Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Hyggekrogen
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Hvordan har hol's brugere det mentalt?

Af Guru SkylineGTR | 24-09-2022 13:04 | 2303 visninger | 39 svar, hop til seneste
Der var været en del tråde efterhånden på hol omkring krig, økonomi, angst m.m. Og jeg kan ikke sige mig fri for at have del i dem selv. Specielt tidligere i år, hvor min egen angst var mere ude af kontrol. Sykolog hjælp har dog heldigvis forbedret det nu, dog bliver jeg nok aldrig 100 % fri af det. Der findes ingen mirakel kur som kan få angst til at gå helt væk. Men med alle tråde og bekymringer både jeg og andre har eller har haft. Hvordan har hol's brugere det mentalt efterhånden? Denne tråd tænker jeg kunne bruges på at diskutere ens bekymring og andre brugere kan komme med gode råd. Så i denne tråd, hold venligst den skarpe tone væk. Det kan være sundt at komme ud med ens bekymringer. Høre andres erfaringer og oplevelser med det. Mit indtryk er nemlig at flere nu efter alt som er sket de 3 år nu, har givet flere angst, bekymringer eller bare et mentalt har en mere negativ humør nu. Tiderne vi er i nu, kan være svært at holde sig glad i. Derfor håber jeg vi kunne hjælpe hinanden lidt nu med at få aflastet noget af det vi usikker på. Vi har været igennem en del tid nu med bekymringer først corona også lige en krig oven i, økonomisk usikkerhed, en hård vinter i vente som nok sætter Danmark og Europa på kurs mod ressesion, de mest økonomisk presset folk må gå fra hus og hjem, stigende priser som ikke aftager foreløbig, putin eskalerer krigen i denne uge til en ny alvorligt og farlig grad, klimaforandringer og så meget mere. Der nok at bekymre sig om og folk bekymre sig om forskellige ting. Men fælles er at der lige nu er mange som er bekymret for den ene eller den anden ting. Det er mentalt hårdt og det kan jeg kun sige at jeg har følt selv nu. Jeg kan da starte med at luften ud. Jeg er ud over bekymret for de økonomiske konsekvenser, mest bekymret for den drejning Ukraine krigen har taget nu i denne uge. Mere specifikt Putins brug af atomvåben I eller uden for Ukraine. Det har været noget som har plaget mig siden krigen brød ud og nu ser det ud til at være endnu tættere på nu, med russernes falske folkeafstemning og dermed giver russerne en større grund til at bruge taktiske atomvåben, fordi med afstemning og nu ifølge russerne nok vil tilhører russisk territorium. Angreb på russisk territorium, giver putin lov til at bruge atomvåben ved angreb. Det indebærer altdå der med også donbas og da ukraine fortsat vil angribe, så ser jeg risikoen nu for at være betydeligt større med at disse våben kommer i brug. Der er dog noget som kan forhindre ham i at gøre det. Kina og Indien lader til at være træt af krigen og bruger putin atomvåben, kan putin miste 2 af sine største allierede. Om det er nok til at stoppe putin I at gøre brug af atomvåben, ved jeg ikke. Generelt er jeg bekymret for fremtiden for verden i det kommende årti. Så hvis andre har løst til at lufte deres bekymringer, så har I chancen her.
--
5600X/5950X - ASUS B550-I/DARK HERO X570 - G.SKILl 32 GB 3600 MHz CL14 - RTX A2000/RTX 3080 - SAMSUNG 980 PRO 1 TB/2 TB - WD RED/GOLD 4 TB/14 TB
#1
DLB
Monsterbruger
24-09-2022 13:05

Rapporter til Admin
Har det fint :) Klager ikke :)
--
#2
Evil Mushroom
Supporter
24-09-2022 13:07

Rapporter til Admin
Hell yeah, chief... tiptop, tiptop.
--
@echo off "Bad command or file name" - go stand in that corner!
#3
sder
Superbruger
24-09-2022 13:13

Rapporter til Admin
#0 Det gør ikke ligefrem noget godt for din angst, at du konstant (mit indtryk) skal læse og deltage i de diskussioner omkring krig, økonomi mm. Folk aner ikke, hvor heldige de er at bo i DK under økonomiske kriser. Mange mennesker her i landet har ingen grund til bekymring og i de her tider er det kun godt, at nogle få tænkt sig om vedr. deres forbrug. Der har været overforbrug de seneste årtier i det her land. Glad for at du går til psykolog, så du kan få styr på din angst. Når først vi skal kæmpe om vores liv (som vi tidligere har gjort i min familie), så vil jeg begynde at være bekymret, men sådan som tingene er nu, kan jeg på ingen måde udvise bekymringer/frygt over for min familie. Du er simplthen nødt til at leve dit liv!
--
Sidst redigeret 24-09-2022 13:15
#4
mindbuster
Elite Supporter
24-09-2022 13:14

Rapporter til Admin
Har boet det samme sted i 23 år, lejelejlighed i en stor bebyggelse, 4 etager mange opgange, nu skal bygningen renoveres, og vi skal alle genhuses. Det har jeg og mange andre i bygningen det ikke godt med. :(
--
10900k, strix z490-gw, tuf3080s, 32gb lpx3200, 1tb sn750, rm750i d15s, lian li pc-a10 alu, aoc cu34g2x
#5
trolleleet
Ultrabruger
24-09-2022 13:20

Rapporter til Admin
Angst er altså helt naturligt og en vigtig del af at være et menneske. Alle har angst. F.eks. kan angstanfald udløses af tanker omkring at skulle dø - ja no shit sherlock.. Eller når du går alene en lørdag nat i Randers og det er jo med god grund.. Dem der virkelig skal frygte fremtiden er de kommende børn og unge, som skal leve med konsekvenserne af vores uansvarlighed.
--
although the world may be round, we still trapped in the square
#6
Gurli_gris
Bruger Aspirant
24-09-2022 13:27

Rapporter til Admin
Godt du endelig får hjælp :-) Vi kan alle døje med diverse ting, men det kræver lidt at erkende det. Problemet er nok større i hovedet end det er i virkeligheden.
--
RTX, or not to RTX: that is the question.
#7
Dragonheart
Guru
24-09-2022 13:28

Rapporter til Admin
#5 Man kan meget let komme til at forveksle frygt med angst. Frygt er vigtigt og naturligt - angst er ikke. Omend udbredt. @OP Ja både corona og den nuværende situation men en potentiel forestående recession har nok trigget en del af dem der har generelle angtslidelser. Og så er det jo vigtigt at tage fat i sine "værktøjer" kognitiv/metakognitiv adfærsterapi mm. Og så give sin økonomi et tjek og se om man matcher den risikoprofil ens livssituation fordrer. Og finde indhold til hjernen andetsteds :-) Hobbyer, familie, frivillligarbejde mm :-) Men som du også sel er ind epå. Angst forsvinder ikke - men man kan med tiden blive bedre til at leve med den og lære at få kontrol over hvordan man forholder sig til sine tanker (obs ikke kontorl over tanker)
--
Sidst redigeret 24-09-2022 13:33
#8
krellef
Monster Nørd
24-09-2022 13:35

Rapporter til Admin
#0 Jeg har gode erfaringer med metakognitiv terapi til bekymringer og grublerier. Jeg er ikke uddannet i det, men er i gang med et kursus hvor jeg lærer om det. Som jeg forstår det: Metakognitiv terapi handler om, at vi selv bestemmer, hvilke tanker vi vil "hægte os på", når de kommer. Lad os sige, at jeg får en bekymring om noget, som enten er sket i fortiden, eller jeg alligevel ikke kan ændre på; der er 2 måder at gribe det an på. Jeg kan "henvise til kundeservice", eller jeg kan bruge "ydre fokus". At "henvise til kundeservice", betyder at jeg mentalt laver ét tidsrum af f.eks. 15 minutters varighed om dagen, hvor jeg må bekymre mig alt hvad jeg vil. Det kan være fra 14.00 til 14.15. Det er det tidspunkt, hvor "kundeservice" for mine bekymringer holder åbent. Det er vigtigt, at du IKKE laver en alarm til at minde dig om det, eller skriver det i kalenderen - hav det blot i hovedet. Du vil med tiden opdage, at du enten glemmer hvad din bekymring er, når klokken er 14, eller ikke tænker over at klokken er 14.07, og at du da må bekymre dig. Er klokken IKKE mellem 14.00 og 14.15, skal jeg så "henvise til kundeservice", ved f.eks at fortælle dig selv, at "kundeservice har lukket", og f.eks. bruge ydre fokus, som jeg forklarer hvad er, om lidt. Ydre fokus: Ydre fokus er det modsatte af indre fokus, som er hvad vi har, når vi grubler og bekymrer os.Ydre fokus kunne være at fokusere på skyformationer, tælle mursten i en væg, kigge på fuglene og lignende. Det er lidt at sammenligne med at lægge mærke til en forbigående mand med en sjov frisure, eller anderledes tøjstil - 2 minutter efter at du har set ham, glemmer du alt om ham, fordi du flytter dit fokus. Idéen er, at du ved at bruge ydre fokus, hurtigt vil kunne lære at flytte fokus fra dine grublerier og bekymringer, til andre tanker. Du vil højst sandsynligt opleve, at mange af dine bekymringer bliver glemt, fordi du ikke fokuserer på dem - for det er bare tanker, og du styrer selv, om du vil bruge tid på dem. Jeg har som skrevet rigtigt gode erfaringer med det, men det kræver meget øvelse. Giv ikke op, selv om det er svært de første 1, 2, 3...10 gange. Jeg synes det lød fjollet da jeg hørte om det første gang, men jeg må bare erkende at det fungerer. Giv det et forsøg hvis du har mod på det - det kan ikke skade :-)
--
----------------------------------- Status på B/W-listen: +25/-0 -----------------------------------
--
Sidst redigeret 24-09-2022 13:40
#9
Ð Xargo
Junior Nørd
24-09-2022 13:40

Rapporter til Admin
#5 nu må du ikke blande rundt på frygt og angst. Alle folk er som regel bange (eller bekymret) for et eller andet, men det er langt fra alle som har angst. Alle folk har også oplevet at have travlt, men de har altså ikke stres af den grund og da hunden døde var du trist, du havde havde altså ikke en depression. Nok om det. _______________________________________________________________ Her går det fint, omverdenen påvirker mig utroligt lidt, men jeg følger hellere ikke med i hverken nyheder eller reality, så hvad pokker. Jeg får vel et brev hvis jeg aktivt skal deltage i krigen eller noget i den stil? Jeg er tilbage i job efter ferie, min forening er startet så de unge mennesker kan sidde og game. Mit råd til de nervøse: Stop med at følge med i alting. Køb hele Harry potter, ringenes herre og GoT i bogformat, læs dem fra start til slut og så vend tilbage til sociale medier, nyheder og måske det generelle internet bagefter. Hvis du bliver bekymret af hvad der sker ude i verden, så er nyhederne det sidste sted du burde søge information, de lever vitterligt af frygt og skræmmekampagner. Der er ALDRIG positive nyheder, det er kun "skattesmæk, krig, inflation, sygdom, død, magtmisbrug, krænkelser, kriminalitet", årsagen er ingen gad se det hvis nyhederne altid omhandlede hvor godt vi havde det.
--
SSUPD Meshlicious, 16gb DDR4 3600Mhz, RTX3070, Ryzen 3700x, SF600, B550i Strix, Kraken Z63. Blacklist/scammers: Silvergoat, Maripyt,
#10
Gill Bates
Guru
24-09-2022 13:51

Rapporter til Admin
#0 Det er godt at du er åben om det og erkender at du nok har mere verdens-angst end de fleste. Jeg kan også være ret angst/bekymret om de ting.. Det suger en som en magnet. Alt det farlige, det uvisse, fremtiden.. Men hvis man hele tiden er i det mode så er/bliver man syg af det. Der er også en verden i dit eget område, dit eget land. Det skal man ikke glemme. Og man skal huske at dyrke alt det gode også. Husk at kigge og mærke: Hvordan går det her? Det går nogenlunde. Og vi er jo et dejligt land med god tryghed og sikkerhed osv. :) Og så hjælper det at lave lidt kritisk afstand til medierne der gerne pumper dig fuld af dramatiske emner at være angst over. Heller ikke sundt for psyken hvis man får for meget af det hele tiden.. En ting er ret sikker: Vi er trådt ind i nye tider. Og det skal man indse. Krise = modstand mod forandring
--
Sidst redigeret 24-09-2022 13:56
#11
Klatretoesen
Maxi Supporter
24-09-2022 14:05

Rapporter til Admin
#9 - #5 har altså ret. "Angst er en naturlig reaktion på noget, der føles farligt. Angsten sikrer, at man reagerer hurtigt og instinktivt, og at man fx flygter eller forsvarer sig, når man føler sig truet. Men nogle oplever angst i situationer, der ikke burde udløse angst – fx hverdagssituationer som at købe ind eller tage med toget. Her er angstreaktionen ude af proportion med den reelle fare." https://psykiatrifonden.dk[...] Det er helt normalt at føle angst. Der er angst og så er der sygelig angst - disse må ikke forveksles. Frygt og rædsel er en del af symptomerne på angst, sammen med f.eks. hjertebanken, åndenød og svimmelhed.
--
Sidst redigeret 24-09-2022 14:08
#12
Monze
Ultrabruger
24-09-2022 14:05

Rapporter til Admin
Mit største mentale problem er at jeg ikke orker at se/høre på idioter online. Og for satan hvor er det overrepræsenteret lige for tiden...
--
#13
Tomtop
Juniorbruger
24-09-2022 14:27

