Denne tråd er over 6 måneder gammel
Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?
HOL aftensmadAf Gæst blabla | 22-11-2022 17:43 | 3433 visninger | 56 svar, hop til seneste
Hvad spiser en HOL'er til aftensmad?
Jeg var overrasket over at se i morgenmadstråden, at så mange springer morgenmaden over. Det gør jeg også selv, men har ikke indtryk af at ret mange andre gør det, ellers vil de bare ikke indrømme de gør det. Stort set alle jeg taler med hævder de spiser morgenmad.
Jeg spiste middagsmad i kantinen. Typisk arbejdspladsbuffet med 2-3 forskellige lune retter samt salatbar.
Så snuppede jeg en BigMac til 30 kr på vej hjem fra arbejde.
Og jeg har et par frikadeller i køleren, som jeg luner i micro-ovnen, og så får den et par skiver rugbrød med et tykt lag fedt ovenpå til aftensmad.
Hvad står jeres aftensmenu på? --
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
Bulgur, salat også noget marineret kyllingebryst serveret med champignonsovs.
-- 3060 Ti, Ryzen 7 3700x, 16 GB 3200 Mhz Hvad står den på i dag, eller hvordan? Jeg tænker aftensmad er noget mere afvekslende end morgenmaden, som ofte bare skal overstås. -- Handels stats: Samme bruger i 18 år. B/W liste score: +37/-0.
Stats sidst opdateret d. 27/08-2022 Hawai Pizza [Alm.]
Bearnaisesauce, Champignon, Dressing, Ost (ekstra)
Overstående er dagens aftensmad, lige bestilt fra den lokale. -- #2
Ja jeg mener hvad den står på i dag.
Men da jeg er en meget tolerant person, har man også lov at liste sin uge- eller månedsmadplan, hvis man føler trang til dét -- Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur. cordon bleu, kartofler og salat
+ smoothie med banan og ananas.
Vi skal igang igen med måltidskasser. Vi er blevet alt for dårlige til bare at bestille udefra. Heldigvis kan vi krydre det med at konen tager aftensmad med fra job. Så det bliver nok den kombi i fremtiden. -- RTX, or not to RTX: that is the question. Jeg har ikke den store interesse i mad, så det skal bare overståes. Altså, jeg kan godt smage at det smager godt, og hvis jeg får noget super godt mad, er jeg da også oppe og køre over det. Men et kvarter efter maden er slugt, skænker jeg det ikke en tanke, og hvis jeg aldrig får det igen, er det ikke noget der generer mig.
I dag fik jeg æbleskiver som aftensmad kl 16:30. I går stod den på raster fra dagen før.
I går morges spiste jeg gårsdagens aftensmad. Her i morges spiste jeg en lille skål havregryn uden sukker. I morgen ryger der måske noget rugbrød ned med noget billigt sidste-salgsdas-pålæg fra 365 discount. -- Motto: Den der går i seng med en røv der klør, vågner op med fingre der lugter.
Status på B/W-listen: 6+/0- --
Sidst redigeret 22-11-2022 18:05 #6
Som du kan se af mit oprindelige indlæg består min aftensmad af et par lune deller med et par skiver rugbrød. Det bliver næppe meget mere fantasiløst end dét.
Og det er fordi jeg heller ikke har den store interesse i mad.
Så man kan roligt liste sin menu uden at blive udskammet som den mindst kreative. -- Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur. Kæresten er igang med at lave ripeye, fritter og bearnaise mens jeg gamer wow :D Så har vi købt ind så hun kan foodpreppe i weekenden til mig når det går løs med DF fra i næste uge af :DDD -- Sidst redigeret 22-11-2022 19:17 Kyllinggryde med skinketern står og simrer. Pasta til. 2 portioner blandet salat er også snittet.
Fruen har først fri 2015, så hun er hjemme ca 2035 og vi spiser 10 min senere.
måske et lille glas hvid fra BIB'en til...
og til #8 - vi bruger Jordan clean between sticks og colgate mundskyl sammen med de daglige tandbørstninger. *ROFL*
kilde: https://www.med24.dk[...] -- @echo off
"Bad command or file name" - go stand in that corner! --
Sidst redigeret 22-11-2022 19:30 Jeg spiser ikke - jeg stirrer bare på bøffen indtil den giver mig den næring jeg har brug for....
der går rygter om at jeg er langt ude i familie med Chuck Norris....andre rygter siger bare jeg er langt ude :) -- Ryzen 5 3600x - GTX1080 TI STrix 11gb - 32gb Ram Pasta (helst lavet med æg) vendt i rød pesto (bare den billige 190 ml fra netto), kyllingestykker, kikærter, salt, peber, chiliflager, hvidløg, løgpulver.
Det smager sgu godt.
Kikærterne kan erstattes af hvadsomhelst halvgrønt, bønner, grøntmix.
Rød pesto giver langt bedre smag og fylde end f.eks ketchup -- Sidst redigeret 22-11-2022 20:15 Det var pizza i dag, i går var det kartoffelsuppe. I morgen er det ravioli med noget lækkert sauce og en masse ost/smør, og så er der en rest dahl der skal bruges til en af ungerne der ikke gider ravioli. -- . Rodfrugt blanding stegt i smør + 300g svinekotelet og drak et glas kefir. -- Junk i går, junk i dag og sikkert også i morgen. Ét eller andet skal jeg jo dø af. -- -----------------------------------
Status på B/W-listen: +26/-0
-----------------------------------
Fyldt tortellini, vendt i grøn pesto med haloumi og lidt grønt og blandet nøddemix til. -- Programming is like sex: one mistake and you have to support it for the rest of your life. #13 Du må sgu ikke få mig til at grine sådan lige inden sengetid. Du vækker sgu konen ved det :D
#17 Fornuftigt! -- Motto: Den der går i seng med en røv der klør, vågner op med fingre der lugter.
Status på B/W-listen: 6+/0- --
Sidst redigeret 22-11-2022 22:13 Købte forleden 10kg forstegt kylling. 5 minutter i mikrobølgeovnen og så ned i en wrap med lidt blandet salat fra Netto. Så er der også til frokost i morgen :-)
Nemt, lækkert og relativt sundt. Min go-to "ret" i travle perioder. -- Idag paneret fisk svøbt i bacon, flødekartofler hvor jeg for første gang prøvede at blande artiskokker fra glas i kartoflerne, det var ganske vellykket, smagte godt. -- 10900k, strix z490-gw, tuf3080s, 32gb lpx3200, 1tb sn750, rm750i
d15s, lian li pc-a10 alu, aoc cu34g2x #20 hvor har du kunnet finde så stor en pakke? :0 -- #20
Håber du også proppede noget dressing i den wrap.
Paneret fisk svøbt i bacon... Den var sgu ny.... -- Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur. Lidl Bami Goreng med lidt Bacon og Sojasauce. Billigt og nemt :-) -- iaften skinke sniiiiiiiiiiiiiiiiitzler asparges kartofler og sauce. -- jep jep Vi laver varm mad hver dag - vi køber kød fra slagteren til 4 dage ad gangen (søn-ons) og så spiser vi på restaurant hver torsdag ("take away torsdag" som vi kalder det herhjemme). Vi får typisk gæster fre-lør eller spiser ude hos andre, så her får vi også noget spændende.
Vi laver stort set alle typer retter fra hele verden... og jeg tænder gerne op i grillen i hverdagen, så det bliver ekstra lækkert.
Typisk det vi laver:
- Mexicansk
- Burgere (laver dem bedre end en cafe burger)
- Kinesisk
- Danske retter
- Tapas
- Italienske retter
- Osv..
- Og så i ny og næ også nogle dage med HelloFresh for ny inspiration til retter.
Konen er hjemme ved 13:30 tiden, og jeg har kontor derhjemme, så der er ikke transport efter arbejdsdagen, så der er tid til at lave noget lækker mad :)
-- Ingen morgenmad.
McD til frokost
Pizza/junk til aften.
Sådan er de fleste dage. -- Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur. #22 Den lokale SuperBrugsen sælger dem som "ja tak"-tilbud via deres Facebookside. 2,5kg for 140 kr. Købte 4 pakker.
Billig kilopris - især når det er skåret i strimler og tilberedt. -- #20 Ingen grund til at smide dem i microbølgeovnen, det foringer faktisk kun kvaliteten.
Tag den mængde op du skal bruge aften før, så er den klar og optøet til at smide i wrappen dagen efter.
Rent kinderæg, du får et bedre og mindre tørt produkt, du spare strøm på microbølgeovnen og som bonus så spare du faktisk også strøm på køleskabet.. -- Siden jeg faster resten af døgnet (det kalder min kone det) så er aftensmad mit eneste måltid, så typisk en stor salat, kartofler/pasta/ris, kylling/oksekød/fisk, foretrækker dog at lave italiensk mad.
Dog i dag stod den på flæskesteg, tofler, sovs, flere tofler, og mere sovs.... Årh den kære juletid... -- Idag flødekartofler rester fra igår, et rack spareribs og en håndfuld hotwings.
Forresten for længe siden jeg har fået grønt :/ må jeg kigge på imorgen :p -- 10900k, strix z490-gw, tuf3080s, 32gb lpx3200, 1tb sn750, rm750i
d15s, lian li pc-a10 alu, aoc cu34g2x Idag Mou kartoffel/porre suppe med Mou kødboller, et par kuvert flutes med smør.
