Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Hyggekrogen

Tilbud - MC Hjelm

Af Giga Supporter FlyingHippo | 11-05-2022 20:01 | 805 visninger | 18 svar, hop til seneste
Tænkte at dette ikke passede helt ind i den anden tilbudstråd, når det nu ikke omhandler computere/hardware. Jeg synes dog jeg har set en håndfuld MC tråde på det seneste. Jeg var på jagt efter en ny MC hjelm, og havde forelsket mig i Shoei Neotec 2 Winsome (Rød) Men det billigste jeg kunne finde den på de sædvanglige sider (FC-moto, Motoin osv.) Kostede den ca . 5600. Det var faktisk ved almindelige MC forhandlere herhjemme den var billigst, 5200. Så faldt jeg over nedenstående site, i Andorra af alle steder!? https://www.martimotos.com[...] 656,10 € -15% = 4.148,48 Dansk krone og fri fragt. Andorra fra en samarbejdsaftale med EU så ingen told eller moms. Bestilte 3. maj og har modtaget den i dag 11. maj. Deres trustpilot er også glimrende: 3014 stemmer med en score på 4.8 https://dk.trustpilot.com[...] De har også andre gode tilbud, men det var kun hjelmen jeg manglede
--
var d = new Date(); if(d.getMonth()!=11 || d.getDate()!=24){ $('.t47-svar-top').find('b:contains("Comicsdk")').parent().parent().parent().hide()}
#1
the688
Guru
12-05-2022 05:59

Rapporter til Admin
Du skrev bare for at dele? Nice! Tak for tippet! Jeg skal snart ud og have nyt "låg" - men jeg kommer nok til at købe det hos en af de lokale forhandlere, så vi kan holde liv i dem, og forhåbentlig stadig have et sted eller to i DK hvor man faktisk kan prøve MC-gear. Det er nok lidt en håbløs kamp. Jeg har brugt XLmoto, FC-Moto osv. mange gange, trods min selvophøjede martyr-status - og nu kommer de her gutter i Andorra da bare lige på listen også. On another note, hvis vi er ved at anbefale, så kan jeg slet ikke rose https://www.moto-lounge.dk[...] nok. Jeg var (og er) på jagt efter en Pando Moto jakke, og forhåbentlig et sted at prøve den - men det viser sig at hende der har den her biks, kun har gear til kvinder - men hun tog sig god tid til at finde andre forhandlere, og anbefalede andre butikker som jeg ku prøve. Virkelig god, venlig og professionel service - så hvis nogle af jer mangler noget til "the fairer sex" - så check dem ud, med mine varmeste anbefalinger. Go' tur!
--
"ORK SATME!"
#2
Comicsdk
Junior Nørd
12-05-2022 08:14

Rapporter til Admin
Shoei er alle pengene værd. Jeg gav 4K for min første Shoei i 1998. Har man én gang haft en støjsvag hjelm, er det satme nedtur at rende i Thansen og købe en 500-kroners hjelm 20 år senere, jeg tænkte at nu man er degraderet til knallertkører, burde den lave hastighed nedsætte støjen betragteligt. Der tog jeg satme fejl. Tillykke med din nye hjelm.
--
#3
Niels Haldrup
Superbruger
12-05-2022 08:48

Rapporter til Admin
Tak for tippet - i øvrigt lækker hjelm! Jeg har selv været i samme situation for nyligt, hvor jeg dog valgte den lokale forhandler i Roskilde. Det blev lokalt fordi jeg fik mulighed for at prøve hjelmen, og desuden kan jeg bare gå ind med den, hvis jeg har en reklamation. Men, jeg fandt samme hjelm på tilbud i Holland på samme tidspunkt ca 1000 billigere, så det er jo pengepungen, der afgør det i sidste ende. Mine tidligere erfaringer var 'billige' hjelme, men måtte erkende, at det nok var et godt sted at bruge pengene nu. Jeg stod mellem valget af Shoei Neotec II eller Schuberth C5 - mit valg faldt ud til Schuberths fordel. Jeg synes pasformen var bedre for mig og så var der et par enkelt detaljer, som jeg bedre kan lide ved Schuberth, f.eks. er der tabs i begge sider af visiret; den holder positionen af visiret, hvis man flipper den op og kører den ned igen, og så synes jeg at hageremmen er bedre på Schuberth. Støjdæmpning og aerodynamik er meget ens på de to, imo.
--
#4
the688
Guru
12-05-2022 09:12

Rapporter til Admin
Altså hvis vi *er* igang, så er Arai edderma'me lækkert. Jeg kører uden ørepropper i min XD4 - og min homie som har haft to Shoei's før han nu har en eller anden ultra-carbon-et-eller-andet-holy-shit - og han kører altid med "propper". Med Cardo Packtalk kan jeg køre med visiret åbent på landevejen og fint kommunikere - men det var nu i sidste ende Arai's helt vanvittige komfort der gjorde at det blev den. Shit, hvor var jeg rundt i det halve af landet for at prøve hjelme ... men det er jo heldigvis forskelligt - vores hoveder er ikke ens. Næste gang, så prøv Arai. Det er "dyrt" - men det er sat'me også godt.
--
"ORK SATME!"
#5
Anomynous
Semi Nørd
12-05-2022 09:24

Rapporter til Admin
Jeg har en Shoei Neotec II - jeg købte den egentlig ikke for flip-up delen men fordi den sad tæt omkring mit hoved. Jeg har nu efter et par år erfaret at jeg sjældent/aldrig bruger flip-up delen til andet end når den skal af og på men jeg synes alligevel det er en smart funktion specielt fordi jeg tit kører med in-ears og der er det guld værd at man har det ekstra plads at arbejde med når hjelmen er "flippet op". Den er dog ikke specielt støjsvag. Eller også er det fordi jeg er særlig sensitiv overfor støj. Synes alle hjelme jeg har prøvet larmer afsindigt! Og har prøvet en del..... Måske min næste skal være en Arai.
--
#6
FlyingHippo
Giga Supporter
12-05-2022 12:18

Rapporter til Admin
Jeg var til åbent hus hos en forhandler forrige weekend hvor jeg prøvede en Neotec II, han havde dog ikke i den rigtige farve, og kunne ikke sige noget om leveringstid. Havde han haft den, havde jeg også købt den, selvom den måske havde været et par 100 dyrere end på nettet. Men 1000kr er alligevel for meget til jeg vil ignorere det. Min gamle er en Neotec 1, som jeg har været superglad for. Jeg bruger flip-up delen ret meget. Det er langt nemmere at snakke med andre, uden at skulle tage hjelmen af.
--
var d = new Date(); if(d.getMonth()!=11 || d.getDate()!=24){ $('.t47-svar-top').find('b:contains("Comicsdk")').parent().parent().parent().hide()}
#7
ramos
Ultra Supporter
12-05-2022 13:00

Rapporter til Admin
Nu vi er ved denne snak om gode, stille hjelme, bliver jeg lige nød til at fremhæve at der er rigtig gode tilbud på min foretrukne touring hjelm: Schuberth C4 Pro, da C5'eren lige er udkommet. At der er kommet en ny, gør ikke C4'eren til en dårligere hjelm. Kan se at en C4 pro fås til omkring 3.000 nu, mod de knap 4,5-5 den kostede før.
--
Sidst redigeret 12-05-2022 13:01
#8
FlyingHippo
Giga Supporter
12-05-2022 13:28

Rapporter til Admin
#7 Problemet med at købe en ældre model er at man skal være OBS. på produktionsdato. Hvis man skal tro på "eksperterne" begynder materialerne i hjelmen at "decay'e", så snart de forlader fabrikken. https://www.youtube.com[...] Min Neotec 1 har jeg brugt i 7 år, den fejler som sådan ikke noget, men eftersom det er den eneste beskyttelse man har, tør jeg ikke tage nogen chancer (Min far i en slem ulykke for 40 år siden hvor han sad bagpå. Han brækkede benet og lå 18 måneder på hospital. Føreren mistede en arm og et ben.) ATGATT!
--
var d = new Date(); if(d.getMonth()!=11 || d.getDate()!=24){ $('.t47-svar-top').find('b:contains("Comicsdk")').parent().parent().parent().hide()}
#9
ramos
Ultra Supporter
12-05-2022 13:51

Rapporter til Admin
#8 God pointe og personligt skifter jeg også mine hjelme hvert 5. år. Men i forhold til min konkrete anbefaling, så kom Schubert C4 Pro i butikkerne januar 2020, mener jeg det var. "Shelf-life" vs. "use-life" problemet gælder alle hjelme :)
--
#10
the688
Guru
12-05-2022 19:25

Rapporter til Admin
Jeg kan ikke huske det (min Arai er 5 år gammel nu) - men jeg mener at Schuberth (som var sindssygt lækre) ikke har D-rings lukning, er det ikke korrekt? Altså, det er med "kliklukning" ? Jeg var tæt på Schuberth også, fordi man bare ved det er kvalitet - men da jeg først kom tilbage til Special MC i Ålleren (efter en tur til både Horsens og Kolding og ... diverse andre.. ) og prøvede Arai'en igen, var der ingen tvivl. Så skulle jeg bare lige æde de godt 5K den kostede, hvilket føltes vildt når man ku' få en okay LS2-hat til det kvarte. Men shit, jeg er glad for den hver dag. #6 - jeg synes også flip-up er lækkert - men hvordan fa'en virker de mon med mikrofon - har du "comms" i din? Det må jo virke - de sælger tonsvis af dem :)
--
"ORK SATME!"
#11
FlyingHippo
Giga Supporter
12-05-2022 21:29

Rapporter til Admin
#10 Det virker perfekt. Kører dog meget sjældent med den "flippet up". Men når den er lukket fungerer det perfekt
--
var d = new Date(); if(d.getMonth()!=11 || d.getDate()!=24){ $('.t47-svar-top').find('b:contains("Comicsdk")').parent().parent().parent().hide()}
#12
Morten-ergo
Supporter
13-05-2022 09:16

Rapporter til Admin
Jeg har en GT-AIR, hvori der er monteret Interphone Tour med opgraderede højttalere. Pasformen er lige mig. Fruen kørte med Schuberth, men der var så meget vindstøj i mit headset, som konstant var aktivt....så fik hun en gt-air og det problem blev løst. Intercom virker faktisk bedre med propper i ørene, da vindstøj filtreres væk men tale er på en anden frekvens....så nemmere at høre og bedre for hørelsen. Min hjelm blev købt i UK før Brexit og fruens ved Louis outlet i Tyskland... .det er en sjov biks med alle mulige rester.....har set på en Arai R7, men tør ikke prøve den....tænk nu, hvis den var så fantastisk som omtalt.... så skulle jeg jo smide 7k. Min gt-air er med dobbelt d-ring mens fruens er med et eller andet kliksystem. OT, så er jeg stor fan af Jan ved Specialmc i Aalborg....han ved ALT om mc/reservedele. Ride safe, biker friends!
--
#13
Colaplus
Guru
13-05-2022 09:58

Rapporter til Admin
Har i nogen erfaringer med en fornuftig billig hjelm til max 2000 kr? Jeg har i dag en 7 år gammel Thansen hjelm med solbriller som jeg egentlig er glad for, men den er slidt og jeg tænker at alt er bedre end den, både kvalitet og sikkerhedsmæssigt, men bestemt også på støjsiden. Kører naked MC
--
MSI B460 MAG Tomahawk | Intel i9-10900 | 4x8 GB Corsair Vengeance AMD Radeon RX 6800 XT | NZXT Kraken X63 | Corsair SF750 | Lian Li O11D Mini
--
Sidst redigeret 13-05-2022 09:58
#14
the688
Guru
13-05-2022 10:20

Rapporter til Admin
Erfaring nej - men jeg ved at AGV's K5 får vildt gode anmeldelser som "budgetvalg" - de kan ofte findes til omkring 2500, afhængig af farve og om du lige får 10% fordi du skriver dig op til et nyhedsbrev. Hvis du vil under 2000, er der faktisk en del helt anstændige "låg" fra LS2, som lidt havde et rygte som "billigt kina-skrammel" - men.. til prisen er de faktisk ret gode, også sikkerhedsmæssigt. Ellers så åbn en øl, tag et glas rom, eller hvad nu - og gå amok på youtube. Der er en del gode og troværdige sites som ofte laver "årets udvalg af hjelme" i alt fra "budget" til "tryhard-trackday-ninja" ..det kan så være du skal kigge i nogle guides fra 2020-21.
--
"ORK SATME!"
#15
FlyingHippo
Giga Supporter
13-05-2022 10:24

Rapporter til Admin
#13 Hvilken type hjelm er du på udkig efter? Fullface, flip-up? LS2 laver nogle ganske fine hjelme til fornuftige penge
--
var d = new Date(); if(d.getMonth()!=11 || d.getDate()!=24){ $('.t47-svar-top').find('b:contains("Comicsdk")').parent().parent().parent().hide()}
--
Sidst redigeret 13-05-2022 10:24
#16
Colaplus
Guru
13-05-2022 10:39

Rapporter til Admin
Tak for svar. Jeg leder efter en almindelig fullface hjelm, med indbygget solbrille. Jeg har af flere omgange kigget omkring på louis.de, fc-moto og hvad de ellers hedder, men synes altid jeg ender med at finde hjelme som er rost til skyerne et sted og haglet ned et andet.
--
MSI B460 MAG Tomahawk | Intel i9-10900 | 4x8 GB Corsair Vengeance AMD Radeon RX 6800 XT | NZXT Kraken X63 | Corsair SF750 | Lian Li O11D Mini
#17
Comicsdk
Junior Nørd
13-05-2022 11:40

Rapporter til Admin
16 Det er smart nok med indbygget solbrille, det havde jeg på min forrrige klap-op hjelm, men nu har jeg købt lukket full-face og så er et par solbriller med smalle flade stænger ret lette at skubbe ind i hullet uden at det generer i tindingerne og så er der en fordel i selv at kunne vælge hvilke glas der er i.
--
#18
Morten-ergo
Supporter
13-05-2022 12:00

Rapporter til Admin
Revzilla.com laver også anmeldelser...../videoer men der er ingen en mulighed, der kan bruges. Prøv den på mens du kører på din egen mc
--

Opret svar til indlægget: Tilbud - MC Hjelm

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning


ANNONCE