Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Hyggekrogen
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Løngruppe 1 - hvad er lønnen så

Af Gæst Job | 27-10-2021 18:25 | 1609 visninger | 6 svar, hop til seneste
Jeg er ved at søge et job i finanstilsynet hvor de skriver: "Stillingen er klassificeret i løngruppe 1, og ansættelsen sker i henhold til rammeaftalen for kontraktansættelse af chefer i staten på åremål. Der er mulighed for forhandling af yderligere tillæg." Jeg har ikke være offentligt ansat før. Hvad betyder det at lønnen er inden de omtalte tillæg? Og hvad kan man forvente af tillæg?
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#1
the688
Guru
27-10-2021 18:35

Rapporter til Admin
Let me get this straight. Du skal ansættes som chef i det offentlige, men aner ikke noget om hvor du finder oplysninger om løntrin i det offentlige? Og du søger en chefstilling, men har ingen anelse om, at de tillæg nok er baseret på hvad du bringer til bordet? Hvad du kan forvente af tillæg afhænger nok cirka 100% af hvad du har af baggrund eller kompetencer som kvalificerer dig til tillæggene?
--
"ORK SATME!"
#2
Boma
Junior Supporter
27-10-2021 18:39

Rapporter til Admin
Det hele burde være offentligt tilgængeligt og noget man kan google sig frem til. Typisk, inden for det offentlige, så er der en masse løngrupper hvor man starter på level 1 og kan level op til 60 eller 90. Lidt forskelligt. Men man rammer som regel max efter 4-5 år. Herefter kan man ikke stige i løngruppe, man får "kun" den normale lønstigning på nok 3%. Når du rammer max kan du så hvert år søge om ekstraordinære tillæg hos din chef, fordi du mener du er mere outstanding end din kollega. Det gør alle de andre kollegaer så også, og det er op til din mellemleder, at spørge sin mellemleder, som spørger sin chef, hvem der fortjener det ekstraordinære tillæg, som der er en årlig pulje til.
--
Must I be interrupted at every turn? Enough of this!
#3
Job
Gæst
27-10-2021 18:51

Rapporter til Admin
Synes du selv der var noget konstruktivt i det du lukkede ud? Jeg har selvfølgelig søgt på Google, men finder modstridende oplysninger samt oplysninger fra 2012.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#4
InFerNo
Guru
27-10-2021 19:02

Rapporter til Admin
Jeg søgte på “rammeaftalen for kontraktansættelse af chefer i staten” som er taget direkte fra dit indlæg. Og fandt følgende: https://www.djoef.dk[...] med følgende løntabel: http://aparte.ipapercms.dk[...] tog ca 10 sekunder.
--
Overclocked Broadwell-E/Pascal Inside!
#5
ToFFo
Guru
27-10-2021 19:06

Rapporter til Admin
#1 - Husk nu det er en (måske) kommende offentligt ansat vi har med at gøre. Endda i en chef stilling. Jeg ved ikke med dig, men mit indtryk af chefer i det offentlige er.... Nej nevermind, det holder jeg for mig selv.
--
- Indsæt signatur -
#6
Wut
Semi Nørd
27-10-2021 19:53

Rapporter til Admin
#1 >> Du skal ansættes som chef i det offentlige, men aner ikke noget om hvor du finder oplysninger om løntrin i det offentlige? Undrer det dig? ;-) #0 Det vil nok være det allerbedste at spørge modpart i din forhandling, hvad du kan forvente. Det er jo trods alt dem, som skal bevilge dig de tillæg.
--
Proud survivor of the Copenhagen earthquake 2008-12-16
--
Sidst redigeret 27-10-2021 19:57

Opret svar til indlægget: Løngruppe 1 - hvad er lønnen så

Grundet øget spam aktivitet fra gæstebrugere, er det desværre ikke længere muligt, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning