Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Hyggekrogen

Annoncering og reklame, hvad virker bedst?

Af Ny på siden Niels Møller | 05-10-2022 10:39 | 409 visninger | 4 svar, hop til seneste
Jeg har fået tilbud om at komme med i et større firmas profilbrochure. Det er som salg af annonceplads i 2 størrelser, bindingsperiode er 2 år. Brochuren er både papir, Facebook og hjemmeside. Hvis jeg køber den store annonce til 14.500 kr, så er jeg garanteret plads på en vilkårlig side uden andre annoncører, og jeg må fylde hele sidens bredde i bunden. Virker det? Jeg har svært ved at vurdere det, men også det er alletiders mulighed for god synlighed, og det er i hvert fald noget helt andet end tilkøb af Google søgeord og den slags. Jeg ved godt hvad sælgeren vil sige, så ham gider jeg ikke rigtig spørge. Er der nogen herinde der har erfaring i den slags? Det skal siges, at den vare jeg sælger og det som det store firma sælger er nært beslægtet, så der er god sammenhængskraft.
--
#1
Mr. WoLF
Guru
05-10-2022 14:04

Rapporter til Admin
Der har været rigtig meget om reklame og annonce hajer som har tilbudt specielt små virksomheder guld og grønne skove men det har været en tynd kop kaffe de har fik istedet for
--
#2
xGeezus
Bruger Aspirant
05-10-2022 14:11

Rapporter til Admin
#0 Det er svært at vurdere på forhånd, uden at vide mere om din virksomhed og mediet. Et generelt råd er dog, at du 1-2 gerne kan nævne, at det er liiige i overkanten prismæssigt, og så er de 9/10 gange villig til at sætte prisen nogle yderligere tusinde ned.. De har meget lave omkostninger fra deres side, og de er derfor ofte villige til at gå betydeligt længere ned i pris, end deres første "gode tilbud".
--
#3
Niels Møller
Ny på siden
05-10-2022 14:26

Rapporter til Admin
Skåret helt ind til benet, så er virksomheden entretrenør, som vil sigte bredere mod private boliger. Jeg er enmandsfirma tilbyder tegningsmateriale, ansøgning om tilladelse mv. Allerede i dag har vi et lille samarbejde, så jeg vil måske også gerne vise interesse ved at investere lidt i deres brochure. Men uanset hvad, så skal regningen betales, og der skal jo helst komme noget godt ud af det. Så om helt vildtfremmede der læser den brochure, overhovedet bemærker de annoncer der er i bunden, det kan jeg bare slet ikke vurdere.
--
#4
the688
Guru
05-10-2022 15:00

Rapporter til Admin
#3 Så om helt vildtfremmede der læser den brochure, overhovedet bemærker de annoncer der er i bunden, det kan jeg bare slet ikke vurdere. Det kan vi jo, med al respekt, heller ikke. Vi er ikke i branchen, vi har ikke set udkast til publikationen, eller tidligere udgaver, og vi ved ikke hvor bredt den kommer ud. Hvis det koster 14,5K at komme med, og bladet reelt set bliver læst af 100 mennesker, så er det en ret høj kontakt-pris... Jeg ville kigge i et tidligere "blad" af samme type, og se hvilke virksomheder som har købt de pladser du kigger på - og så ringe til dem og høre om de føler de har fået noget for pengene. Hvis de er direkte konkurrenter er det nok dumt, men der er sikkert virksomheder i en beslægtet branche som ikke tilbyder det samme produkt som du gør. Måske er der andre annoncører som du kender lidt, og nemmere kan ringe til.
--
"ORK SATME!"

Opret svar til indlægget: Annoncering og reklame, hvad virker bedst?

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning


ANNONCE