Rapporter til Admin
Lever i en konstant depression der har varet over 11år nu, holder sammen på mig selv ved at tænke at jeg dør en skønne dag og at jeg derved endelig bliver fri. Når ja og så skal jeg have bones til aften så det går nok lige i en uge mere.
--
#14
waskustobaskus
Maxi Nørd
24-09-2022 14:31

Rapporter til Admin
Tja vi har det også fint. Konen overlevede kræft for et par år siden, så for mig blegner alt andet. Jeg gider ikke bekymre mig om Ukraine.
--
#15
Ð Xargo
Junior Nørd
24-09-2022 14:41

Rapporter til Admin
#11 Som nævnt tidligere findes der ikke personer som er "nervøse", alle bruger ordet angst. Der findes hellere ikke travle mennesker, fordi de alle sammen har stres. Vi lever i en verden af ekspressionisme grundet den digitale tidsalder, hvis der ikke bliver brugt de farvede ord, så er folk ligeglade og det gør os som samfund til et fattigt folk, fattige på ord. Misbrug af ord og lidelser gør vores psykiatri er ved at smelte (ikke kun det der er også så meget andet), som i absolut ved at smelte. Der går ikke ufatteligt længe inden jeg forstiller mig vi også får skoleskyderier og den slags vi ser i udlandet herhjemme. 40% af mine kørsler i ambulancen er med psykiske lidelser 4 / 10, gæt engang ved politiet er det tal endnu højere. Vi kan alle kalde tingene og bruge ordene præcis som vi vil, når dagen er omme er forståelsen den samme uanset ordvalget. Men husk på når vi alle sammen har stres og angst, måske endda vores Iphone alarm giver os et mini PTSD hver morgen, så gør vi dem usynlige som faktisk lider under det. Man kan sagtens være en masse ting, men det er bestemt ikke det samme som at sige man har en masse ting. Nogle uger i ambulancen er jeg stresset, deprimeret, træt.. Men det er altså mine sygemeldte kolleger som har stres og depressioner til forskel.
--
NR200P, 16gb DDR4 3600Mhz, RTX3070, Ryzen 3700x, SF750 plat, B550i Strix, Kraken Z63.
#16
Klatretoesen
Maxi Supporter
24-09-2022 15:05

Rapporter til Admin
#15 Hvad er din pointe, sådan lidt mere præcist? Men for at tage stress, så er det i dag et udtryk for at have travlt, når vi snakker daglig tale. I sundhedsregi benyttes f.eks. belastningsreaktion eller tilpasningsreaktion, når stress bliver sygeligt. Netop fordi stress både kan betyde en kortvarig og ufarlig tilstand - samt en længerevarende og potentielt farlig tilstande. Begge dele hører under "stress". Angst er heller ikke en diagnose, som f.eks. panikangst eller generaliseret angst, som er lidt mere kendt i samfundet, men et udtryk der både dækker over, det du bare kalder frygt men også tilstande der påvirker én i en sådan grad at det ikke længere hører under normale påvirkninger. Netop for at undgå misforståelser i sundhedsvæsnet, samt at have et fælles sprog på tværs af faggrupper, benyttes der kun dagligdagsord hvis der ikke er andre muligheder. Ellers tales og skrives der er i fagsprog, der fuldt ud beskriver den tilstand vedkommende befinder sig i. Dette gør ikke brugen af paraplybegreber som angst forkert. For udtrykket angst alene siger intet om hvilken tilstand folk befinder sig i. - Og har aldrig gjort det.
--
#17
crankyrabbit
Semibruger
24-09-2022 15:21

Rapporter til Admin
Det går fint.. Ingen grund til at bekymrer sig om ting man alligevel IKKE kan påvirke/ændre på..
--
I may be crazy But I'm not stupid.... No One Dies A Virgin - In The Very End Life Fucks Us All
#18
Dragonheart
Guru
24-09-2022 16:17

Rapporter til Admin
#11 De har en sjat inkongruens i det de skriver derinde. De skriver angst både er en lidelse, en sygdom og normalt. Men det er også en side skrevet til lægfolk og ikke fagpersoner. Så man skal nok ikee tage det med et gran salt. Det er nok også en definitionssag. Kognitive psykologer ville måske mene at det er ganske normalt evolutionært naturligt at være ængstelig engang imellem - men at angst er en overreaktion og ikke normalt eller naturligt - men almindelig og udbredt. Og psykiske lideler er jo psykologernes metier - mens psykiske sygdomme er psykiaternes. Men ja frygt er et noget mere veldefineret og velafgrænset begreb.
--
#19
Peter.
Monsterbruger
24-09-2022 18:40

Rapporter til Admin
Har det egentligt ganske fint her, synes det har været et fint år, har fået grillet mere som jeg havde sat som goal for 2022, har brugt mindre tid foran pc'en. - Corona, frygter ikke noget for mig selv, var mere nervøs for mine forældre indtil de blev vacineret, efter det, har jeg ikke rigtigt tænkt meget på corana, ud over jeg har skiftet lidt vaner, er der håndsprit bruger jeg det uden at tænke videre over det, hvor jeg nok tidligere bare ville have skippet. - Vinteren, bor i et nyt hus, og sted med fjernvarme hvor det kommer til at koste ca. 200 mere end forrige år, men selv hvis jeg havde siddet mere hårdt i det i et ældre hus, vil der altid være noget der kunne spares på, "behøver ikke ud og købe et nyt RTX40xx kort, mit 1070 kører ganske fint, bevares hvis det står af, eller der kommer et godt tilbud på et nyt køber jeg nok, men har aldrig været typen der kører min konto i sænk hver måned for at købe købe købe ting. For dem der har det virkeligt stramt, de kan enten udsætte betaling over flere år, og hvis de virkelig ikke har til varme, vil der uden tvivl blive åbnet for sportshaller eller andet via kommunen hvor man være vinteren over, folk kommer altså ikke til at dø som fluer selv hvis det bliver en hård vinter, come-on folk. - Recession, har med vilje sat mig ansvarligt økonomisk, så jeg ved hvad jeg har af udgifter, fatter ikke dem der har taget afdragsfrie lån, eller fleks lån, har ikke rigtigt ondt af dem, de må jo have sat penge til side til de dårlige tider, istedet for fise deres penge af på en masse ligegyldigt forbrug. Kunne jeg have sparet en masse, jo sagtens, men sikkerheden havde højere prioritet, netop når situationer som recession etc kommer forbi, det gør man ikke utryg eller nervøs, men kan sagtens se dem der har levet over evne, har noget at være nervøs for. - Krig, ender det i nuclear MAD, er jeg lidt ligeglad, enten er man her, eller man er ikke, lev livet i nu'et, har rejst verden rundt, mangler ikke rigtigt at opleve det store / har ikke noget jeg rigtigt fortryder ikke at have gjort. Jeg vil nærmest håbe hvis det skulle ende i WW3, at de dropper en atom bombe på hovedet af en, så det er overstået øjeblikkeligt, men ikke rigtigt noget jeg tænker videre over i det daglige. Støtter selvfølgelig Ukraine 100%, og ville ønske der kom mere press på Rusland, men er ikke nervøs for hvad Putin kan finde på, jeg er trist over så mange Ukrainske folk har mistet livet, men synes ikke rigtigt jeg (DK) er skyld i det er endt sådan, afaik stemte DK ikke imod Ukraine skulle joine NATO i 2008, det var tyskland, og frankrig, de samme der halter efter med hjælp til dem nu. Mange ting er alligevel ude af ens hænder, trist nogen får angst/frygt af verdens situationen, forstår det ikke rigtigt selv, men håber de søger proffesionelt hjælp, istedet for hjælp på et forum, håber da folk får det bedre, men flere ting må man også kikke ind ad, og se om man kunne have levet anderledes, specielt økonomisk.
--
#20
Thrys
Ny på siden
24-09-2022 19:35

Rapporter til Admin
Jeg er sgu helt ærligt lidt presset over min ejerlejlighed ikke er blevet solgt. Synes min mægler har været ufattelig uopmærksom på det hele, det er selvfølgelig et svært market - men jeg tror næsten han har glemt os. Den har nu været til salg i 5 måneder, og jeg så gerne den snart blev solgt. Ellers skal jeg til at leje den ud, og det gider jeg ikke. Sigh.
--
Sidst redigeret 24-09-2022 19:37
#21
the688
Guru
24-09-2022 19:35

Rapporter til Admin
Min kæreste har her hen over sommeren haft en side-chick. Hun er skidesød, og de har det dejligt sammen, og er begyndt at gå lidt ud sammen også (på café og sådan) (..vi er, som det nok er indlysende, i et åbent forhold, men det er ikke noget vi har benyttet os af endnu i dette forhold, sådan rigtigt - mere som et fripas til flirt i byen, osv. Vi er begge to voksne mennesker med flere forhold og en masse partnere bag os :) Det er sådan set fint. Det er første gang hun "benytter sig af det" og vores eget forhold er sådan set styrket af det - vi taler om det, lærer mere om hinanden, om gensidig kommunikation under nye forhold, om åbenhed, og også at der kan være ting man gerne vil have i fred. Det kan være svært at navigere i en masse nye følelser med en ny partner, som måske udvikler sig eller ændrer sig over tid, som tingene skrider frem. Nå - men min bekymring (og måske egentlig også min kæreste's) er at pigen her, er mere investeret i forholdet end min kæreste er. Hun (pigen) er single, og dette er nok hendes første eventyr ud i at have en pige hun ser fast. Hun er meget på sin karriere (som er ret awesome) - så hun har ikke prioriteret parforhold osv. tidligere. Vi er begge to glade for hende, og vil ikke have at hun skal "brænde sig" på det her - og det er ærligt talt svært at finde ud af hvordan hun *egentlig* har det, og hvad hendes ønsker og forventninger er. Hun kan jo sagtens sige at hun bare nyder det for hvad et er, men hun har tydeligvis et større behov for kontakt (via beskeder osv) end min kæreste har i modsat retning. Nå - men - nu skal vi ses herhjemme i aften, bare os tre (og noget vin) for første gang. Vi har hængt ud og siddet i haven og hygget og pimpet Riesling flere gange hen over sommeren, men der har altid været andre i huset/haven også. Jeg ville gerne sige at jeg var totalt cool med det hele - men det fylder ret meget. Jeg er ikke "bange for" at miste min kæreste på grund af hende her. Vi har et fantastisk dybt forhold, taler virkeligt godt om alting - både godt og skidt - og kommer altid styrket og med bedre gensidig forståelse ud af diverse uoverensstemmelser. Jeg kommer fra et miljø (i tidligere forhold, og privat) hvor det er fuldstændigt "normalt" at folk har åbne forhold, er swingere, er i BDSM-miljøer, osv osv - men jeg er sq bekymret for hende pigen. Jeg vil hende det bedste, og var selv den der tog kontakt til hende på en fælles bytur med mange andre - trak hende diskret til side og gav hende en kæææmpe krammer og fortalte at jeg var superglad for at hun var i min kærestes liv, og at jeg kun synes det var fuldt forståeligt at hun var vild med min kæreste - det er jeg jo også. Så - det føles nok som verdens største "first world problem" - men nu spurgte tråden jo selv om hvad der sådan går og fylder mentalt. Vi er som par ved at navigere rundt i det her. Det er ret fedt og udfordrende. Det giver nogle erfaringer i hvordan vi ønsker at kommunikere med hinanden. Men selvom jeg selv har "tøjtet ret hårdt" i mine tidligere liv, så har det altid bare været sex (naturligvis med gensidig respekt og fascination) - men nu er der pludselig (måske) en 3. part som har nogle større følelser. Hun har fået sig en pige (min kæreste) som er bisexuel og ret erfaren, og helt vanvittigt god til at mærke sine følelser, og tale om dem. Så på en måde er hende her på et langt større og vigtigere eventyr i det her, end jeg er med min kæreste. Nå - nu ser vi hvad aftenen byder på. Fingers crossed at det bliver dejligt, afslappet og uformelt. Og forhåbentlig får jeg (vi) et indtryk af hvor hun står. Hun må sq gerne være forelsket, og bare bruge det her eventyr til at få en masse erfaringer, både sexuelt og følelsesmæssigt. Men hun får sq ikke min kæreste. Så på en måde håber jeg at hun snart finder en anden, som er det samme sted i livet som hun selv er, og ikke går og "spilder" en masse følelser som ikke rigtigt er gengældt i samme grad. Men jeg kan jo ikke sige til hende "Hey, hyg dig med min kæreste, jeg nyder at hun har dig, fordi det gør noget godt for både min kæreste, som jeg elsker, og for vores forhold - men du må gerne finde dig en rigtig kæreste før du måske brænder dig på det her". Nå... jeg sku' have vinen ud af køleren - de kommer hjem om en halv times tid. Åh, den kærlighed, og alle de følelser der er i sådan et liv.
--
"ORK SATME!"
#22
waskustobaskus
Maxi Nørd
24-09-2022 20:01

Rapporter til Admin
#20 din pris er for høj og det går kun nedad nu.
--
#23
EvilHomer15
Maxi Supporter
25-09-2022 02:34

Rapporter til Admin
#0 Rigtigt fint her. Ingen problemer. Har designet livet ud fra financiel overskud, stressfri arbejde, lav vedligehold, masse fritid. Holder mig fra diskussioner og negativitet som jeg alligevel ikke har indflydelse på.
--
#24
ToFFo
Guru
25-09-2022 02:45

