Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Hyggekrogen
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Forviring med Elpriser

Af Superbruger mogley | 20-12-2022 19:26 | 890 visninger | 3 svar, hop til seneste
Beklager endnu en EL tråd jeg er en smule forvirret over hvilke elpris man kan regne med med strømpriser app på min telefon or evii og nrgi ser det ud til at elprisen nu er på 2.14 pet kWh går man ind på ekstrabladet.dk står aktuelle elpris på 4.13 kWh hvilke er rigtig?
--
#1
markedone
Monsterbruger
20-12-2022 19:50

Rapporter til Admin
2.14 er den rene pris som kaldes spotprisen. EB opgiver totalprisen, dvs afgift til staten/forsyningstarif som er ca 1.04kr, derudover transport-tarif til netselskabet for transport gennem elnettet, denne tarif varierer udfra din bopæl.
--
#2
virus
Gigabruger
20-12-2022 21:41

Rapporter til Admin
Og den elpris de viser er variable hvis du har fast takst koster det kassen nu, hvis prisen ikke er låst til noget gammelt ordning.
--
#3
Niko
Gæst
20-12-2022 21:52

Rapporter til Admin
På NRGis hjemmeside kan du se forvendtet pris over den nuværende månded, hvilket er 4.46kr ifølge NRGis informationer. De 2.14kr er prisen per watt, derefter ligger du transport og øvrige afgifter oveni. https://nrgi.dk[...] Imellem kl 17:00 og 21:00 er der pålagt ekstra afgift, da det er der det danske elnet presses mest. Med Andels App kan du navigere ind til timeprisen og slå transport og afgift med ind i prisberegningen. I den skrivene stund betaler jeg 3.84kr pr. watt med alt inkluderet. Jeg havde selv NRGi før jeg skiftede til Andel, men jeg er i hvert fald reduceret min elregning mærkant. Det kunne være jeg havde en dårlig aftale med NRGi, det er ikke usandsynlig.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.

Opret svar til indlægget: Forviring med Elpriser

Grundet øget spam aktivitet fra gæstebrugere, er det desværre ikke længere muligt, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning