Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Hyggekrogen

Familie/baby venligt ferieområde DK

Af Supporter Aspirant Jimstar | 15-11-2021 08:39 | 543 visninger | 10 svar, hop til seneste
Hej, Vi føler vi trænger til et par dage væk fra hverdagen, men alligevel ikke gider til at drage udenlands, så derfor tænkte vi at vi måske skulle prøve nogen af de her feriecentre eller lign., som ligger rundt om i Danmark - noget vi har meget lidt erfaring med. Derfor ville jeg høre om nogen kunne dele lidt god erfaring eller et tip? Vi er to voksne (30érne) og en baby på 7 mdr., så det skal bare være et lille feriehus/lejlighed til os, også ellers hvor der er lidt tilknyttede muligheder, noget med vand som er baby venligt er obligatorisk, ellers kunne det være noget legeværk, selvom det jo er meget begrænset hvad en baby på 7 mdr. kan :) Lalandia er vi selvfølgelig bekendt med og har kigget på, men hvad er alternativerne, og hvad er godt og hvad er dårligt? Helst kun et par timer fra Odense i bil.
--
Fractal R6 / I9 9900K / Aorus Ultra Z390 / Aorus 1080TI / G. Skill 3600MHz / 1TB 970 EVO / Corsair H150i / EVGA Supernova 850w / ASUS PG279Q 27" 1440p
#1
Karanka
Elitebruger
15-11-2021 08:59

Rapporter til Admin
0# Jeg tror ikke du behøves gå efter noget som er specielt børnet med en på 7 mdr. Jeg kan varmt anbefale Skagens ferie center, det tager vel også kun et par timer fra odense? :P Ellers alternativ, ligger der et fedt hotel lige syd for grænsen, det hedder Hotel Des Norden og kan anbefales, vi har været der et par gange med 2 små børn. Giver også god anledning til at fylde lageret op med slave vodka og dårlig slik.
--
#2
Thomas
BOFH
15-11-2021 09:02

Rapporter til Admin
Men den baby på 7 måneder handler det primært om hvad i vil, babyen er ligeglad. Børn i den alder er jo ikke mobile og vil typisk ikke have nogle krav. De elsker at lege i vand men et badekar er lige så godt som et helt vandland. Så hvis i trænger til at komme væk fra det hele så lej et sommerhus med spa. Så kan i slappe af uden stress og hvis i vil give barnet en oplevelse med vand fylder i lidt vand i spaen
--
Hilsen Thomas Chefredaktør på HardwareOnline.dk
#3
Wut
Semi Nørd
15-11-2021 09:12

Rapporter til Admin
Med en 7 mdr baby, så er det vist ikke de store krav, der skal dækkes... udover at forældrene skal have lidt fritid og afslapning ;) Vi har flere gange lejet os ind på Hvidbjerg Strand Feriepark i strandhotellet. Det er lige ud til Vesterhavet, og der er svømmeområde og diverse aktiviteter, som I måske ikke får brugt med den lille, men der er dejligt fredeligt, og restauranter mv i nærheden. Man kan leje et værelse med udendørs-spa. Det var måske en god ide med den lille. Og man kan leje det 1 dag ad gangen. Lalandia synes jeg er alt for dyrt. Vesterhavet noget voldsomt til et så lille barn med mindre det er i den varme sæson og roligt i vejret. Omvendt så kan jeg på det kraftigste anbefale ikke at tage på Ho Feriecenter både generelt, men specielt i den kolde sæson. Husene er komplet umulige at varme op, og badelandet var det mest kedelige nogensinde. Det var bare 5 spildte dage af vores liv.
--
Proud survivor of the Copenhagen earthquake 2008-12-16
#4
thechillum
Giga Supporter
15-11-2021 09:23

Rapporter til Admin
Jeg vil klart anbefale i vælger at få passet den lille hos bedsteforældrene et par dage og får et par dage uden livet som forældre, det er virkelig noget som batter. Selvom i tager afsted, så er hverdagen desværre lidt den samme - mad hver 3. time, sove hver 3. time og konstante bleskift hver 3. time. Det gør det kun mere besværligt at være afsted og sjældent mere afslappende med et barn i den alder. Hvis i ikke mener at den lille er klar til at blive passet hos bedste forældrene i så lang tid, så vil jeg personligt mene i får mest ud af at vente og sparer pengene sammen til at tage en hygge weekend i london eller noget andet med fly et par timer væk. Så kan i med fordel planlægge at tage en hel weekend hos bedsteforældrene, hvor de jo vil aflaste jer ekstremt meget, de sørger altid for god mad og de elsker jo at underholde den lille. Måske en tur i en svømmehal med varmvandsbassin og når baby engang er fodret og skal sove, så kan i to tage ud og spise selv eller hvad der ellers kunne lyste. (Det gode er også at den lille vender sig til bedsteforældrene, som bliver jeres primære aflastningskilde både ved sygdom, ferie og friaftener) Det ville være min plan - har selv lige været det hele igennem, den lille er lige blevet 3 år.
--
#5
Fuller 8900
Ultra Supporter
15-11-2021 09:45

Rapporter til Admin
#4 Enig ! :) Der er intet som stikker at komme på kæreste ophold ved et spa sted (vejle fjord, hotel viking eller lignende) et par dage Og så lade ens forældre passe ens børn. De plejer at elske det, og børnene har godt af at komme ud og sove andre steder en ved forældre i ny og næ. Vores 2 børn ELSKER når vi spørger om de skal derud en dag og mine forældre og kærestens elsker at have dem. Tror de føler sig yngre end de er så :p Hvis i vil afsted med baby, så var vi faktisk på sommerferie nede i en lejlighed ved Faaborg feriecenter https://www.feline.dk[...] Det er ikke super luksus (vi fik en relativ skod lejlighed, men billigt.. Da de ikke havde andet og den skulle renoveres, men vi var faktisk fint tilfreds) Der er indendørs pool med en lille rutchebane og så er der i samme rum en lille børnepool til den lille. Og området er super flot! Og det er tæt på odense :)
--
#6
GumpDK
Elite Supporter
15-11-2021 10:58

Rapporter til Admin
Enig med #4, få baby passet og lav hvad i har lyst til... Skal det være med baby, så er jeg enig med alle de andre. Baby er ligeglad, går hvad i har lyst til/kan overskue med en baby... I kan putte baby i et badekar derhjemme, det giver helt det samme...
--
#7
Peter
Gæst
15-11-2021 11:03

Rapporter til Admin
Arrild i Sønderjylland har en svømmehal med helt fantastiske faciliteter til baby og småbørn. Og så er alle sommerhusene på store naturgrunde med en dejlig ro.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#8
Thomas
BOFH
15-11-2021 11:14

Rapporter til Admin
Umiddelbart er en 7 måneder gammel baby nok lige ung nok til at overlade den til bedsteforældrene, medmindre den i forvejen er meget vant til at være hos dem. Der vil nemlig være tidspunkter hvor det kun er mor og far der er gode nok. Desuden tvivler jeg på at mor er klar til at opgive sit barn i så lang tid. Det er min oplevelse at så små børn ingen krav har til at komme steder hen, de vil bare være sammen med deres forældre. Så det de får mest ud af er glade forældre og det kan ske hvorsomhelst. Da mine børn var på den alder tog vi på ferie i Thailand med dem. Min datter var præsis 5 måneder gammel da vi lande i Bangkok og min søn var lige over 7 måneder gammel på hans første tur. Grunden til vi tog til Thailand er at mine børns mor er fra Thailand og vi ønskede at hendes familie også skulle se børnene. Børnene også glæde af turen, men kun fordi de var sammen med os 24/7, men de havde haft samme glæde af et sommerhus på møn.
--
Hilsen Thomas Chefredaktør på HardwareOnline.dk
#9
thechillum
Giga Supporter
15-11-2021 11:25

Rapporter til Admin
#8 - Det er nemlig lige præcis forskelligt om barnet er klar eller ej, men gennemsnitsalder for at starte i dagpjele er omkring 9.5måned - og dette er helt fremmede mennesker og miljø. Det er bestemt individuelt. Også derfor mit valg et sted ville gå på at faktisk tage en weekend jo bedste forældrene, så skal man ikke tænke på mad, rengøring, vasketøj og andet, selv pasning af barnet er let og man kunne endda få tid til at komme ud og spise, måske en tur i teateret eller andet - samt barnet bliver mere vant til at være hos bedste. Iforhold til "Desuden tvivler jeg på at mor er klar til at opgive sit barn i så lang tid." - Det er jo en standard 'egoistisk' tankegang de har, det samme med at skulle droppe amning, der er det godt vi mænd kan presse på og udfordre dem på de punkter - hvorfra ordet "ammehjerne" begynder at give mening.
--
#10
Foamy.
Ny på siden
15-11-2021 11:25

Rapporter til Admin
Vi har brugt sea west ferie center flere gange:-) ganske fint. Vores ældste var 3 måneder da vi tog til Spanien. Vil sige det nok har været den roligste ferie med børn :-D men kommer jo an på hvor nemt han/hun er.
--
Spice up your life

Opret svar til indlægget: Familie/baby venligt ferieområde DK

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning