Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Hyggekrogen

Indretning af gamerværelset

Af Ny på siden ChrisMadsen | 28-06-2022 14:10 | 388 visninger | 4 svar, hop til seneste
Har netop været i gang med at indrette min søns gamerværelse. Han skulle flytte fra sit lille værelse på studeetagen og ned i et helt nyindrettet kælderrum (jeps, alle teenagers drengedrøm!). Jeg havde fået fri leg, både fra knægten og fra konen, og det var virkelig en fed opelvelse. Tror måske jeg nød det mere end knægten gjorde! Anywho, jeg tænkte, at jeg lige ville dele lidt inspiration til andre som eventuelt skal i gang med lignende projekt: Brug neonlys og neon-skilte De fleste forbinder nok neonskilte med reklamer i en travl storby som Tokyo. Men de kan virkelig pimpe et gamerværelse op hvis de bruges på den rigtige måde. Jeg installerede et neonskilt på den ene væk med et Vans logo og omkredsen af et skateboard (jep, når ikke der games så skates der). Endvidere opsatte jeg LED-lys rundt om værelses gamersetup. Neonlyset giver et ret intens lys som passer perfekt ind når der games, og minder lidt om den belysning man kan finde på diverse netcaféer. Skab en billedevæg med gamerplakater Endvidere havde jeg søgt lidt inspiration efter, hvordan man kunne lave en fed billedevæg. Jeg har set flere lave en helt billedevæg i stuer og køkkener, og tænkte at det helt sikkert også kan bruges i gamerværelset. Med plakater fra bl.a. Fortnite og Counter Strike har knægten nu en super cool billedevæg! Hvis det er noget du selv overvejer vil jeg anbefale at have en helt klar plan for billedevæggen inden du begynder at sømme billeder op helt tilfældigt - jeg fandt nogle simple tricks på link der lugter af SEO som hjalp meget. Lav flere gamingstationer Det er super fedt med et computer gamersetup, men hvis det er den eneste “station” som er i lokalet bliver rummet også meget centreret omkring det enkelte setup. Udover et computerbord med tilhørende udstyr og stol, lavede vi også en PS4 station i den anden ende af lokalet. Rundt om fjernsynet og PS4’eren smed vi en række sækkestole. Med flere gamingstationer er der mere dynamik i lokalet, og samtidig inviterer det også til social gaming. Det er nu oplagt for knægten at hive venner med hjem og gamer PS4 hvor det er nemmere at have flere deltagere. Alt i alt, så er rummet blevet super fedt! Bagsiden er dog, at jeg ser min søn lidt mindre ;)
--
Sidst redigeret 28-06-2022 15:07 af Ronson
#1
ToFFo
Guru
28-06-2022 14:14

Rapporter til Admin
Dine billeder virkede ikke i den første tråd. Heller ikke i denne. Jeg gætter på du har kopieret dit indlæg fra et andet forum som understøtter billeder? Det virker desværre ikke her. Du bliver nødt til at uploade dine billeder til fx Imgur, for så at sætte dem ind som links her. Men vi skal lige have afklaret hvilken af dine 2 tråde der skal fortsættes i :P
--
Handels stats: Samme bruger i 18 år. B/W liste score: +31/-0. Stats sidst opdateret d. 01/09-2021
#2
Ð Xargo
Junior Nørd
28-06-2022 14:15

Rapporter til Admin
Fed guide, men hvorfor ikke smække nogle billeder med så vi andre kan vurderer resultatet? og neonlys er super fedt, det er elregninger bare ikke ;)
--
SSUPD Meshlicious, 16gb DDR4 3600Mhz, RTX3070, Ryzen 3700x, SF600, B550i Strix, Kraken Z63. Blacklist/scammers: Silvergoat, Maripyt,
#3
ChrisMadsen
Ny på siden
28-06-2022 14:18

Rapporter til Admin
Beklager de tekniske problemer! Jeg får smidt nogle billeder op asap. Er jeg helt blind hvis jeg siger, at jeg ikke kan slette det gamle indlæg? :)
--
#4
DeeKay
Guru
28-06-2022 14:25

Rapporter til Admin
#3 Der er som bruger desværre ikke mulighed for selv at slette tråde der oprettes. Der er dog i øverste højre hjørne 3 små ikoner, hvoraf du her kan vælge "rapportér til admin" (trekanten med udråbstegn i) og i denne rapportering skrive at du ønsker tråden slettet. Gør dette VED tråden du ønsker slettet, så forkerte tråd ikke slettes! :)
--
Wise men talk, because they have something to say. Fools talk, because they have to say something.

Opret svar til indlægget: Indretning af gamerværelset

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning


ANNONCE