads til os begge i samfundet... Corona er jo ikke væk, men noget vi skal leve med. Vaccinen er vel mere en kollektiv sikkerhedssele, bare den når rundt om så mange som muligt, så klare vi den som befolkning. I et studie er vores adfærd, sygdom og død blot emperi og statistik. Men derhjemme er adfærd, sygdom og død en masse følelser ind i personlige relationer og livsændringer. Lev trygt med dit valg, håber dine nærmeste omfavner det.
--
#9
TombStoneDK
Monsterbruger
28-01-2023 10:04

Rapporter til Admin
Jeg er interesseret i konspirationsteorier, men jeg går sjældent full blown ind i dem. Det største argument i mod konspirationsteorier, fik jeg faktisk fra Joe Rogan. "The more people, required to keep the lie, the less likely it is to be true". Jeg synes det er noget shady over 9/11 rapporten og at det var meget belejligt for magtfulde mennesker at lige den del af CIA bygningen blev ramt. Ligesom det også er ekstremt belejligt at kameraerne i Epsteins celle gik ned og vagterne faldt i søvn, eller hvad fanden der skete. Så han, meget belejligt kunne begå selvmord. Eller den CIA agent som løftede sløret for CIA's salg af narko og efterfølgende begik selvmord med 2 skud i baghovedet. Jeg synes konspirationsteorier er spændende, men du finder mig ikke dykke dybt ned i dem og forsøge at overbevise andre mennesker. De må tro hvad de vil, og så gør jeg hvad jeg tror på.
--
ASRock X570 Taichi - Ryzen 5800x - Corsair Vengenance 32GB 3200 - Asus 6950xt TUF OC - Corsair RM850i - Lian Li O11 Dynamic - Corsair H110i Elite
#10
Comicsdk
Nørd
28-01-2023 10:12

Rapporter til Admin
9 Jeg har det lidt på samme måde. Jeg var eksempelvis ikke helt overbevist om at terrorangrebet på World Trade Center kom udefra. Men jeg røg aldrig helt ned i kaninhullet, mest af alt fordi jeg ikke fordyber mig i ting og sager der foregår i verden, ikke gider sætte mig ind i detaljerne og for det meste bare dyrker en kronisk depression over at jeg, når alt kommer til alt, synes at befinde mig i en destruktiv verden hvor det for mig personligt blot handler om at overleve og leve mit liv, dybt begravet i en eller anden mere eller mindre håbløs følelse af ikke at kunne gøre hverken fra eller til i det store billede.
--
Sidst redigeret 28-01-2023 10:13
#11
WakeyWakey
Maxi Supporter
28-01-2023 10:15

Rapporter til Admin
#9 Det er også sundt at tænke selv istedet for altid at stole på hvad "andre" siger. :P Synes personligt også det med Jeffrey Epstein er sygt underligt. Han kunne jo have været whistleblower for en masse magtfulde mænd. Jeg synes egentlig ikke der er noget galt i konspirationsteorier, det stiller nogle spørgsmål som måske burde stilles. Jeg synes derimod når det går over i det ekstreme som at jorden er flad og alt det vås med månelandingen så bliver det alt alt alt for meget :D Der er en grænse for at stille spørgsmålstegn ved et event og at være direkte dum og ikke fatte fakta. Anyways. Min far var faktisk så uheldig at få en blodprop i øjet efter 3. Vaccine. 61 år gammel. Aldrig fejlet noget normalt kolesterol osv. Om det var et tilfælde må folk jo selv gætte sig til.
--
Main: Zen 5900x - RTX 3080 - Strix x570i - trident z 16gb cl 16 3200mhz - Jonsbo A4 - H100i Capellix//4xfractal AL12 33db 3k rpm - 1tb 970 m2.
--
Sidst redigeret 28-01-2023 10:17
#12
mr.hein
Nørd Aspirant
28-01-2023 10:17

Rapporter til Admin
Alting nu om stunder er en "konspirations teroi" som ikke har været i tv...... corrona i sig selv, burde også blive lablet som en pr defination så hvorfor? hele historien startede med, at det skulle være pga nogle havde ædt en flagermus .... Kina har ædt alt der kunne gå og kravle i årtier, og pludselig ud af det blå, så rammer man "bingo?" og starter en global pandemi? spøjst 1) du skulle tage en test, for at vide om du var syg af en "dødelig" sygdom? 2) "vi har udviklet en vaccine, tag den og være for evigt frelst" ..... Ahhh okay denne her gang har vi super våbnet!! tag den eller føl helvedes flammer! - nej seriøst i skal altså! ellers må ikke gå på café https://www.youtube.com[...] senere kom sandheden så frem fra deres fine "expert" dog står jeg af med mikro chips og 5G og magnetisme, det nægter jeg simpelthen at tro på, at nogen i deres ramme alvor mener. Dog står jeg gerne inde for overstående.
--
----------------------------------- Status på B/W-listen: +2/-0 -----------------------------------
#13
Comicsdk
Nørd
28-01-2023 10:22

Rapporter til Admin
11 Epstein-tingen er enten eller, kan man sige. Personligt finder jeg det ikke overraskende at en mand der angiveligt har begået overgreb på mindreårige, tager den lette vej ud. Jeg har selv kendt en stodder der blev afhørt tre gange i forbindelse med en sag om en dreng der blev fundet kvalt i et buskads. Ingen ved hvad der var foregået, men min homes blev trukket ind til afhøring hele tre gange. Da han på et senere tidspunkt blev hevet ind efter en voldtægt han og en kammerat havde begået i fællesskab og DNA-tests kædede hele pisset sammen med andre voldtægter, hængte stodderen sig i arresten.
--
#14
TombStoneDK
Monsterbruger
28-01-2023 10:23

Rapporter til Admin
Det er når det er belejligt for magtfulde mennesker at man skal være skeptisk, mener jeg. At jorden er flad, hvem fanden gavner det? Hvem vinder af at jorden er flad? USA vandt rumløbet ved at lande på månen først, så jeg kan forstå at man kan tro der har været motiver til at fake den, men det er altså tusindvis af mennesker som skal overbevises om at holde deres kæft lukket, så den dør ligesom der. Epstein, det kræver blot 2 vagter og en lejemorder til at lukke røven, så er den hjemme. 9/11 angrebene, jeg ved sgu ikke, der har været mange mennesker involveret i det potentielle false flag operation, men der er fanme rigtig mange shady ting i det angreb. But the fuck do i know? Halvfed dansker med adgang til internettet og nogen gange lidt for meget fritid.
--
ASRock X570 Taichi - Ryzen 5800x - Corsair Vengenance 32GB 3200 - Asus 6950xt TUF OC - Corsair RM850i - Lian Li O11 Dynamic - Corsair H110i Elite
#15
mr.hein
Nørd Aspirant
28-01-2023 10:24

Rapporter til Admin
selv har jeg en "teroi" som jeg selv mener at tæt på virkeligheden. WW2, Pearl Harbor. Samtlige B-17 fly + hangar skibene var ude på "øvelse" lige netop den dag, alle andre skibe (inklusiv Arizona, for at bygge lidt creditbility op) lige tøjet sammen på rad og række (et bombe flys drøm) hvorfor skulle USA bevidst lade japan bombe deres stillehavs flåde? Well USA havde fået nok af krig efter ww1 (befolkningen) og de skulle satme, ikke indvoldere sig i en krig "Over there" så sentatet viste, at hvis de ikke snart hjalp UK og USSR, så vidste de, at det kun var et spørgsmål om tid, før at Japan, Italien og Tyskland, ville stå så stærkt at det var ved at være for sent at gøre en forskel. "The pond" har både en defensiv, og offensiv ulempe/fordel. Havde Tyskland tvunget England i knæ, så var Atlanten praktisk talt deres, og så er det good luck med at få invasaions styrker til Europa. SÅ ....Da man fik intel om at Japan planlagde at bombe Pearl, tog man det som et acceptabelt "Offer" for at få "lov til" at tænde den patriotiske glød i befolkningen, og gå fuld blods ind i ww2, og ikke kun via lend lease
--
----------------------------------- Status på B/W-listen: +2/-0 -----------------------------------
#16
kb-
Super Nørd
28-01-2023 10:26

Rapporter til Admin
Jeg får tit fornemmelsen af, at det er halvdumme mennesker, der enten er nemme at overbevise, eller pludselig føler sig vigtige fordi de har en holdning til noget. De interviews der f.eks. har været på DR (eller var det TV2?) har jo pillet deres påstande fra hinanden. Specielt ham med hans tusindevis af dokumenter der "jo beviser at det er en løgn". "Nå, men har du læst dem selv så?" "Nej det behøver jeg ikke, men jeg har planer om det". Fuldstændig tossede ting som månelandingen, jorden er flad osv osv. Det er lidt en skam at "birds Arent real" ikke tog mere fart, for det var fandeme sjovt.
--
.
#17
WakeyWakey
Maxi Supporter
28-01-2023 10:33