Så fik jeg da lidt grønt idag. :p -- 10900k, strix z490-gw, tuf3080s, 32gb lpx3200, 1tb sn750, rm750i
d15s, lian li pc-a10 alu, aoc cu34g2x 2 ristede. Det alt du har brug for. -- Idag Bami Goreng færdigret fra fakta (family size på køl, ikke den frosne variant) med en ekstra pakke skinke i tern.
Ikke flere meldinger herfra før andre har postet også :p -- 10900k, strix z490-gw, tuf3080s, 32gb lpx3200, 1tb sn750, rm750i
d15s, lian li pc-a10 alu, aoc cu34g2x #35
Jo post endelig.
Jeg kan se der er mange HOL´ere der er til hurtigt lavet aftensmad, så det er god inspiration, hvis det ikke lige skal være en pizza fra den lokale.
Aftenmaden i dag for mit vedkommende har været en dåse boller i karry fra Beauvais.
10 minutter i en kasserolle, og så er der mad. Det bliver ikke meget lettere at lave mad, men man kan hurtigt blive træt af de Beauvais dåser, så den går desværre ikke hver dag. -- Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur. Jeg lavede kylling i cola, shit det smager godt!
Kylling bryst skåret i stykker, svitses af i wok, på med en dåse cola med sukker. Lad det simre helt ned næsten til det er snasket, i med frisk snittet chili, løg og hvidløg, og lade det simre lidt mere ned
Spiste det med Nudler, tog nudlerne over i wokken til sidst for det lige fik alt snasket på sig, og så drysset med peanuts og sesam frø :|
SHIT det var lækkert, prøv det! Kan sikkert også være godt til ris eller pasta tænker jeg, måske næsten ris ville være bedre da de bedre kan suge alt det lækre snask :p --
#36, De Beauvais dåser er for dyre til min økonomi, 43kr for en dåse tarteletfyld løber hurtigt op når ens sult kræver 2 dåser ad gangen. For de 86kr det ville koste kan jeg købe ind til en kæmpe gryde og lave det selv. -- 10900k, strix z490-gw, tuf3080s, 32gb lpx3200, 1tb sn750, rm750i
d15s, lian li pc-a10 alu, aoc cu34g2x --
Sidst redigeret 25-11-2022 22:10 2x 400g ribeye sous vide preppet med øko pebber og maldon sø salt i 5 timer ved 53c også på weberen med jernpande på ca 700-900c i ca 1 minut på hver side.
hasselbagte kartofler der først er delt i 2 halve også snittet og preppet med div urter,hvidløg og smør, ca en time i oven ved 200c på varmluft i ildfast fad, de bliver sprøde og lækre uden på og lækkert blødt konsistens inden i, brug vildmose eller lammefjord sort.
Det at dele kartoflerne i 2 halve i stedet for en er det bedste jeg nogensinde har gjort det sidste årti, hvis man ikke har prøvet det, prøv det!
Sovsen er svampe fundet i skoven og kogt ind i fløden med ca 4-5cl Engelsk sovs. -- if ( $life( $me ) == $null ) { getLife( $me ) | halt }
Pasta med bacon i tern, rørt i smør (pastaen), derefter lidt ketchup og parmesan ost
Parmesan osten giver en god smag synes jeg selv -- #39, de hedder hasselback ;) og er altid skåret igennem og snittet, har ikke hørt om andet. Jeg plejer at lægge mine på et stykke bagepapir, så kan man lave en hel bagepladefuld :p
og jo, du har ret i er de er rigtig lækre, man kan variere dem på tusind måder alt efter hvad man propper på dem. :) -- 10900k, strix z490-gw, tuf3080s, 32gb lpx3200, 1tb sn750, rm750i
d15s, lian li pc-a10 alu, aoc cu34g2x Stegte Ris med Oksekød(fersk) i skiver/strimler, Rejer(frost), Wokmix(frost).
Min lokale kinagrill har fået ny kok der slet ikke kan lave mad, så lave mine kinaretter selv nu (vel, også før, men hver gang nu :p ) -- 10900k, strix z490-gw, tuf3080s, 32gb lpx3200, 1tb sn750, rm750i
d15s, lian li pc-a10 alu, aoc cu34g2x 150g kalvelever, 200g kotelet og 250g flæsk. -- Aspargessuppe med en ekstra dåse asparges som forret.
Og senere krebinetter med bla. grøntsager og lidt kartofler og brun sovs. Laver altid ekstra krebinetter/frikadeller etc. så der er til fryseren samt nogle i køleskabet til næste dags rugbrødsmadder.