Rapporter til Admin
Ingen problemer her. Klart, ting er bleveret dyrere og et varmeværk ret tæt på, har lige mistet 50-ish tons træpiller da der gik ild i en silo, så hele Syddjurs stinker af et kæmpe bål der er blevet pisset på. Det er da irriterende. Men krigen i Ukraine er ikke noget der får mig til at ligge vågen om natten. Jeg kunne da godt bruge mine penge på noget andet, men den ene krise afløser den anden. Det har været et par hårde år, så lad os håbe 2023 bliver bedre :)
--
Handels stats: Samme bruger i 18 år. B/W liste score: +31/-0. Stats sidst opdateret d. 01/09-2021
#25
NiceRag
Nørd
25-09-2022 07:24

Rapporter til Admin
jeg har absolut ingen problemer. Alt er fantastisk
--
#26
Thomas8
Elite Supporter
25-09-2022 10:28

Rapporter til Admin
#0 Du virker til at få styr på de mest banale ting som bolig, arbejde etc. Og strukturen er der til at komme videre, hvor andre er hårdere ramt psykisk så de ender på gaden, misbrug etc. Men Du skal sgu nok klare den. Du reflekterer over tilværelsen og dine udfordringer og situtation, og ud fra min erfaring er det en god ting. Har du arbejdet på at få en rig kællling ind i dit liv? ;) Rent personligt har årene hærdet mig. Så det rigtigt at man bliver klogere med årene. Trolls lign. får ikke min pis i kog. Jeg har stort tiltro i mig selv og mine argumenter og viden. Eksperter er jo delt op politisk også, så det med at sortere fra og skelne mellem hvad er sagligt og hvad er farvet. Panik er ikke noget jeg dyrker, jeg var iskoldt under Corona. Jeg har et stort tiltro til mine egne evner og jeg holder min hoved højt og stolt. Som #23 nævner. Er financielt overskud & stressfri hverdag meget vigtigt. Jeg skal ikke prædike hvad folks skal gøre og burde gøre. Jeg går ind for hvert mand er sin lykkesmed og man forvalter sine penge som man selv vil. Men jeg har ikke noget imod at "vejlede" komme med anbefalinger". Jeg rammer ikke plet hver gang, men meget ofte. Man kan nemlig ikke redde hele verden, vi for fucked up af alle mulige interesser. Vi intet lært fra historien. Men vi overlever nok indtil solen koger os alle ("snart"). :)
--
Hvorfor klør kvinder sig i øjnene, når de vågner om morgenen? Fordi de ingen nosser har :O
--
Sidst redigeret 25-09-2022 10:33
#27
Juusuhako
Guru
25-09-2022 11:24

Rapporter til Admin
#21 Hvordan gik aftenen? :)
--
ASUS TUF B460M-Plus • i5 10400F • 16GB 2933MHz • Asus RX580 4GB • Cooler Master Q300L • Corsair MP400 M.2 1TB
#28
ReneWagner
Semi Supporter
25-09-2022 13:19

Rapporter til Admin
Bortset fra at vores liv nu koster 50.000 kr mere om året, er alt fryd og gamme her. Håber krisen snart blæser over igen.
--
Ryzen 5 3600x - GTX1080 TI STrix 11gb - 32gb Ram
#29
Anders Jochumsen
Gæst
25-09-2022 14:42

Rapporter til Admin
Trådstarter, det er seriøst nogle meget negativt ladede opslag du ofte laver herinde. Er du ok, eller er der noget der trykker?
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#30
sder
Superbruger
25-09-2022 15:00

Rapporter til Admin
Jeg er meget nysgerrig på en update fra #21 :)
--
#31
emiloz
Juniorbruger
25-09-2022 15:03

Rapporter til Admin
Er gået arbejdsløs siden juni, har i mellemtiden holdt sommerferie, været til nok lige under 10 job samtaler men har stadig ikke fået job, så det meget meget snart gerne komme noget, ellers føler jeg at jeg er ved at gå helt til herjemme. Min lejlighed er semi skod i forhold til den pris jeg betaler, så den opsiger jeg i oktober og så har jeg 3 måneder til at finde noget nyt, enten bliver jeg boende i københavn til jeg flyttede til i februar i år eller så flytter "hjem" igen til Århus hvor størstedelen af mit netværk er. Andre som har prøvet at flytte til en anden by pga. job men da selve jobbet ikke var en succes of i blev opsagt eller fyret, har overvejet at flytte tilbage til jeres "hjem by"? Til trods for disse bekymringer har det mentale helbred det fint og jeg prøver at lave et skema for dagen, læse, komme ud og er nu også begyndt på yoga
--
#32
Thomas8
Elite Supporter
25-09-2022 15:43

