Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Hyggekrogen
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Erhvervspraktik inden IT support udd.

Af Gæst PraktikErfaring | 04-10-2022 10:33 | 639 visninger | 3 svar, hop til seneste
Hej hwo. :) Jeg er i den dejlige situation at jeg skal starte til januar på IT grundforløb. Og i mellem tiden kunne jeg godt tænke mig noget erhverserfaring. Den kære kommune, (ihvertfald her i sønderjyllands området hvor jeg kommer fra), mener de bestemt at det ikke er nogen dårlig ide med praktik INDEN jeg skal stå for et brancheskift til IT, og så har jeg også noget jeg kan skrive på mit CV inde for IT allerede inden skolestart, som ikke er helt ringe tænker jeg.. Det er da ikke nogen dum ide, vel? Sagen er den, at jeg skal lærer hvordan faen jeg skal finde de steder. Hvad siger man? Skal man bare ringe og sige: "Davs, jeg står over for et brancheskift inde for IT, jeg vil enormt gerne have noget erfaring, så jeg tænkte om man kunne afprøve det ude ved ift praktik i et par uger?" Og til dem af jer der måske har "prøvet" praktik på den her måde inden skolestart, eller bare andet der minder om det, hvad synes i om det? Er det det værd? Er der nogen store firmaer i DK (omkring sønderjylland), som med glæde tager praktikanter ind for at give dem den mulighed? Det jeg allerhelst ikke vil ud i, er at min jobkonsulent skal ringe for mig, fordi jeg netop synes det kan være grænseoverskridende at ringe og spørge om sådan noget. Jeg tror bare jeg skal have det helt rigtige at sige, så vil jeg sgu nok føle mig mere selvsikker hvis de stadig siger nej. Håber på nogen fede svar :D haha. God dag!
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#1
the688
Guru
04-10-2022 11:38

Rapporter til Admin
Hvad som helst du kan komme ud og lave som involverer kundekontakt - om det så er ved kassen i Netto, eller som "facer" på torvet i Haderslev - vil være en kæmpe hjælp. De fleste der går ind i IT-support forstår ikke helt hvor meget det handler om kundeservice. Der er mange som "bare" gerne vil sidde bag en skærm, og nørde, og sårn.. men ude i den rigtige verden, lander man i et hus med masser af brugere, som allesammen er forskellige. Nogle er pissetrætte af "den besværlige IT afdeling" - andre aner ikke hvordan man genstarter. Andre er enormt nervøse over at skulle "ind på det der IT kontor". Der er rigtigt mange dygtige IT-supportere som ikke er særligt brugbare, fordi de ikke omfavner det her med faktisk at give service. Der er *maaange* virksomheder hvor folk er trætte af deres IT-afdeling, fordi det bliver opfattet som en flok elitære nørder som ikke forstår brugernes behov, eller formår at møde dem i øjenhøjde.
--
"ORK SATME!"
#2
Mufufu
Gigabruger
04-10-2022 19:10

Rapporter til Admin
Forsvaret mangler en del IT-folk. Der er Skrydstrup en mulighed.
--
#3
Porphyra
Ultra Supporter
04-10-2022 20:29

Rapporter til Admin
Du bør kigge på https://www.laerepladsen.dk[...] Der kan du se alle firmaer som har, eller tidligere haft elever. Det kunne meget vel være en af dem er interesseret i en praktikant. Det kunne også være en god indgangsvinkel til en decideret elevplads efterfølgende.
--
Du er altid velkommen til at sende en PM hvis jeg ikke ser din kommentar

Opret svar til indlægget: Erhvervspraktik inden IT support udd.

Grundet øget spam aktivitet fra gæstebrugere, er det desværre ikke længere muligt, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning


ANNONCE