hvad for en mel bruger du ? :-)
--
Intel 12600k + Asus strix ROG B660i + Sapphire RX 6900 XT Toxic
Vel tippo 00? :-)
--
HP 15s-eq2819no
AMD Ryzen 5300U, Quad Core @ 3,8 Ghz
2 x 8 GB RAM @ 3200 MHz, CL 22
256 GB Nvme SSD | 15,6" Full HD SVA-skærm
okay :-) jeg bruger Caputo mel det smager ligesom dem man køber
https://www.bilkatogo.dk[...]
--
Intel 12600k + Asus strix ROG B660i + Sapphire RX 6900 XT Toxic jeg bruger kun ovn 250 grader, så de fine :-) jeg synes det spild af penge at bruge på sådan en pizzaovn
--
Intel 12600k + Asus strix ROG B660i + Sapphire RX 6900 XT Toxic
--
Sidst redigeret 14-09-2022 19:15
stod det til mig , så prøvede jeg bygge min egen pizza ovn i haven:p
--
jep jep
jeg overvejer heller en rist til at give mere sprød bund :-)
https://de.aliexpress.com[...]
--
Intel 12600k + Asus strix ROG B660i + Sapphire RX 6900 XT Toxic Jeg har en cozze 13. Den er meget udfordrende med så lidt plads, men har nok lavet 400 pizzaer +- på den til andre og mig selv.
Den kører på gas, og jeg vil sige du kan ramme omkring 75 pizzaer på en gasflaske. og det er virkelig nice!
Men prøv cozze 17 eller noget der har MEGET plads. Witt er lige åbnet op her i DK og er dansk ejet. Måske du skulle prøve gennem den vej. :)
--
køber _IKKE_ af folk som er på blackliste samt folk som mener at afhentning på ingen måder er muligt.
Jeg har haft en Roccbox i lidt over 3 år og er stadig meget glad for den. Den kan helt sikkert anbefales.
--
Jeg har i omkring 20 år brugt en rød rund pizzaovn fra obh.
Men tænker du er på jagt efter noget i den her stil
https://pizzapal.dk[...]
--
#0 kan du dele opskriften på den perfekte dej og tomatsovs? :-)
--
#3 Prøv caputo nuvola super, hvis du langtidshæver. Det gør dejen så meget nemmere at arbejde med og smager helt fantastisk.
#0 effeuno P134HA skulle være en rigtig god pizzaovn, hvis det er til indendørsbrug du søger.
--
Sidst redigeret 15-09-2022 08:05
Godt forslag med den pizzapal,
drømmer selv om en sydlandsk stenovn i haven.
Mine Pizzaer bliver lavet på 8mm bagestål i min indbygningsovn - 275°C undervarme og varmluft.
Stålet bliver reelt 290-300°C på den setting. Siemens Pyrolyse ovn det Kval :)
https://imgur.com[...]
--
#12 Jeg bager også hovedsageligt på bagestål i min indendørs ovn. Jeg prøvede en Cozze, men må indrømme at jeg brugte den for lidt. Gad sgu ikke stå udenfor med mindre der var godt vejr :)
Derfor overvejer jeg en Effuno med stor åbning (Undgå den med lille). Eneste problem er at den ikke må stå i et skab under brug, så den kræver lidt bordplads. Jeg har dog set løsninger, hvor folk for installeret en hylde der kan trækkes ud, når den skal bruges.
--
Sidst redigeret 15-09-2022 10:47
Jeg har prøvet div hobby ovne og er endt på en FCC Pizza ovn fra Elgiganten (De stod til 1200,- for et par dage siden nu 2300) Den kan noget (Y) Tror med lidt trickeri så kan de nok sætte prisen ned igen.
--
Vi brugte ovn med bagestål, eller bare almindelig gasgrill med pizzasten indtil vi før sommeren købte en Cozze 17. Det er en klar forbedring, og giver lige det sidste ekstra til pizzaen.
Vi har så valgt at bruge bagestålet i Cozze'en, for at få lidt mere varme i bunden og lidt mere sprød bund. Det holder også bedre på varmen når der skal laves flere pizzaer.
Hvis man gider, er det klart dét værd. Og med dit budget ville jeg overveje Effeuno'en, den kiggede vi også på, men det er noget dyrere og fylder noget mere.
--
Jeg har tidligere fået fra denne model
https://www.elgiganten.dk[...] virkelig lækkert.
--
I5 10600k - Evo 212 - Ventus 2X 3060TI - HyperX 16 GB 2666 mhz - A-Data SX6000 1 TB - CX750