Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Hyggekrogen

Soceller, ELafgift,Varmepumpe

Af Bruger Aspirant Processor | 29-09-2022 11:24 | 359 visninger | 2 svar, hop til seneste
?Synes ikke at jeg kan finde en god logisk forklaring på hvordan regnestykket kommer til at se ud. Jeg har et ældre solcelle anlæg monteret fra 2015 og det er i sig selv fint. Jeg har et Solfanger anlæg monteret inkl en 300l varmtvandsbeholder som sidder sammen med gasfyret. Jeg har et gasfyr fra 2007 som er begyndt at vise svaghedstegn. Mine solceller ligger i Gruppe 3. jeg har planer om at få installeret en varmepumpe her i løbet af de næste 16-18 måneder. Udfordringen her er at i regnestykket der skal jeg finde ud af hvordan mine solceller påvirker grænsen for hvornår den lave afgift på EL træder i kraft og der er tydeligt forskellige meninger og opfatterlser
--
#1
TisseFrans
Maxibruger
29-09-2022 12:09

Rapporter til Admin
Dine solceller har som sådan ikke noget at sige om du får reduceret afgift eller ej. Hvis du har el-opvarmet dit hus kan du få reduceret elefgift ligegyldigt om du har solceller, jordvarme, varmepumpe, elradiatorer.
--
#2
winzdk
Juniorbruger
29-09-2022 14:14

Rapporter til Admin
#1 Kræver det ikke at el er den primære vamekilde, hvilket det ikke er i OP's tilfælde ? EDIT: nvm hvis vi snakker om et fremtidigt scenarie hvor OP har skiftet gasfyret ud med varmepumpe, så er min spørgsmål irellevant.
--
Sidst redigeret 29-09-2022 14:16

Opret svar til indlægget: Soceller, ELafgift,Varmepumpe

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning


ANNONCE