Rapporter til Admin
#31 Når du bliver kaldt til samtale, så for det meste er dine kvalifikationer i orden, spørgsmålet er om de kan lide dig som person, om du kan begå dig med kollegaerne og evt. kunder. Der ikke nogen der gider at spilde ressourcer end det offentlige der bare hiver tilfældige til samtale for at have noget at lave. Man spilder ikke i det private. Efter ca. 10 samtaler må du da have fået noget ordentlig feedback? Hvis ikke Tag fat/ring til en af interviewer og spørge om et ærligt feedback. Måske måden du stoppede fra sidste job forfølger dig? Mange grunde, og det ikke dine kvalifikationer siden at du fået ca. 10 samtaler. Branche skift er ej et problem, der sgu mange jobs derude. En midlertidigt som der nice og ikke drømmejob er også let at få fat i. Undersøge alt. Good luck.
--
Hvorfor klør kvinder sig i øjnene, når de vågner om morgenen? Fordi de ingen nosser har :O
--
Sidst redigeret 25-09-2022 15:47
#33
*NEO*
Giga Nørd
25-09-2022 18:48

Rapporter til Admin
Mit bedste råd er at man IKKE ser nyheder, pas ens egen "butik" man kan ikke ændre på ting man ikke har kontrol over.
--
ASUS B550 E-Gaming / Ryzen 7 5800X / 32 GB G-Skill NEO / 3060TI / Corsair 650W / Samsung 980 Pro 1TB / Spectrix 1TB / Fractal Design S2 Vision RGB
#34
gandalf6700
Maxibruger
25-09-2022 19:31

Rapporter til Admin
Jeg har det overraskende godt på trods af alt hvad der sker .. jeg fik fornylig fleks job efter .. efter små 20 år på kontanthjælp eller hvad det vælger og kalde forskellige offentlige lav ydelser imens jobcentret tæver en rundt i systemet selvom man har et par diagnoser der siger noget modsat .....så overraskende godt :) nu må vi se om ens årlige varme regning til foråret bliver på 8 millarder så kan det være jeg har det knap så godt hehe
--
Game Computer:|X2 3800+|2gb ram|7900GT +VF700|Samsung 940BF 2ms|3dmark03 19751|3dmark05 9620|
#36
Lars
Ultra Nørd
25-09-2022 20:22

Rapporter til Admin
Hmm.. #0 er din angst begrundet, aner det ikke. Men nyhedstjeneserne (DR nyheder og TV2 news osv) tjener penge ved at gøre folk angste, og det gør de dag efter dag, som en dårlig tv serie. De tjener penge på at gør dig bange.
--
Motto: Den der går i seng med en røv der klør, vågner op med fingre der lugter. Status på B/W-listen: 6+/0-
#37
gandalf6700
Maxibruger
25-09-2022 21:30

Rapporter til Admin
35# du er måske en af de fjolser der ikke tror på psykiske problemer ? .. flot spark dem der ligger ned .. vis du en dag ligger med brækkede ben , må vi se om der er nogle der hjælper dig men fed attitude .. total ligeglad med andre mennesker
--
Game Computer:|X2 3800+|2gb ram|7900GT +VF700|Samsung 940BF 2ms|3dmark03 19751|3dmark05 9620|
--
Sidst redigeret 25-09-2022 21:35
#40
Snazzy
Ultrabruger
26-09-2022 00:20

Rapporter til Admin
Livet er godt. Har ALDRIG haft det bedre. Ekskæresten og jeg gik fra hinanden i Januar - hvilket gjorde mit liv rigtig meget nemmere da hun havde både angst, ocd og deprimeret. Økonomien kunne ikke ha det bedre, krisen rammer mig ikke, Putin frygter jeg heller ikke. Og ærligt talt, jeg gir sgu lige en +1 til folk som har skrevet man skal lukke nyheder lidt ned, hvis man har en blød psyke... Det gavner intet at læse om noget man absolut ikke kan gøre noget ved alligevel
--
#41
the688
Guru
26-09-2022 10:40

Rapporter til Admin
Siden nogle folk åbenbart er lidt nysgerrige :) Jeg kan berolige alle med at aftenen gik aldeles fantastisk. Det var godt at få talt sammen alle tre, og finde ud af hvor vi står, og at vi sagtens kan fungere sammen alle 3. Som med alle ting i livet som omhandler andre mennesker, så er det vigtigt at forventningsafstemme - det fjerner mange potentielle faldgruber og misforståelser. En sejr for åbenhed, gensidig respekt og kærligheden.
--
"ORK SATME!"
#42
speedDK
Ny på siden
26-09-2022 10:51

Rapporter til Admin
Sertralin derud af :D
--

Opret svar til indlægget: Hvordan har hol's brugere det mentalt?

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning


ANNONCE