Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Hyggekrogen

Skiftning af gulvbrædder?

Af Ny på siden Fully20 | 09-06-2022 16:15 | 861 visninger | 8 svar, hop til seneste
Hej kloge HOL’er jeg elsker bare når jeg har problemer med en masse ting og så spørger jeg tit herinde for jeg ved mindst 20 af jer har det svar som jeg længe har ledt efter ??. spørgsmålet er: jeg har boet på min nuværende adresse i 3 år, og som jeg kan se er brædderne på det ene værelse begyndt og bulle op forskellige steder, og der er kommet mere mellemrum mellem brædderne, det skal lige siges jeg også kæmper med væggelus. Nu hvor jeg endelig er næsten færdig med behandling af lusene for tredje gang imorgen, så tænkte jeg på. er det muligt for mig som lejer at sige til udlejeren/Lejerbo at jeg gerne vil have nye gulve? er det noget jeg kommer til at stå for regningen, eller er det dem? og Hva mine rettigheder for sådan noget, som lejer?
--
#1
Lumaci
Semibruger
09-06-2022 16:32

Rapporter til Admin
Du står selv for regningen, har selv boet i lejerbo i mange år deres politik er forbedringer sker når du fraflytter og kun hvis deres standard er forhøjet siden du flyttede ind. Skal der ske noget i mens du bor der er det på egen regning. Og jeg ved hvis du skal have nyt gulv så vil de gerne have du smider Berry Alloc på og det vil nok lande på nogen gode tusinde (Vi gav selv 12000 for 3 værelser)
--
#2
crankyrabbit
Semibruger
09-06-2022 16:45

Rapporter til Admin
Tja der går nok et stk tid før du kan bruge fra vedligeholds kontoen. " Pengene på vedligeholdelseskontoen skal som udgangspunkt bruges til maling, tapetsering og lakering af gulve. Hvis saldoen er større end 3 års hensættelser, kan pengene – hvis boligen ellers er pænt vedligeholdt – bruges til andre vedligeholdelsesarbejder."
--
I may be crazy But I'm not stupid.... No One Dies A Virgin - In The Very End Life Fucks Us All
#3
Delfinos
Ultrabruger
09-06-2022 16:47

Rapporter til Admin
Som lejer har du kun ansvaret for almindelig vedligeholdelse og din egen gøren og laden. Så hvis du ikke har mishandlet gulvet og sørget for at lufte ordentligt ud burde det være udlejerens problem. Med mindre selvfølgelig problemet kan løses ved at slibe og lakere gulvet. Men at holde på sin ret kan koste meget tid og kræfter.
--
#4
Comicsdk
Junior Nørd
09-06-2022 16:55

Rapporter til Admin
Den historie med væggelusene forekommer mig at være 1. prioritet. Det kan snildt gå hen at blive en irriterende historie hvis ikke du får gjort boligforeningen opmærksom på hvad der foregår.
--
#5
BlueHawk
Super Supporter
09-06-2022 23:22

Rapporter til Admin
Gulvbrædder begynder ikke at bule op af sig selv som følge af normalt slid. Med mindre du har et meget fugtigt indeklima og aldrig lufter ud, er der formentlig tale om fugtindtrængen udefra - hvilket klart er udlejers problem. Næste fase kan meget nemt være sundhedsfarlig skimmel i hjørner og langs fodpaneler .... hvilket også klart er udlejers problem - bortset fra, at det er dig og evt. familie, der bliver syge. Så send en mail til udlejer og gør opmærksom på problemet med det samme.
--
For Thee I Mourn and Mourn Myself for Thee
#6
MHaahr
Nørd
10-06-2022 11:27

Rapporter til Admin
Enig med #5. At gulvbrædderne buler op skyldes ofte at de har "udvidet" sig på grund af høj fugt. Du bør, uanset hvad, kontakte udlejer, da der kan være tale om en skjult vandskade...
--
Laptop: 2019 Lenovo T480s, i7, 24GB Ram, 1TB Hjemme: 2020 Mac Mini, M1, 16GB Ram, 512GB
#7
Fully20
Ny på siden
11-06-2022 15:41

Rapporter til Admin
Tusind tak for svarene alle sammen :). Blev lige klogere på det punkt, må lige tjekke op på det med Lejerbo
--
#8
VVS
Gæst
11-06-2022 19:51

Rapporter til Admin
Gulvbrædder buler oftes op grundet vand og rørskade, se at få ringet til din udlejer.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.

Opret svar til indlægget: Skiftning af gulvbrædder?

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning


ANNONCE