Nemlig har tilbud på svinefars til 40/kg. så jeg har over 2 gange bestilt 8 kg. Så er der ro et stykke tid omkring "dellesituationen" Oksefarsen er desværre en hel del dyrere, men fryserne er fyldt med andre slags oksekød, så klarer mig nok et stykke tid endnu..
Springer forøvrigt desværre også tit morgenmaden over, da min medicin mod mavesår, blodtryk, blodpropper, fjerner lysten - men så laver jeg noget lidt over middag, eller hiver noget op fra fryserne.. Jeg har altid mange forskellige suppeurter i fryserne (selvhakkede) så det tager jo ingen tid lige at mikse dèt sammen jeg nu har lyst til. Laver så oftest til 2 dg. hvilket gør det endnu nemmere næste dag..
Laver også jævnligt større portioner af forskellig kødgryde, hvor jeg fryser det ned i passende portioner, så der bare skal noget pasta/ris/kartofler/mos til..
Nå men min aspargessuppe kalder vist på lidt opmærksomhed/køkkenomsorg :) -- Kun de dumme ser på fingeren, når den kloge peger mod stjernerne... Fik 3 hjemmelavet små muffins ved min søster for en times tid siden eller to -- overvejer pt. om det evt. skulle være dagens eneste måltid. -- Også kendt under samme navn (med ea/ae "stavefejlen") på HWT. Dovenmad idag, Deep Pan Pepperoni(frost) med ekstra skinke og artiskokker fra glas, dryppet med hvidløgsolie.
#46. kål er dejligt, karrykål har jeg dog ikke hørt om før, lyder lidt som Wienergryde bare med karry, andre lækre kålretter er stuvet hvidkål med frikadeller eller Brunkål med flæsk, det er namnam, og kåldolmere. -- 10900k, strix z490-gw, tuf3080s, 32gb lpx3200, 1tb sn750, rm750i
d15s, lian li pc-a10 alu, aoc cu34g2x Tidlig aftensmad idag, traditionel stegt kalvelever med bløde løg, hvide kartofler og brun sovs, kalvelever er godt nok blevet dyrt, 140 kr pr kilo hos min lokale slagter, som dog iforvejen er lidt dyr, men godt smagte det.
Hov, nu er det igen kun mig der skriver. :/ -- 10900k, strix z490-gw, tuf3080s, 32gb lpx3200, 1tb sn750, rm750i
d15s, lian li pc-a10 alu, aoc cu34g2x tarteletter med kylling , luksus bund -- MSI MAG Z490 TOMAHAWK i5-10600K @ 5GHZ 4x8 VIPER 4400MHZ B_die
1000W Sinlet Pro ROG STRIX-GTX1070-O8G-GAMING
Medister, kartofler og grønlangkål. -- one pot pasta med sucuck
mad på 20 min.. anbefales -- .
Ris koges.
Bacon i tern smides på varm pande. Steger lidt.
Rosenkål halveres og kommes på panden. (midtersiden nedad) !
Hakket Zitauer og Hvidløg tilsættes.
Når kålene er lysebrune på stegesiden, er der klar til servering... -- Morgen mad: ÆG og bacon, middagsmad: kød, aftensmad: kød, 365 dage om året er planen.. vitamin piller -- Intel 12600k + Asus strix ROG B660i + Sapphire RX 6900 XT Toxic Gullash med kartoffelmos. -- 10900k, strix z490-gw, tuf3080s, 32gb lpx3200, 1tb sn750, rm750i
d15s, lian li pc-a10 alu, aoc cu34g2x Coop "paneret fisk fyldt med rejer/asparges sovs"(frost), dertil brasede kartofler. -- 10900k, strix z490-gw, tuf3080s, 32gb lpx3200, 1tb sn750, rm750i
d15s, lian li pc-a10 alu, aoc cu34g2x Flæskestegssandwich m. miracle whip, remolade, syltede agurker, rødkål, flæskesteg og xxl burgerboller. Ahhh! -- I7 2700K | 2 x 8 GB DDR3, 1866 MHz
Gigabyte GA-Z77-DS3H | 2 x PNY 480 GB SATA SSD
Gigabyte GTX 1660 ti 6 GB | Be Quiet 500w | Scythe Fuma ll Millionbøf med kartoffelmos. -- 10900k, strix z490-gw, tuf3080s, 32gb lpx3200, 1tb sn750, rm750i
d15s, lian li pc-a10 alu, aoc cu34g2x panko kylling og ris med grønsager. --
Grundet øget spam aktivitet fra gæstebrugere, er det desværre ikke længere muligt, at oprette svar som gæst.
Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.
Opret bruger | Login
|
Du skal være logget ind for at tilmelde dig nyhedsbrev.
Hvilken udbyder har du til internet? 425 personer har stemt - Mit energiselskab (Ewii f.eks) 12%
|