Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Hyggekrogen

eToro Copytrader?

Af Gæst eToro | 01-07-2022 12:09 | 625 visninger | 5 svar, hop til seneste
Jeg prøvede for sjov eToros copytrader. De har sådan en virtuel prøve-version. Jeg kopierede så en person. Men da jeg afmeldte ham igen, stod jeg så tilbage med alle de samme aktier han havde, hvilket var en 60-70 forskellige. Dem måtte jeg så sælge igen enkeltvis, hvilket var noget bøvlet. Er der nogle der ved om det er sådan copytrading virker? Eller gjorde jeg noget forkert? Jeg gider sgu da ikke at skulle sælge XXX antal aktier enkeltvis hvis man vælger at stoppe med at kopiere en trader...
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#1
Quartex
Supporter Aspirant
01-07-2022 13:08

Rapporter til Admin
Hvad havde du regnet med? Når du vælger at Copy trade så køber du og sælger du jo papierne og når du så stopper copy-trading så er der jo ikke nogen som kan vide hvad du så vil gøre med de aktier du har? :)
--
#2
eToro
Gæst
01-07-2022 13:41

Rapporter til Admin
Ja jeg havde sgu regnet med, at når man stoppede med at følge en person, så blev de aktier man havde stående som følge af at følge den person, konverteret til cash. Det er jo heller ikke sådan, at når du starter med at følge personen, så skal du selv købe alle aktierne. Der bliver dine penge automatisk konverteret til aktier i den ratio som den du følger har. Så når man stopper med at følge personen burde de positioner ligeledes automatisk blive konverteret tilbage til cash. Det er sgu da fandens til arbejde at skulle konvertere alle positionerne selv. Hvis man følger en person der har over 1000 aktier i sin portefølje, så risikerer man at skulle sidde og sælge over 1000 positioner selv efterfølgende.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#3
AhhhReally
Gæst
01-07-2022 14:50

Rapporter til Admin
#2 - eToro Ah det tror jeg ikke helt du har tænkt igennem har du? så det du siger er, er at man faktisk skal følge personen for evigt - for at beholde de aktier du har købt pga. af du har kopieret ham. Hvad hvis han har købt 50% tesla og 50% shit - men du faktisk godt kan lide tesla, og tror på dem, men aktien er nede med 40%. så du mener at fordi du synes hans "trades" er begyndt at blive dårlige, og du hellere vil kopiere en anden - så skulle den sælge dine tesla aktier med et tab på 40%? Tænk dig lige om, bare 5 sekunder, inden du går rage-mode :D.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#4
Porphyra
Ultra Supporter
01-07-2022 17:43

Rapporter til Admin
Tror du gjorde noget forkert. Enten det, eller der var en fejl i den virtuelle. Har selv leget lidt med den virtuelle. Man kan lukke en hel kopi portfolie med et par klik, gå ind i portfolieoversigten, og så i højre side vælge close investment blandt drop down muligheder, så vil den lukke alle aktive handler af sig selv når de respektive børser er åbne.
--
Du er altid velkommen til at sende en PM hvis jeg ikke ser din kommentar
#5
PhillipA
Superbruger
02-07-2022 21:13

Rapporter til Admin
#0 Det plejer at være sådan, at når du stopper kopiering, så sælges din portefølje på det pågældende 'copy' automatisk, på samme måde som det automatisk købes når kopieringen starter. Jeg skal dog skynde mig at sige, at jeg ikke er klar over hvordan det fungerer på den virtuelle, men tror næppe det er anderledes end den rigtige. Stopper du kopiering uden for børsens åbningstid, vil dine aktier først blive realiseret når børsen åbner, og til åbningskursen på den pågældende aktie. Har selv været copytrader på eToro siden 2018, og har aldrig oplevet det du beskriver i den rigtige portefølje.
--

Opret svar til indlægget: eToro Copytrader?

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning


ANNONCE