Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Hyggekrogen

Har modtaget forkert vare, hvem har bevisbyrden?

Af Gæst Den gamle | 03-12-2022 17:09 | 1302 visninger | 9 svar, hop til seneste
Hej HOL. Jeg købte et ur til 2000 kr der var sat ned til 1000 kr her til Black Friday. Jeg har nu modtaget min pakke... Og de har så sendt mig et fuldstændig forkert ur. Det ur de har sendt mig er noget der ligner et ur til max 50 kr. Jeg har selvfølgelig tænkt mig at skrive til dem, da jeg ikke kan ringe til dem før på mandag. Men hvem har egentlig bevisbyrden i sådan en sag? De kan vel i bund og grund bare hævde at de har sendt det korrekte ur, og så står jeg med et skod-ur til 50 kr som jeg så har betalt 1000 kr for? Uret kom i en bobleplast-kuvert, hvori uret lå i en ikke-forseglet æske, så jeg kunne bare pille låget af og se det var det forkerte ur. Men jeg har jo åbnet bobleplast-kuverten, så i bund og grund kan de jo hævde at det var det rigtige ur der lå i boblekurverten og at jeg selv må have skiftet det ud med et forkert... Nu er 1000 kr jo ikke en formue, men har bare aldrig oplevet at modtage en forkert vare før, og har derfor egentlig aldrig tænkt over hvordan man egentlig er stillet hvis det skulle ske. Men nu står jeg altså for første gang i sådan en situation, og hvem har egentlig så bevisbyrden i sådan en sag?
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#1
Ali
Giga Nørd
03-12-2022 17:13

Rapporter til Admin
Mange netbutikker tager billeder af varen inden de emballeres mens andre har en videooptager kørende ved pakkebordet. Start med at skrive/ringe til dem og hør hvordan butikken stiller sig overfor din klage.
--
Great minds discuss ideas; Average minds discuss events; Small minds discuss people.
#2
blabla
Gæst
03-12-2022 17:16

Rapporter til Admin
#1 Ja de store butikker som ProShop, Komplett og lign. Men det her er købt fra en lille guldsmed i Jylland. Jeg bor selv på Sjælland. Jeg tvivler på de har video-overvågning af deres pakning.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#3
Hånter
Bruger Aspirant
03-12-2022 19:37

Rapporter til Admin
Inden du nu maler fanden på væggen, så kunne du jo også lige prøve at ringe til dem og forklare dig. Det kan jo tænkes at det er en regulær fejl fra virksomhedens side.
--
#4
Klart
Gæst
03-12-2022 21:35

Rapporter til Admin
Tag billede af dit ur og vis det til os :-) og send link til uret du har købt.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#5
ToFFo
Guru
04-12-2022 00:37

Rapporter til Admin
Det er faktisk et godt spørgsmål. Jeg vil antage det er forhandler der har bevisbyrden. Ligesom det er med reklamation de første 6 måneder. Jeg ved ikke hvordan det fungerer i praksis dog. Men du har som kunde ingen chance for at bevise de har sendt noget forkert andet end dit ord. Med mindre du optog udpakningen. Men det er ikke rimeligt at forvente kunder gør det. Det er mere rimeligt at forvente forhandlere kan dokumentere hvad de sender.
--
Handels stats: Samme bruger i 18 år. B/W liste score: +37/-0. Stats sidst opdateret d. 27/08-2022
#6
Ali
Giga Nørd
04-12-2022 05:45

Rapporter til Admin
Kender ikke trådstrarter men synes der ofte kommer suspekte tråde der til en vis grad kunne ligne dybt spekulative tanker, hvor man håber på "testing waters" for at undersøge om noget med en vis sandsynlighed kan være succesfuldt inden man gør det eller prøver det.
--
Great minds discuss ideas; Average minds discuss events; Small minds discuss people.
#7
Bendico
Megabruger
04-12-2022 06:34

Rapporter til Admin
Hmm. Gæstebruger der spørger om noget, som potentielt kunne bruges til at svindle en forhandler. Hmm.
--
Defendi rem publicam adulescens, non deseram senex.
#8
Klart
Gæst
04-12-2022 07:27

Rapporter til Admin
#6-#7 Præcis. Hvis man kender lidt til OP (blabla) ved man også der er en historik for mærkelige/troll/chikane indlæg imod firmaer. Jeg tænker ikke vi får at se uret eller det han bestilte.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#9
Lars
Ultra Nørd
04-12-2022 09:53

Rapporter til Admin
Er vi med i et form for social experiment for at finde ud af hvordan han bedst kan scamme eller noget? Det her ligger sig meget tæt opad konspirationsteorier og enda paranoia. Vildt nok at der er nogle der er villig til at gå så langt, og lige til grænsen, eller enda over. Fatter dem ikke. Tror man fra nu af bliver nød til at have antennerne ude, når man læser spørgsmål og indlæg fra en gæst. Og jeg syntes faktisk at det er sørgeligt, at det er gået hen og blevet sådan.
--
Motto: Den der går i seng med en røv der klør, vågner op med fingre der lugter. Status på B/W-listen: 6+/0-
--
Sidst redigeret 04-12-2022 09:54

Opret svar til indlægget: Har modtaget forkert vare, hvem har bevisbyrden?

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning


ANNONCE