Rapporter til Admin
#16 Der er også en skør en på facebook med at ræve er statens robotter. Jeg likede personligt siden bare for at se hvilke kølbøtter der sidder derinde. Kan anbefales. Fremragende underholdning :D
--
Main: Zen 5900x - RTX 3080 - Strix x570i - trident z 16gb cl 16 3200mhz - Jonsbo A4 - H100i Capellix//4xfractal AL12 33db 3k rpm - 1tb 970 m2.
#18
Comicsdk
Nørd
28-01-2023 10:40

Rapporter til Admin
Nogle er opflasket med mistillid til den "virkelige verden" Igen synes jeg religion er et glimrende eksempel på at indoktrinering og selektiv uddannelse fungerer fremragende. For ikke at nævne mangel på uddannelse. Jeg forestiller mig at det er lettere at påvirke en home-schooled hillbilly end en Billy der har fulgt den almene vej til oplysning.
--
#19
mr.hein
Nørd Aspirant
28-01-2023 10:47

Rapporter til Admin
#18 Nærmere omvendt tror jeg. "En Billy der har fulgt den almene vej til oplysning." har ikke lært og reflektere over hvad han læser, han har lært at det han læser er facts og ubetviveligt. hvorimod "home schooled" (ikke at jeg støtter konceptet) har haft en mere reflekterede approch til det (må man i dette eksempel antage)
--
----------------------------------- Status på B/W-listen: +2/-0 -----------------------------------
#20
Comicsdk
Nørd
28-01-2023 10:56

Rapporter til Admin
19 Jeg tror heller ikke at home schooling nødvendigvis er en dårlig ting. Men i folkeskolen blev jeg eksempelvis ikke kun præsenteret for én side af religion. Min lærer bragte hele spektret på bordet og lagde op til diskussion. Er man kristen og bliver trænet til at læse biblen, er det slet ikke umuligt at man udvikler en ensporet opfattelse af koranen. Men igen, det er nok mere et problem på den anden side af atlanten. Hele Trump-tingen skræmte mig i dén grad; jeg mener SÅ mange tilhængere der dyrker en politiker på et plan der minder om kultisme er fuldstændig overvældende og vanskeligt for en rationel person at begribe. Eller.. jeg kan kun tale for mig selv, naturligvis. Jeg var dybt chokeret i de fire år det cirkus udfoldede sig.
--
#21
Fafler
Ultra Supporter
28-01-2023 10:58

Rapporter til Admin
#7: Der er bare det, at vi som mennesker har verdensrekorden i at opfinde ting, der senere viser sig at bide os grundigt i røven. Asbest, freon, teflon osv. er ting vi først troede var pisse fede, men som senere viste sig at have negative effekter på os og miljøet som vi slet ikke regnede med. Og jeg vil gerne vædde en kasse øl på at vi ender med at må tilføje genteknologi til den liste. Hvis jeg tager fejl, og det kan sagtens være, så er det en meget beskeden pris at betale. Jeg synes bestemt at det er noget vi skal forske i og lære at kende, men det er bare alt for tidligt at lukke det ud af laboratorierne, når man tager vores tidligere fejltrin i betragtning. #8: Jo tak. Jeg sagde til min omgangskreds at jeg ikke gad høre holdninger for eller imod, for der var masser af argumenter der var meget for og meget imod. Det har de heldigvis alle respekteret.
--
C:\DOS C:\DOS\RUN RUN DOS\RUN
#22
mr.hein
Nørd Aspirant
28-01-2023 10:58

Rapporter til Admin
#20 Alene det faktum, at man spilder tid på at undervise i religion i et oplyst samfund forstår jeg ikke. det bør være en privat sag at dyrke i det private eller hertil indrettet insitutioner (kirken ect.) #21 mine bedste forældre ville pludselig ikke omgås "Ikke vaccineret" hvortil jeg spurgte dem i ramme alvor, "spørger du så også side manden nede i netto ved fryse disken" - "undskyld men er du vaccineret?" eller tjeneren på caféen osv osv. pludselig begyndte vi at ses igen ;-)
--
----------------------------------- Status på B/W-listen: +2/-0 -----------------------------------
--
Sidst redigeret 28-01-2023 11:00
#23
Comicsdk
Nørd
28-01-2023 11:07

Rapporter til Admin
22 Jeg har ikke lidt under at jeg blev oplyst om hvad der foregår og hvor mange valgmuligheder der er i det religiøse univers. Ingen af religionerne tiltalte mig, men det gav da en grundlæggende forståelse af hvad det handler om. Religion eksisterer og fylder meget mere i andre dele af verden og kan til tider tildels forklare hvad der foregår både politisk og menneskeligt i den sammenhæng. Jeg ville nødig eksistere i et "oplyst" samfund hvor kendskabet til religion ikke bliver formidlet.
--
Sidst redigeret 28-01-2023 11:08
#24
mr.hein
Nørd Aspirant
28-01-2023 11:16

Rapporter til Admin
har heller ikke som sådan direkte "Lidt" under det .... Men sad mere med en følelse af at hvorfor er dette relevant for mig? folk må selvom de tror på gud eller det flyvende spaghetti monster. Så hellere 1-2 timers mere fysik, eller matematik whatever. lidt ligesom på SXT (er selv HHXer) har virkelig svært ved at forstå relevancen i idræt, samtids kundskab, billede kunst osv. på en højere lærer ansatalt? - I dont get it.
--
----------------------------------- Status på B/W-listen: +2/-0 -----------------------------------
#25
Comicsdk
Nørd
28-01-2023 11:24

Rapporter til Admin
24 Nu skal jeg ikke belære dig. Og alligevel lidt. Videnskabelige studier har påvist at der er en sammenhæng mellem fysisk aktivitet og indlæringsevne og både psykisk og fysisk velvære. Kunst og kultur er også.. Nej jeg gider ikke. Det er lørdag. Undskyld.
--
#26
Lars
Monster Nørd
28-01-2023 11:33

Rapporter til Admin
Der går flere af de konspirationsteoretikere blandt os end man sådan lige skulle tro, i følge de observationer jeg har gjort. Jeg vil skyde på, at 75%-85% af samtlige af mine kolleger tror på falske nyheder - og jeg har mange kolleger. Det var faktisk så slemt, at jeg næsten ikke tur at sige, at jeg ikke går op i den slags for ikke gøre mig selv upopulær. Og at jeg i stedet for tror på knastørt videnskab der er udarbejdet af uddannet personale inden for feltet. Jeg kunne godt mærke, hvor det ville bære hen hvis jeg ytrede mig for meget. Så jeg holdte bare kæft. Der er altså mange af den slags der hopper på den der med at det er amatørsiderne på nettet der ved hvordan virkeligeheden hænger sammen. Og de lægger sig meget tæt opad flat-earthers og andet okkult materiale som kun høre til i en sekt.
--
Motto: Den der går i seng med en røv der klør, vågner op med fingre der lugter. Status på B/W-listen: 6+/0-
#27
Comicsdk
Nørd
28-01-2023 11:36

Rapporter til Admin
26 85 procent... Det svarer jo til over en fjerdedel af din omgangkreds. (jeg tror ikke på matematik, jeg læste på nettet en artikel der beviste med 98 procents sandsynlighed at statistik og matematik er et hoax)
--
#28
Hans
Guru
28-01-2023 11:53

Rapporter til Admin
1. Se Netflix dokumentar om flat earthers. 2. Læg mærke til, hvor KT'ere skyder med spredehagl: Prøver du at gå i dybden med et postulat, kommer der straks fire andres postulater. 3. Engang "vidste" alle, at jorden var centrum i universet, men vi er siden blevet klogere - Hvad hvis nu, at KT'erne har fat i den lange ende? 4. Accepter at andre er af en anden overbevisning.
--
http://www.NoteBookWorld.dk[...] - RIP, 22/3-2007... Profession keyboard kriger
#29
Wonza
Mega Nørd
28-01-2023 11:57

Rapporter til Admin
De fleste har ikke selvindsigt nok til at erkende deres fejl. Bare se på amerikanske republikanere.
--
Hvorfor kom Thomas ikke på arbejde i dag? ... Han havde "HOL" i nakken ;-)
#30
Lars
Monster Nørd
28-01-2023 11:58

Rapporter til Admin
#27 Nå ja. Det er også et skud i tågen med de 75%-85%. Men der var bestemt overvejende flere konspirationsteoretikere - specielt på mit arbejde. Det kan da godt være, at de bare har været nemme at overbevise, eller at de bare giver dem ret for at få fred. Det kan da godt være. Men det var lidt en skræmmende oplevelse, at blive mødt af den slags modargumenter af så mange.
--
Motto: Den der går i seng med en røv der klør, vågner op med fingre der lugter. Status på B/W-listen: 6+/0-
--
Sidst redigeret 28-01-2023 12:03
#31
Comicsdk
Nørd
28-01-2023 12:03

Rapporter til Admin
28 Jeg så doku'en for en uges tid siden. Jeg har aldrig følt trang til at "acceptere" at andre har en anden overbevisning, specielt ikke i tilfælde hvor de mennesker udgør en trussel mod andre mennesker. Jeg kan sagtens se det smukke i at leve og lade leve, men sommetider skal nogle eksistenser bare begraves på stedet, inden de trækker hele pisset ned på et plan hvor alle taber. Men flat-earth og mange andre tegneserie-konspirationer er lokums-læsning og glemt hurtigere end avisens ugentlige horoskop - de er jo uskadelige og synes i høj grad at være drevet af at savne tilhørsforhold og social samhørighed. Jeg fik helt ondt af de mennesker i Netflix' dokumentar.
--
#32
C19
Gæst
28-01-2023 12:15

Rapporter til Admin
Nu døde folk jo ikke pludseligt af hjerte anfald før som de har gjort de sidste 2-3 år :D desuden er Pfizer og Moderna osv blevet taget med reaearch og dokumentation fusk, og de er blevet taget i det også før C.. :D men ja, at falde om med hjertesygdomme er meget normalt i 2021/2022.. og sjovt at dødelighed og hjertesygodmme steg gevaldigt i stort set alle lande samtidigt med vaks blev introduceret for samfundet … Danmark bliver brugt som eksempel i europa parlamentet det er utroligt folk ikke kan se det :D men det er nok fordi man ikke vil se det..
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#33
C19
Gæst
28-01-2023 12:23

Rapporter til Admin
Det har skabt mega debat i EU parlamentet men sjovt hvordan ingen medier bringer det frem i lyset, når der er dokumentation på skaderne - men det ville jo ændre befolkningens troværdighed til regeringerne :D tror i stadig ikke på det, så undersøg hvem Klaus Schwab er og hvad WEF er og står for - tror i stadig ikke på det er legit? Bare se Dr1 eller TV2, eller enhver anden nyhedskanal. World economic forum er overalt i medierne og sponsorerer ditten og datten. vigtigst af alt, undersøg Klaus Schwabs udtalelser om samfundet og befolkningen. Se hvem han er partner med som også og deres udtalelser om samfund og befolkning.. Mr Bill Gates :D
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#34
Comicsdk
Nørd
28-01-2023 12:25

Rapporter til Admin
32 Jeg ved ikke nok om emnet i detaljer. Men det kan næppe overraske nogen at vi oftere og oftere falder døde om når vi i højere og højere grad lever af industrisukker og forarbejdede fødevarer vi steger i potter og pander lakeret med kemikalier og drikker vand der indeholder alt fra sprøjtegift og plastik til kviksølv og spildevandsslam. Jeg er så'n lidt ligeglad om jeg dør af kræft eller hjerte-kar sygdomme, og umiddelbart bliver det enden, hvis ikke jeg render i skuret med et reb inden. Edit. Nååå... Ja, det er Bil Gates, den satan!
--
Sidst redigeret 28-01-2023 12:27
#35
Juniper
Juniorbruger
28-01-2023 12:26

Rapporter til Admin
#30 Hvilket arbejde har du?
--
#36
Lars
Monster Nørd
28-01-2023 12:40

Rapporter til Admin
#35 Jeg fremtræder med mit rigtige navn her, så det har jeg ikke lyst til at skrive, fordi der er pænt meget sladder og pænt mange mandlige bitches der hvor jeg færdes. Der skal ikke meget til, for et fjer bliver til fem fede høns der hvor jeg befinder mig. Og så behøver det ikke engang være sandt. Sorry :-)
--
Motto: Den der går i seng med en røv der klør, vågner op med fingre der lugter. Status på B/W-listen: 6+/0-
#37
Korona
Gæst
28-01-2023 12:45

Rapporter til Admin
#34 Industrisukker og forarbejdet mad skader, ja men det dræber dig ikke .. Folk er ikke døde af sukker og forarbejdet mad, de giver sygdomme som diabetes osv.. Der er mange tusinde forskere og læger der skriver under på, at C vaks er skadelig Endda opfinderen af selve MRNA teknologien siger fra og kalder det svindel og humbug Glem ej opfinderen af PCR testen.. Det hele har været et hoax for depopulation og WEF's nye agenda??
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#38
Juniper
Juniorbruger
28-01-2023 12:46

Rapporter til Admin
#36 Fair nok :) Jeg spørger bare af ren nysgerrighed fordi jeg vil tro, at andelen af 'konspirationsteoretikere' som du siger ligger på 85% på din arbejdsplads, vil jeg skyde på ligger på 10-20% på min. Edit: Pas på her, folkens. Gæstebrugerne Korona og C19 er samme person, der bruger forskellige aliaser, for at få det til at se ud som om, at vedkommende er i flertal. Det er nemt at se på den elendige måde vedkommende skriver på. Kan vi da for H...... ikke snart slippe for de gæstebrugere?!
--
Sidst redigeret 28-01-2023 12:53
#39
Comicsdk
Nørd
28-01-2023 12:48

Rapporter til Admin
37 Nå, okay. Phew, jeg troede sgu lige et kort øjeblik at det var sundhedsskadeligt at æde dårligt og skåle i sprøjtegift. Sikke en lettelse! Tak, makker.
--
#40
Lars
Monster Nørd
28-01-2023 12:49

Rapporter til Admin
#37 Folk dør da af diabetes. Det er fisktisk livsfarligt at dø :D
--
Motto: Den der går i seng med en røv der klør, vågner op med fingre der lugter. Status på B/W-listen: 6+/0-
--
Sidst redigeret 28-01-2023 12:49
#41
Mummyhand
Gæst
28-01-2023 18:29

Rapporter til Admin
Det er utroligt så mange tilsyneladende normalt fungerede personer, der kan hoppe i med begge ben på diverse konspirationsteorier. Ligesom der utroligt mange der blindt tror på, at der lan vindes en bil i et Facebook opslag, blot ved at skrive "blå". Men ja, langt de fleste jeg kender, der er for diverse teorier, ser det kun fra deres side. Det på trods af, de er bogligt begavede og dygtige, MEN mangler helt klar en social begavelse og forståelse for, hvordan verden omkring dem fungerer.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#42
NeoLite
Super Supporter
28-01-2023 18:40

Rapporter til Admin
Vil i have en konspirationsteori mere? Pfizer laver gain-of-function research på corona virus. Altså det selv samme som man mistænker er sket på laboratoriet i Wuhan. https://www.projectveritas.com[...]
--
Sidst redigeret 28-01-2023 18:43
#43
Jinxx-KBH
Supporter Aspirant
28-01-2023 18:46

Rapporter til Admin
Hvis man tænker på f.eks. c0rona, så syntes jeg hele forløbet fra regeringens side af har været..... lad os kalde det mystisk. Hvis vi tager udgangspunkt i, at når regeringen siger noget i stil med: "Vores eksperter siger, at vaccinerne kun er til folk over 65" "Efter 2 vacciner er man immun" "Gravide og børn skal ikke vaccineres" Så stoler man jo som udgangspunkt på at disse eksperter er hvad navnet siger, nemlig eksperter. Når regeringen så stille og rolig kommer ud med ændrede retningslinjer, såsom at nu er det yngre folk, og yngre folk. Senere hen tredje vaccine. Så er man pludselig ikke immun, men kun beskyttet i op til 6 måneder. Så begynder jeg personligt at stille spørgsmålstegn ved disse eksperters kompetencer, og her er det så, at jeg vælger at gå ind og vælge for mig selv, hvilket var, i denne sammenhæng IKKE at blive vaccineret. Jeg har et samfungskritisk erhverv, hvilket betyder at jeg har været i kontakt med 15-40 personer dagligt under hele c0ronaen og jeg har på intet tidspunkt været syg, eller er blevet testet positiv. Når jeg så ser på min kæreste, der på daværende tidspunkt boede i tyskland og var i militæret, hun fik alle 3 vacciner og efterfølgende blev hende og hendes søn dødsens syge (ikke pga. vaccinen, men blev generelt bare smittet) Så sidder jeg med en god mavefornemmelse om at mit valg var det rette - ihvertfald for mig - og derfor vil jeg langt hen af vejen gøre hvad jeg selv syntes er det rette.
--
#44
Ð Xargo
Junior Nørd
28-01-2023 18:59

Rapporter til Admin
well, SoMe osv brygger på hvad end du søger. Læser du utroligt meget af den slags, så bliver du også foreslået mere af det, det tjener penge på du bruger dit liv på at læse og se, så whatever floats the boat. På et tidspunkt har algoritmen bare fået overtaget, og så bliver din virkelig fordrejet i forhold til flertallet og så kommer der nok et eller andet der overbeviser dig, det er bare et spørgsmål om tid. Covid for eksempel: Jeg arbejde i branchen og mødte flere sølvpapirshatte, og nej bare fordi man er vaccinemodstandere er det ikke det samme som at være sølvpapirshat. Vi mødte folk der talte om "the great reset" og at vi alle ville dø, nu de havde vores DNA og fik lov at sprøjte ting ind i os. Jeg er ikke død, hellere ikke efter 5 stik. og når vi spurgte de typer "Hvis det handler om eliten skal have overtaget, så giver det næppe mening. Eliten tjener ALLE deres penge på "os normale", hvad skulle de leve af når 80% af befolkningen døde?" så havde de aldrig et godt svar. Spurgte man så efterfølgende "Lad os antage du har ret og eliten slipper for os andre, hvad skulle så stoppe dem for at få ram på dig efterfølgende?" Så blev de næsten paniske. Det handler om frygt og tro, om frygten for nanobotter i mit DNA (læs: Vaccine) eller Frygten for senfølger efter covid, så kender jeg kun folk der har senfølger og knap så mange zombier, så det gjorde udfaldet i min egen beslutning. Men noget der godt kan sætte pisset lidt i kog er når de 5-10% ikke-vaccinerede tror det var dem der gjorde forskellen. Det var netop dem som INTET gjorde, og de kan takke resten af befolkningen for at have deres frihed tilbage og slippe for test og masker. Vi skal kun lige syd for grænsen, så bruges der stadig masker, netop grundet dårlig tilslutning og stigende smitte. De fleste vaccine modstandere har desuden fået en masse vacciner som børn, så hvorfor en covid vaccine skulle gøre udfaldet, forstår jeg ikke. Strubehoste, Stivkrampe, Kighoste, Polio, Meningitis, Mæslinger, er bare nogle få eksempler vi er dog de fleste af os glade for ikke at døje men nogle af de sygdomme nu.
--
NR200P, 16gb DDR4 3600Mhz, RTX3070, Ryzen 3700x, SF750 plat, B550i Strix, Kraken Z63.
#45
kikophil
Nørd Aspirant
28-01-2023 18:59

Rapporter til Admin
Konspirationsteoretikere er dette, fordi de er blevet afhængige af det sammenhold der automatisk via menneskers behov for samme - dannes.. Det starter selvf. altid med alm. mistro og modstand mod "systemet", og når (de mindre selvtænkende bløddyr) så hurtigt finder ud af, at mange andre er i fuld gang med, at inkrimidere div. institutioner, regeringer, andet - ja så hopper de jo faktisk med i et oprør, der i sidste ende kan give èn selv div. former for straf.. Så - Kedsomhed, Spænding, Sammenhold - med efterfølgende gruppepres, får disse mentalt svage personer til at søge ligestillede! Husk at vores IQ målinger er vurderet ud fra et gennemsnit på 100% Langt hovedparten ligger under de 100% og langt færre ligger så en hel del over Selv om jeg nu har beskrevet (en del) af afhængigheden, bliver det nok ret svært, at få dem ind over det samme afvænningstilbud, som feks. ludomaner får hehe.. Yes yes - livets gang i bett` Lidenlund (Danmark/Verden..)
--
Kun de dumme ser på fingeren, når den kloge peger mod stjernerne...
--
Sidst redigeret 28-01-2023 19:04
#46
Lars Johansen
Semi Supporter
28-01-2023 19:24

Rapporter til Admin
Jeg er i hvert fald ikke i tvivl om, at jeg har en chip indeni mig nu. Jeg har fået 3 vacciner og nu bipper jeg altid i lufthavnen.
--
#47
winzdk
Juniorbruger
28-01-2023 19:32

Rapporter til Admin
#31 Comicsdk Ja uskadelige for andre end dem selv, men jeg vil mene det kan være meget skadeligt for deres egen mentale helbred, da det kræver en tro på at ALLE andre lyver. Nogle af dem gør hvad de kan for at sprede budskabet og "sandheden", hvilket jo så gør, de indirekte skader andre, hvis disse er ukritiske, sårbare eller mangler en form for fællesskab. At nogle flat earthers så oven i købet indoktrinerer deres børn med dette, er mental vanrøgt eller børnemishandling. At vokse op med det mindset at alle lyver om alting og man ikke kan stole på nogen, det er/kan være, ikke bare skadeligt for dem, men direkte farligt. Netop derfor er lige præcis flat earth en af de farligste (som i potientelt mest skadelige) konspirationsteorier efter min mening.
--
#48
kikophil
Nørd Aspirant
28-01-2023 19:35

Rapporter til Admin
#46 - WHAT - så er du altså langt bagud! Alle vi der har fået det 4 stik, er selvlysende - Ohh yearh - sparer også på strømmen..... Spørgsmålet fremover er nok mere, om vi får behov for det 5 stik - alt efter virusudvikling/menneskelig sårbarhed :)
--
Kun de dumme ser på fingeren, når den kloge peger mod stjernerne...
#49
Comicsdk
Nørd
28-01-2023 20:06

Rapporter til Admin
47 Jeg så dokumentaren af ren og skær nysgerrighed på det menneskelige væsen. Mit interesse i konspirationsteorier er forsvindende lille. Jeg fik absolut ikke indtryk af at blive præsenteret for en flok småpsykotiske småtbegavede skabsnazister, hvilket er det indtryk MAGA-crowden eksempelvis giver mig - men en samling lidt triste eksistenser der basalt set ledte efter noget at beskæftige sig med og et socialt fællesskab. Man kan påstå at MAGA-crowden grundlæggende søger det samme, men deres had gennemsyrer fælleskabet og er i sagens natur både destruktivt og selvdestruktivt. De personer der deltog i dokumentaren gav mig indtryk af at være fredelige eksistenser, muligvis en smule vildfarne, men hele vejen igennem sad jeg med fornemmelsen; "det tror han jo ikke på inderst inde, ham der"
--
#50
Dragonheart
Guru
28-01-2023 21:44

Rapporter til Admin
#43 Men måske har du så videregivet corona virus til mange af de borgere du har været i kontakt med. Havde du vaccineret var denne sansynlighed reduceret. Vacciner forhindrer ikke du bliver smittet eller inficeret. De reducerer symptomer og alvorligheden når man bliver smittet fordi kroppen genkender visse antigener fra de virus/bakterier/parasitter etc vaccinen er rettet mod. Det er sådan set uvæsentlig om det er corona, røde hunde, mæslinger, HPV, influenza etc.
--
#51
Comicsdk
Nørd
28-01-2023 21:59

Rapporter til Admin
50 Jeg tror du taler for døve øren. Jeg husker en anden (eller tyve andre) tråde med Covid-19 som topic, hvor det gennemgående tema hos modstandere af vaccine og andre forholdsregler var at tage udgangspunkt i sig selv. Der er endda en her i tråden der mere eller mindre praler af at have irettesat sine bedsteforældre fordi de forsøgte at minimere risikoen for sig selv.
--
#52
Lars Johansen
Semi Supporter
28-01-2023 22:05

Rapporter til Admin
Hvis man bytter rundt på bogtaverne i Omnicron og Delta - så får man "Erotic Almond". Altså erotisk mandel - hvad rimer på mandel? Handel. Handel med hvad? Handel med kontrol over mennesker. Jeg synes, der er alt mulig grund til at være oppe på dupperne.
--
#53
Comicsdk
Nørd
28-01-2023 22:13

Rapporter til Admin
..Og hvor mange bogstaver er der i Handel... seks, og hvor mange bogstaver er der i Hitler. Just sayin'.
--
#54
Magik
Supporter Aspirant
28-01-2023 23:58

Rapporter til Admin
Det er så sjovt hvordan folk både sølvpapirs hatte og dem er i den anden lejer (sølv bruger frygt/utryghed og de andre bruger jokes/selvsikkerhed til at få de andre til at ligne mental syge ) - + begge drejer hvad der er blevet sagt og gjort, altid til deres eget forsvar imod hinanden, det er ydermere de færreste der er gået længere end at se tv2 - dr1 / extrabladet eller en eller anden YouTube video med en pink Håred mand der fortæller hvordan vi alle er doomed her snart pga et eller andet. >men så gerne bare brækker div ting up som facts, (bagefter for at lave argumenter i samtaler.) tit og ofte uden at vide noget - som i intet overhoved, intet research, men deltager gerne i div forummer og fremstår som om men har styr på sagerne. 50# siger. "De reducerer symptomer og alvorligheden når man bliver smittet fordi kroppen genkender visse antigener fra de virus/bakterier/parasitter etc vaccinen er rettet mod" - husk dog så osse lige på at mRNA er en gen vac ikke en normal (gammledages vac) dvs den laver ændringer i din dna til du selv proc antistoffer så nej ikke en normal slags vac i det sammenhæng men en ny type som er den første af sig slags mener jeg. - så det du siger her er meget rigtigt og det gælder så osse ved naturligt immunitet uden vac - samme system men desværre er det "after the fact", pga i realitet , blev der sagt 70+ % beskyttelse mod infektion for ikke at blive smittet. (med Vac og stick 1 og 2 og måske osse 3 har ikke tjekket det helt) . i nyhederne TV2 og fra staten på panelet i TV i over 1 år. at de så løbende nu har ændret deres udsagn på storset alle parameter, ændre ikke ved det som blev sagt og gjort først. og alle der hade den holdning før de ændre den i late 22, blev haglet ned som sølvpapirshate blokeret og canceld , sikkert osse endog fyre fra sit job som forsker/researcher nogle steder/intuitioner - hvor du tydeligt ikke er en sølvpapirshat nu med den udtagelse, det er en sjov ting ikk? https://www.stm.dk[...] læs selv her i Henrik U udtagelser og som de andre i panelet osse sagde i mange af dem langt ind i 2022. det burde alle der fulgte med kunne huske , det er bare det, tit så husker folk så det passer ind eller anekdote historier (fra deres svogers søster i Ungarn) , for de fleste betyder det ikke super meget at lige dreje samtale lidt, problemet er så bare alle de der høre eller læser den "godtager" det - også er narrativ ligesom ændret til noget helt andet i den samtale. nu brugte jeg så lige 50# pga den var meget oplagt, er hverken for eller imod, men dog sker dette alt for tit for de fleste mennesker, det er storset lige meget hvad debat emnet handler om kunne være vægttab og det hade været den samme der skete.
--
Sidst redigeret 29-01-2023 00:03
#55
Magik
Supporter Aspirant
29-01-2023 00:22

Rapporter til Admin
glemte lige hele indlægget fra #50 Vacciner forhindrer ikke du bliver smittet eller inficeret. De reducerer symptomer og alvorligheden når man bliver smittet fordi kroppen genkender visse antigener fra de virus/bakterier/parasitter etc vaccinen er rettet mod. Det er sådan set uvæsentlig om det er corona, røde hunde, mæslinger, HPV, influenza etc.
--
#56
anders1226
Monsterbruger
29-01-2023 01:01

Rapporter til Admin
Griner altid når folk laver disse topics. så ved man hvor man står i verden på HOL. XD
--
PC1:Ryzen 3900x,64GB ram,2080TI, PC2:Ryzen 3600,64GB Ram,GTX970
#57
Gæsten
Gæst
29-01-2023 02:35

Rapporter til Admin
#54 spot on.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#59
Dragonheart
Guru
29-01-2023 02:54

Rapporter til Admin
#54 Var dit indlæg rettet til mig? mRNA vacciner ændrer ikke din DNA. mRNA'et kommer slet ikke ind i cellekernerne hvor dit DNA er. Forskellen ligger i at "traditionelle vacciner" får dit immunforsvar til at reagere på en svækket mikroorganisme. Immunforsvaret lærer at producere antistoffer mod denn organisme og næste gang kroppen invaderes genkender immunforsvaret antigenerne på mikroorganismen og producerer antistoffer der bindes til disse. Herefter angriber immunforsvaret dette antistof/antigen kompleks inden mikroorganismen når at lave en alvorlig infektion. Ved mRNA vacciner injicerer mRNA for antigenet ind i kroppen. Proteinfabikken i cellerne producerer antigenet der sætter sig på ydersiden af cellerne. Kroppens immunforsvar genkender disse antigener som noget fremmet og producerer antistoffer. Når mikroorganismen så invaderer cellerne så er der antistoffer klar og bliverproduceret og så er det som ved de traditionelle vacciner. mRNA nedbrydes hurtigt og er meget specifikt - modsat de traditionelle vacciner hvor man skyder hele mikroorganismer ind i kroppen(dog svækkede)
--
Sidst redigeret 29-01-2023 02:56
#60
aeble
Nørd Aspirant
29-01-2023 06:23

Rapporter til Admin
Lad os bare starte med covid og vaccinerne. Hvor var den massive dødelighed fra covid, som nødvendiggjorde alle tiltagene og indførte vacciner, som i øvrigt gik fra at være noget man beskyttede andre ved at tage til at udelukkende være for ens eget behov? Hvor blev de studier af, fra myndigheder osv, som forskede i tidlig behandling, hvilket kunne have hjulpet helt fra starten, i stedet for at vi skulle vente på en vaccine, som de godt vidste ikke ville stoppe transmission alligevel? Hvorfor skulle der en dommerkendelse til, for at Pfizer ikke fik lov til at skjule deres rapporter og studier, i 75 år, om en vaccine, som alle skulle have? Hvorfor tilbageholdt myndighederne data om hvad folk reelt var indlagt med, når de blæste corona-tal op alle vegne? Det samme angår dødstal, hvor folk i bilulykker med en positiv coronatest fra for 28 dage siden, blev talt med i statistikkerne. Hvorfor var det kun tilladt at have en og samme mening som konsensus/narrativet, hvis ikke man skulle fjernes eller bortcensureres? Er videnskab ikke baseret på, at man får samlet så meget data som muligt og tager alle vinkler med i betragtningen? Hvorfor glemte myndighederne at oplyse om, at folk som døde MED corona, i gennemsnit havde op mod 3 andre potentielt livstruende lidelser, på den korte eller lange bane. Hvordan var det at lande i især Afrika, som ikke bekymrede sig om corona, stort set ikke har registreret nogen dødsfald med det? Var lemfældighed og personlig frihed ikke en af de helt store dræbere? Hvorfor blev der aldrig forsket i "repurposed drugs", som der normalt ville gøres i krisesituationer, for at afstedkomme og lette problemerne, fremfor at skulle opfinde og haste noget nyt og uprøvet igennem, som man ikke kender langtidsbivirkningerne på? Hvorfor sidder vi nu og undrer os over den overdødelighed, som foregår i det meste af verden, når der er en meget konkret fællesnævner? Det er den slags spørgsmål, som man aldrig må stille, med mindre at man i flertallets øjne, vil stemples som konspirationsteoretiker.
--
#61
Comicsdk
Nørd
29-01-2023 09:24

Rapporter til Admin
Lad os bare sige at dødeligheden generelt i forbindelse med infektioner i tilfælde hvor patienten i forvejen er svækket af andre sygdomme sædvanligvis er højere end hos ikke svækkede patienter. Det er ikke raketvidenskab, kan man sige. Men nu skal jeg heller ikke rode mig ud i en debat jeg på forhånd har tabt jvnf. topic.
--
#62
stenergut
Semi Supporter
29-01-2023 11:50

Rapporter til Admin
jamen, jeg kan da kun håbe at de her anti-vaxxer "stick to their guns", hvis noget værre end COVID skulle opstå.
--
#63
C32
Gæst
29-01-2023 11:59

Rapporter til Admin
Lige nu er congressen i USA ved at bevise at Pfizer laver 'Gain of function' research ligesom Wuhan i Kina. Research director fra Pfizer udtaler sig at de er ved at researche det netop for at kunne modificerer vira og sælge en ny vaksine. C overlevelsesrate var 99,8%, hvorfor var folk bange? Hvorfor prøvede staten at holde det hemmeligt, i stort set alle lande? Hvorfor blev de mest anerkendte forskere gjort tavse? Hvorfor var det kun eksperter der udtaler sig om noget de har læst, og ikke noget de har researchet? Hvorfor var deres stemme vigtigere end de førende eksperter på området?
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#64
#59
Gæst
29-01-2023 12:13

Rapporter til Admin
#54 Så du modsiger altså andre forskere samt opfinderen af teknologien? Han kalder det selv gen-terapi, og siger det ikke har noget med vaccine at gøre. Han er faktisk kæmpe modstander af C og Vaksen. Hvad er din baggrund?
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#65
NeoLite
Super Supporter
29-01-2023 12:28

Rapporter til Admin
Vi kan slappe helt af. Pfizer har lige udsendt en pressemeddelse ovenpå beskyldningerne, hvor de slår fast at de ikke laver gain-of-function research på corona virus. Personligt tror jeg på hvad Pfizer siger, så der er altså ingen grund til alarm. Fuldstændigt urelateret er her en liste over alle de bøder som Pfizer har betalt siden år 2000. Indeholder bl.a. bestikkelse og andet godt: https://violationtracker.goodjobsfirst.org[...] I alt for 10 milliarder dollars. Men altså jeg tror på hvad Pfizer siger.
--
#66
#65
Gæst
29-01-2023 12:34

Rapporter til Admin
#65 Jeg håber at du er ironisk :D Og det at folk tror det ikke kan lade sig gøre, er det samme som at benægte AL historie. Der findes onde mennesker, og sådan er det bare...
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#67
Comicsdk
Nørd
29-01-2023 12:36

Rapporter til Admin
62 Det tror jeg også en del af dem vil gøre. I en af de andre hundrede tråde hvor topic var vaccine/Covid/sammensværgelse var der et par stykker der talte om det frie valg osv. På det punkt er jeg enig, jeg mener ikke at man skulle kunne tvinge en vaccine igennem - folk burde kunne bestemme over deres egen krop, så at sige. Ikke at det er en sammenligning - man forbyder udvalgte drugs for os der kan li' at være høje, vind og skæve eller begge tre.. Man forbyder ikke alkohol - ergo er det decideret ulovligt at nyde en skål heroin, men ikke at drikke sig i hegnet - på det punkt har man ikke ret til at bestemme over egen krop, medmindre man vælger noget der kan drikkes. Man må acceptere de begrænsninger der følger med når man forsøger at tage forholdsregler i forhold til en pandemi; men de mest hardcore antivax- og/eller anti-maske/sprit (og muligvis også personlig hygiejne, hvad ved jeg) dudes er villige til at betale med andre menneskers liv - og så ender jeg der hvor jeg bare begynder at flashe en strakt langemand. Det giver ingen mening at gå i dialog med et individ der er hundrede procent ego på det område.
--
#68
Magik
Supporter Aspirant
29-01-2023 13:27

Rapporter til Admin
#59 hvor er det jeg siger noget anderledes? det er en gene vac, som laver ændringer i dit "normale" dna instruktions dna sæt til at lave spike proteinet som jeg sagde og forklaret, at det ikke bare er en "normal" vac - det er faktisk noget en ret stor del af befolkning ikke engang ved, derfor jeg skrev det, pga den måde det er blevet formidlet i nyhederne på og det er helt nyt og første gang lanceret til mennesker, kun det jeg skrev bare pga du lumpede den ind under andre normale vac i sammenligning hvor det tydeligt ikke er en "normal" vac som alle kender det, det var det hele jeg skrev bare en basic forklaring af mrna, jeg er dog ikke Expert på området, måske ikke super velformuleret. ydermere var det nu ikke det jeg talte om til dig kun, det som du kommentere på i 59#. men din anden "facts" omkring, det der er highlightet i 55#. Vacciner forhindrer ikke du bliver smittet eller inficeret. (gå gerne tilbage til 54# og læs) så det er rettet direkte imod dig er under der hvor jeg skriver 50# - også hvordan det er blevet ændret i "syn" fra sølvpapirshat til nu "facts" som alle "ved" og du lige lumpe rna ind under andre normale vac i sammenligning , når det faktisk ikke er, men dog det gør de fleste/alle, at du så kommer igen og forklare, jo det er godt nok, men endeligt er jeg ikke inde i selve samtalen, dog mere en holdning til hvordan sådanne emner og samtaler foregår og ændre sig over tid - var i mit Focus, kun til at få folk til at stoppe op og tænke lidt, i stedet for bare at gribe til tasterne. også er resten er bare en rant (til alle) omkring det som jeg sys altid sker i disse samtaler, dog osse sker i andre emner, men er tydeligst i disse da de klaser direkte imod hinanden, hvor begge sider kigger på den anden og tænker godt jeg ikke har den udvidende holdning, hvor i de fleste tilfældet ingen af dem ved noget overhoved i realiteten.
--
Sidst redigeret 29-01-2023 13:28
#69
Christian88
Nørd Aspirant
29-01-2023 13:31

Rapporter til Admin
#60 og #63 Hvorfor, hvorfor, hvorfor og hvorfor Pas. Kender ikke svarene. Måske har du en konspirationsteori om hvorfor. Det glæder jeg mig enormt meget til at læse alt om.
--
#70
Comicsdk
Nørd
29-01-2023 13:38

Rapporter til Admin
Just asking questions. (indsæt imbecil der stirrer bøvet ind i kameraet)
--
#71
KArtoffelsky
Gæst
29-01-2023 13:40

Rapporter til Admin
Det værste ved det hele er jo at folk sidder og rakker ned på "konspirationer" som er veldokumenterede, og dem der er imod det, har kun undersøgt det via fjernsynet, BT eller EB, politikken osv.. Og så sidder folk der, jamen det er jo fra youtube. Ja, fordi der er et frit talerør, og når det er anerkendte mennesker, (forskere, videnskabsmænd) der står frem, jamen så er det så legit det kan blive. De fleste vælger dog stadig at lytte til en betalt ekspert på TV2 som bare har læst et udkast af feks WHO eller pfizer, eller en betalt forsker. Der er så utroligt mange penge i verden i dag og det går hånd i hånd med at næsten alt og alle kan købes for penge. Hvis det nu var virkeligt, som det højst sandsynligt er, kan i så ikke selv se problemet? Stats styret medier med mundkurv, eksperter frem for forskere, eksperter frem for opfindere..? De sidste 2 år har mindet utroligt meget om Nazi Tyskland og CCCP. Og sjovt nok inden C kom, sagde de, at den ville komme. Under C, sagde de, det er ikke den sidste, og vi skal forberede os på den næste.. Pfizer er under efterforskning for gain of function Fauci er under efterforskning Moderna har sagt, at de har forsket på vaccinen FØR C kom Der er SÅ mange huller i deres historier og dokumentation..? Der er SÅ mange data'er tilgængelig på nettet fra forskellige lande, der viser, hvor lav dødeligheden er, hvornår dødeligheden stiger ( i takt med vaccination) Folk falder om som aldrig før, men dette bliver normaliseret gennem medierne. Sjovt hvordan ingen medier eller tillidmænd stiller spørgsmålstegn ved det hele, når dataene er tydelige. Selv i EU parlamentet diskuteres dette, og de påviser data og dokumentation men dette når aldrig frem til de stats styret medier.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#72
Comicsdk
Nørd
29-01-2023 13:41

Rapporter til Admin
(also known as JAQing off)
--
#73
Comicsdk
Nørd
29-01-2023 13:43

Rapporter til Admin
71 Du sidder bare og slynger om dig med generaliseringer. Det er røvkedeligt. Hvis du kan købes for penge, byder jeg tolv kroner. Jeg mangler en erstatning for min gulvmoppe der blev stjålet sidste efterår.
--
#74
2Ristede
Semi Supporter
29-01-2023 13:52

Rapporter til Admin
I har for meget fritid folkens. Kæft en troll post.
--
#75
#73
Gæst
29-01-2023 13:55

Rapporter til Admin
Okay, Agent Smith. Så ved man at indoktrineringen virker, når det er det bedste du har at komme med.. Hop du bare ind i din bobl igen :)
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#76
Comicsdk
Nørd
29-01-2023 13:59

Rapporter til Admin
Hvilken "bobl" taler vi om - snotdum gæstebruger-"bobl" eller en helt anden "bobl"? :)
--
#77
mr.hein
Nørd Aspirant
29-01-2023 14:01

Rapporter til Admin
#71 Yup og ud af det blå skulle det være pga en ædt flagermus
--
----------------------------------- Status på B/W-listen: +2/-0 -----------------------------------
#78
#76
Gæst
29-01-2023 14:07

Rapporter til Admin
#76 Den indoktrineret bobl du lever i :D Det eneste du havde at komme med, var en benægtelse og nedgørelse - ergo, du er lige som 'de' havde håbet på.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#79
Comicsdk
Nørd
29-01-2023 14:10

Rapporter til Admin
"stopper man så op som “konspirations teoretiker” og tænker “nå der tog vi sku godt og grundigt fejl”, eller er man bare videre til den næste?" Jeg tror roligt at vi kan konkludere at svaret er; Nej, man grinder det til der ikke er andet end pulveriseret støv tilbage - og så render man rundt og drysser det støv overalt, indtil alle hoster diskret af ren høflighed.
--
#80
#77
Gæst
29-01-2023 14:12

Rapporter til Admin
#77 Ja, utroligt at folk hopper på den. Kan det ikke ses, Kina, bruger selv Plandemien som et jerngreb på deres borgere. Det har altid været handlet om kontrol, kontrol og mere kontrol. Og det er ikke længere en konspiration at Mr. Gates og Mr Klaus Schwab gerne vil have befolkningen ned som de flere gange udtaler sig om OFFENTLIGT og på film. Helt seriøst, hvis dine øjne stadig er lukket, så gå ind og se nogle klips med Klaus Schwab og/eller WEF. WEF - World Economic forum, som TV2, DR1, næsten ALLE lande og regeringer støtter. "Global leaders" der alle støtter samme agenda om "Grøn omstilling" Menneskets overgang fra biologisk til teknologisk.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#81
Comicsdk
Nørd
29-01-2023 14:14

Rapporter til Admin
78 Jeg ved snart ikke hvad jeg skal sige. Du synes ikke at jeg bidrager med andet end nedgørelse, så bidrager du med det samme og klynker over dét. Kan vi ikke snart få nogle gæstebrugere med bare et minimum af kreativitet.
--
#82
#79
Gæst
29-01-2023 14:16

Rapporter til Admin
Ja, det tænker jeg at man gør - men det er meget individuelt, nogle mennesker besidder ej sund fornuft. Men helt seriøst Comics, prøv lige at undersøge WEF, klaus schwab og bill gates som det allerførste, og vend først tilbage når du har gjort det, først da kan du udtale dig. Jeg taler til gengæld ikke om noget der ikke kan dokumenteres eller bakkes op af f.eks opfinderen af MRNA eller PCR eller andre ledende forskere inden for immunologi osv. Det eneste du har at komme med er, hvad dit fjernsyn har fortalt dig? Er det virkeligt det bedste du kan komme med? De sidste 2 år, har bevist at det har været korrekt - Sjovt som fremtiden blev spået :) Men det benægter du vel stadig. Der er jo en grund til at de har fået hemmeligt gjort det hele i 75år og om 75år får det forlænget :D Der er vel også en grund til at Big Pharma ikke har sagsøgt hinanden.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#83
Comicsdk
Nørd
29-01-2023 14:16

Rapporter til Admin
... og et eller andet sted; kan man ikke nedgøre idioter, hvem fanden skal man så kunne nedgøre.
--
#84
Seje
Elitebruger
29-01-2023 14:17

Rapporter til Admin
Er grundlæggende enig i at det er godt at have en sund mængde skepsis. Jeg synes faktisk mange af teorierne kan være spændende læsning, selvom jeg ikke er enig med dem. Også godt at der er mulighed for at udtrykke sine holdninger, und so weiter. Nå.. men med den disclaimer på plads: Der er noget der virkelig kan bringe mit pis i kog; konspirationsteoretikere som svælger i selvynk og sammenligner deres egen position med at være en forfulgt jøde i nazi-regimet. Jeg synes det viser enten en enorm egoisme eller kæmpe manglende historisk forståelse, hvorfor det nok bare er bedre at bruge en anden analogi, hvis de gerne vil fortælle hvor synd det er for dem at de skal have stukket en vatpind i næsen!
--
#85
#81
Gæst
29-01-2023 14:18

Rapporter til Admin
#78 Det er godt nok nogle gennemtænkt svar du kommer med :D Du kan ikke andre end at hakke og nedgøre, og hvor er det præcist at jeg klynker? Jeg ELSKER at diskutere med uvidende mennesker som dig :D
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#86
Comicsdk
Nørd
29-01-2023 14:18

Rapporter til Admin
Du eller I må kraftedme snart tage jer sammen og få oprettet en bruger. Jeg aner ikke hvem jeg skriver med. Nogle af jer kan stave og sammensætte hele sætninger, nogle staver som vinden blæser.. Det er en jungle, en JUNGLE!
--
#87
mr.hein
Nørd Aspirant
29-01-2023 14:19

Rapporter til Admin
#80 under ww2 troede det jødiske samfund i ungarn, at den rapport de 2 undslupne fanger(red. fra Auswitzh) var en hoax, de troede simpelthen ikke deres egne ører da de hørte deres beretning "hvor er beviserne" - senere fik de deres beviser på første parket. det er på vej til at blive filmatiseret. https://www.jta.org[...]
--
----------------------------------- Status på B/W-listen: +2/-0 -----------------------------------
#88
Comicsdk
Nørd
29-01-2023 14:25

Rapporter til Admin
84 En af de tumper skrev, uden pis, at de sidste to år har været som Nazi-Tyskland.. Forestil dig et sådant individ under reelt pres. Revselsesretten blev ophævet en anelse for hurtigt, spørger du mig.
--
#89
#88
Gæst
29-01-2023 14:27

Rapporter til Admin
Det værste er jo nok den tragedie, at folk godt kan se tilbage til WW2, Sovjet, Kina og stille spørgsmålet, hvordan kunne det lade sig gøre og hvordan kunne de lade sig rive med? Men du hoppede i med begge ben, og gør det stadig.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#90
mr.hein
Nørd Aspirant
29-01-2023 14:27

Rapporter til Admin
#88 Kan love dig for, at som ikke-vaccineret skeptiker, så var livet bestemt ikke sjovt, så selvom samligningen er i den extreme ende, så er der alligevel visse paralleler med udskamning, "syndebuk" mfl. som kan hives ud af den parallel.
--
----------------------------------- Status på B/W-listen: +2/-0 -----------------------------------
#91
Comicsdk
Nørd
29-01-2023 14:30

Rapporter til Admin
89 JAQing off again, are we. Yes we are. Du skal skal stå tidligt op. Jeg smadrer gæstebrugere i et tempo så selv ikke moderatorerne kan følge med. Men det er vel også derfor I svanser ikke har en registreret bruger - et ban ville jo være som Holocaust for sådan en samling imbecile røvhuller.
--
#92
Comicsdk
Nørd
29-01-2023 14:37

Rapporter til Admin
Nu er der en eller anden røvkedelig nar-hat der sidder og forsøger at tæve et eller andet pis ned i tastaturet, sikkert med nogle punktummer og en smiley.
--
#93
Seje
Elitebruger
29-01-2023 14:39

Rapporter til Admin
#84 Ja, det var også den der sendte mig over kanten, men synes ikke du skal begynde at kalde dem grimme ting. Det kommer der intet konstruktivt ud af! Er ikke den største fan af Clement, men synes at "jo mere uenig man er, jo pænere skal man tale" er et godt mantra. Selvom det kan være svært og jeg også ofte fejler :-) #92 Haha, ja.. mig!
--
Sidst redigeret 29-01-2023 14:39
#94
#91
Gæst
29-01-2023 14:40

Rapporter til Admin
Du lever da godt nok i en helt anden verden - "Jeg smadrer gæstebrugere i et tempo så selv ikke moderatorerne kan følge med" Jeg ville anbefale at få noget hjælp, no offense, men det er sku ret underligt. Igen, det eneste modspil du har, er at være nedladende og ignorant :D Du kan ikke komme med noget relevant at byde ind med, så du prøver bevidst at jorde folk ned så de passer ind i din virkelighed. Du kunne jo bare have set bort fra tråden, og forsat livet i din indoktrineret sure verden :D One love, elsker dig stadig selvom du er lidt .. off? Men jeg forventer ikke andet, når man har levet i en lang indoktrinering og frivilligt følger med i den. Jeg har intet imod dig - men synes selvfølgelig at det er ærgerligt, at du skal te dig sådan som et voksent mennesker du nu er...
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#95
#92
Gæst
29-01-2023 14:41

Rapporter til Admin
"Nu er der en eller anden røvkedelig nar-hat der sidder og forsøger at tæve et eller andet pis ned i tastaturet, sikkert med nogle punktummer og en smiley." Prøv nu lige engang at få noget ilt og læs din egen retorik - Du er jo helt fra snøvsen.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#96
Comicsdk
Nørd
29-01-2023 14:44

Rapporter til Admin
94 Jeg kan ikke forestille mig at nå et (lav)punkt i mit liv hvor en anonym persons holdning til min gøren og laden nogensinde kommer til at spille en rolle. No offence, men jeg vil skide på hvad du mener om noget som helst - jeg smadrer dig og alle andre der lukker lort ud gemt bag gæstefunktionen. Så'n er det bare.
--
#97
Comicsdk
Nørd
29-01-2023 14:49

Rapporter til Admin
95 Hvorfor fucker du ikke bare af? Just asking questions :)
--
#98
96&97
Gæst
29-01-2023 15:00

Rapporter til Admin
Fordi du alligevel sidder og læser med, og tager dig tiden til at gøre dine sure humør til udtryk herinde :D Du er seriøst sød.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#99
97
Gæst
29-01-2023 15:06

Rapporter til Admin
Det har jeg spurgt dig om et par gange, men desværre er det ikke altid at mindre begavede personer forstår hvad man siger til dem :D Igen, få noget viden på hjernen før du udtaler dig, eller nærmere brækker dig udover folk med dine nedladende beskeder og ignorante vendinger.. Gæstebruger eller ej, betyder intet, måske for dig, da du ikke kan videreføre din hetz over på en bruger. Prøv at sluk for fjerneren og få noget ilt til hjernen, så er du velkommen til at komme tilbage når du i det mindste har noget at byde ind med fremfor bare at være sur og nedladende og ikke byde ind med det mindste på nær sårede følelser. Jeg ved ikke hvor gammel du egentlig er, men du ter dig som en 12 årig når du kommer med "svar" Måske er det en under udviklet frontallap.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#100
Comicsdk
Nørd
29-01-2023 15:08

Rapporter til Admin
Jesus Christ. Jeg savner ham den gamle gæstebruger der var satans hurtig og kunne forfatte respektindgydende fornærmelser i rekordtempo. Nu sidder man her med en samling sløve og slatne tumper på en fucking søndag eftermiddag. Det er sgu lige før jeg indrømmer at mit liv er mindre indholdsrigt end deres. Men min tid i KZ-lejren har hærdet mig. Så længe de idioter ikke forventer håndsprit, overlever jeg vel endnu en dag i gummicellen.
--
#101
Comicsdk
Nørd
29-01-2023 15:11

Rapporter til Admin
Er der en af jer idioter der kan låne mig et par hundrede til øl? Jeg trænger til at sidde på værtshus og høre Mogens fortælle om dengang han kørte fra Aarhus til Frederikshavn på handicap-scooter. Jeg tager MobilePay, no problem.
--
#102
Comicsdk
Nørd
29-01-2023 15:19

Rapporter til Admin
Nå, de er nok både finansielt og mentalt fattige. Pis også.
--
Sidst redigeret 29-01-2023 15:19
#103
Comicsdk
Nørd
29-01-2023 15:23

Rapporter til Admin
Jeg tror sgu jeg har en klods på Trøjborg. Så slipper jeg også for at stå i gæld til idioter der måske udover at være ordblinde også er talblinde. Det ville sgu være surt at "skylle" ottehundrede når man kun har lånt to.
--
#104
Dragonheart
Guru
29-01-2023 16:53

Rapporter til Admin
#68 Du skriver vaccinen ændrer i DNA. Det gør vaccinen ikke. Den har intet med DNA at gøre. Efter endt vaccination vil femtidig infektion aktivere immunforsvaret fuldstændig identisk om det er en mRNA vaccine eller en traditionel vaccine. Det var det jeg skrev. Jeg har generelt lidt svært ved at læse og forstå det det skriver grundet de grammatiske fejl. Men at: Vacciner forhindrer ikke du bliver smittet eller inficeret. Er nu ikke noget der engang var "sølvpapirshat-agtigt" og nu "fakta". Vacciner har ALDRIG forhindret du blev smittet eller inficeret. sådan har det altid været. Det har man undervist i på gymnasiet og på universiteterne i al den tid man har kendt til hvordan vacciner fungerer. Ligesom at det altid har været sådan at infektioner kan smitte så længe mikroorganismen er i kroppen. Uanset om man har symptomer eller ej.
--
#105
NeoLite
Super Supporter
29-01-2023 17:34

Rapporter til Admin
#104 Jeps vacciner forhindrer ikke smitte. Det er der sku ikke noget nyt i. Bare se på alle der som fik influenza i 'gamle dage'. Der er røget mange tusinde ældre til influenza, som sikkert har været 'beskyttet' af et stik eller fem. Tror der hvor filmen knækker for dem der ikke ville have vacciner er, at det jo netop var med den argumentation at vores kære regering mente at vi skulle tage imod vaccinerne. For at de skulle forhindrede at vi gik rundt om smittede hinanden. Vi skulle beskytte de ældre. Lidt svært når vaccinerne ikke kunne forhindre smitte. Bare se på det daglige smittetal for et år siden. Omkring 40.000 om dagen med 90 % vaccinedækning. Whoopsie. Det var jo også derfor de mente vi skulle have coronapas, for at forhindre smitte. Selvom det nok inderst inde var et 'værktøj' til at få folk til at tage vaccinerne. Det har de jo selv indrømmet for åben skærm. At du ved at vacciner ikke forhindrer smitte og at jeg ved det og at Allan Randrup Thomsen ved det, ændrer ikke på at størstedelen af befolkning ikke vidste det. De blev vejledt på et forkert grundlag. Så du hvor hurtigt regeringen slog i bakgear ift. anbefaling om vaccination til børn. De kunne sku godt se at det var noget l*rt de havde anbefalet. Så smittede alle ungerne hinanden i skolen og så var den skid slået. Så ender jeg med et spørgsmål om hvad fanden vi (alle os som ikke var i risikogruppen) så skulle bruge de vacciner til? Personligt har jeg lidt mistet tilliden til regeringen og deres 'anbefalinger'.
--
Sidst redigeret 29-01-2023 17:39
#106
Dragonheart
Guru
29-01-2023 17:51

Rapporter til Admin
#105 Vacciner reducerer alvorligheden af symptomer og med mindre alvorlige symptomer også mindre sandsynlighed for at smitte. 90% vaccinedækning er heller ikke ret højt. Der skal ganske få til at ødelægge det for mængden. Børn for sjældent voldsomme/alvorlige symptomer ved corona. Det var en af årsagerne til man ikke anbefalede dem til børn. Ligeom en enkelt på en arbejdsplads der ikke vasker hænder med vand og sæbe efter toiletbesøg (stort eller småt) - og så ligger mange medarbejdere syge med roskildesyge noget tid efter. Det er ikke "enten eller" Det hele er ikke sort/hvidt Kondomer beskytter heller ikke mod alle kønssygdomme. De beskytter mod nogle kønssygdomme. Der er ikke noget der hedder sikker sex - men derimod sikrere sex.
--
#107
NeoLite
Super Supporter
29-01-2023 18:31

Rapporter til Admin
#106 Du mener bortset fra den periode hvor de anbefalede vaccinen til børn. Efterfulgt af perioden hvor de trak anbefalingen tilbage. Så de 10 % der ikke var vaccinerede var skyld i at der i en periode var over 40.000 smittede pr. dag? Kunne det tænkes at forklaringen på de mange smittede var, at vaccinerne ikke var så gode til at beskytte som de var blevet markedsført til af Pfizer og Moderna? Var der ikke noget med at man slet ikke kunne spore antistofferne efter boostervaccinerne 3 måneder senere? Jeg kan love dig for der var mange af mine ergo- og fysioterapeut kollegaer der var meget overrasket, da de alle sammen fik corona alligevel efter vaccinationerne. De fleste af dem stoppede også efter 2 stik, da de kunne se hvor ligegyldigt det efterhånden blev med alle de nye varianter.
--
#108
Dragonheart
Guru
29-01-2023 19:19

Rapporter til Admin
#107 Nej det har jeg ikke skrevet noget om at jeg mener. Ja det kunne godt tænkes. En kombination af flere ting. Verden er ikke sort/hvid. Fra vacciner der har en bedre beskyttelsesgrad og som vi har brugt i mange årtier er det erfaret at man skal op i en højere grad en 90% vaccinerede før man kan betragte befolkningen som tilstrækkeligt immuniserede. Der vil altid være individer hvor man ikke kan spore antistofferne. Enten fordi niveauet er for lavt til at test kan afsløre dem. Det er faktisk tilfældet for flere typer virusinfektioner (HPV, influenza bla.). At man ikke kan spore antistofferne betyder ikke at vaccinen ingen effekt har. Hvis dine kollegaer fik corona skulle de nok havde være lidt grundigere med deres personlige hygiejne. Men kan selvfølgelig være svært hvid de rer nogen der nyser elelr hoster en i hovedet. Og hvis de blev overraskede over at en vaccine ikke beskytter 100% på alle varianter af en virus.. tjae.. Man kan vel sige at blive rman overrasket har man lært noget nyt :-)
--
#109
RaGe_22
Nørd
29-01-2023 19:30

Rapporter til Admin
Der er heller ikke en skid forskel om man er vaccineret eller ej hvordan sygdomsforløbet bliver. Egentlig uhyggeligt hvordan forældre gambler med sunde børns helbred ved at lade dem vaccinere med en eksperimentel mRNA "vaccine" og hvor dødeligheden er meget lav blandt børn.
--
Better to reign in Hell, than serve in Heaven
#110
Dragonheart
Guru
29-01-2023 19:55

Rapporter til Admin
#109 Der er meget stor statistisk forskel på alvorligheden af symptomer på vaccinerede og uvaccinerede. Specielt hos ældre og kronisk syge.
--
#111
Netsat_99
Elitebruger
29-01-2023 19:58

Rapporter til Admin
Konspirationsteoretikkerne tager 5% af sandheden og ophøjer de resterende 95%, af deres fantasi verden til den endegyldige sandhed… Læs blot #60, som deducere at vacciner mod COVID-19 er falske fordi de “angiveligt” har holdt forskning skjult i 75 år… disse sølvpapirshatte er sgu underholdende.
--
#112
RaGe_22
Nørd
29-01-2023 23:10

Rapporter til Admin
#110 Giver ikke meget for de statistikker, der er gang på gang blevet dokumenteret at disse statistikker ikke afspejler det sande billede.
--
Better to reign in Hell, than serve in Heaven

Opret svar til indlægget: Konspirations teoretikere - selverkendelse?

Grundet øget spam aktivitet fra gæstebrugere, er det desværre ikke længere muligt, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login

Denne tråd er låst, og du kan derfor ikke oprette svar i den.

Begrundelse

Nå denne tråd er vist bare blevet til endnu en pisse konkurrence mellem at have den "rigtige" og den "forkerte" mening. Så det giver ikke mening at holde den åben da ingen alligevel lytter til de andre.

Låst af Thomas | 29-01-2023 23:22

NYHEDSBREV
Afstemning


ANNONCE