Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Hyggekrogen

Cable management til hæve/sænke bord

Af Semi Supporter Ramistein | 21-10-2021 15:25 | 352 visninger | 7 svar, hop til seneste
Hvordan ser jeres cable management ud på/under jeres skriveborde? Jeg har lige købt et nyt hæve/sænke bord og jeg skal til at revurdere, hvordan jeg skal organisere mine kabler. På mit nuværende statiske skrivebord sidder der bare en IKEA kabelbakke, som er ret elendig. På mit nye bord er der et trådnet nedenunder, men det kan ikke rumme ret meget. Jeg overvejer derfor at sætte nogle klemmer på. Leder efter noget a la disse: https://www.amazon.com[...] - Jeg kan dog ikke finde lignende nogle steder her i landet. Har folk nogle gode råd til styring af diverse kabler, som ikke indebærer at lave huller igennem bordet. Overvejer også, om man skal fastgøre en stikdåse på en måde. Nogle forslag her?
--
#1
ToFFo
Guru
21-10-2021 15:28

Rapporter til Admin
Jeg har sådan et net under mit ikea hæve/sænke bord. Det fungerer glimrende. Dertil har jeg så en kabel-pølse ned til computeren som står på gulvet. Sådan en pølse her: https://www.wattoo.dk[...] Kabelskjuler nylon Jah, det er sådan set det. Det fungerer fint. Jeg vil ikke anbefale de der klister tingester. Det er et spørgsmål om tid så giver de op og falder ned. Men efterlader selvfølgelig noget klister-skum som er vildt besværligt at fjerne...
--
- Indsæt signatur -
--
Sidst redigeret 21-10-2021 15:28
#2
Ramistein
Semi Supporter
21-10-2021 15:32

Rapporter til Admin
#1 - jeg har lidt kabelskjuler stumper fra et tidligere projekt. De er godt nok i nylon og med velcro, men overvejer at bruge det til ledninger, når de "forlader" bordet. Har du bare trukket alt el ned til en stikdåse? eller har du most en stikdåse ind i nettet?
--
#3
the688
Guru
21-10-2021 15:33

Rapporter til Admin
Jeg har en "skærm-arm" til mine to 27'ere - her kan man trække kablerne inde i selve armen. Keyboard og mus - ja - de skal løbe frit, så de ledninger ligger bare på bordet og forsvinder ned ovre bag bagkanten.
--
"ORK SATME!"
#4
Ramistein
Semi Supporter
21-10-2021 15:37

Rapporter til Admin
#3 - Jeg har også en skærm arm. Jeg kan trække kablerne langs armene vha. af nogle klips der sidder på armene. Der er en del "trafik" under mit bord, da jeg har en KVM switch, en dock, 2 skærme, 1 gamer pc+alle de kabler der går ind i den, noget google nest. Mus og tastatur er heldigvis trådløst, så dem skal jeg ikke tænke på :)
--
#5
Comicsdk
Elite Supporter
21-10-2021 15:40

Rapporter til Admin
Jeg har skruet stikdåsen fast på undersiden af bordpladen og så ellers været gavmild med gode gammeldags kabelsøm. Jeg overvejede også at undgå huller på undersiden af bordpladen, men kom i tanke om at jeg yderst sjældent ligger under bordet og kigger op.
--
#6
Ramistein
Semi Supporter
21-10-2021 15:43

Rapporter til Admin
#5 huller under bordet generer mig heller ikke. Hvordan har du skruet en kabeldåse fast? Har dine dåser huller til skruer?
--
#7
Comicsdk
Elite Supporter
21-10-2021 15:54

Rapporter til Admin
Jeg skilte den ad og borede huller i underdelen og skruede underdelen fast i skrivebordspladen, inden jeg samlede den igen. Og så kom jeg i tanke om at det ville være en god idé med en kontakt, så man kan slukke hele pivtøjet i ét hug uden at skulle vandre over til vægudtaget, så jeg skruede den af igen og købte en stikdåse med afbryder, og placerede den i nærheden af fjerneste venstre hjørne på bordpladen så kontakten er til at komme til, men stadig er usynlig for turister og andet godtfolk. Og lyder dét for bøvlet, kan jeg afsløre at stikdåsen under spisebordet er limet fast under bordpladen. Den får jeg nok aldrig af haha. Du kan se i videoen herunder at der er rigelig plads til at bore huller på begge sider af strømskinnen. https://www.youtube.com[...]
--
Sidst redigeret 21-10-2021 15:57

Opret svar til indlægget: Cable management til hæve/sænke bord

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning