Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Hyggekrogen

Spil/sider hvor man kan lære at stave

Af Gæst Stave | 21-10-2021 12:19 | 472 visninger | 5 svar, hop til seneste
Hej, Jeg har en lillebror på 10 år som går i 4. Klasse. Jeg har lagt mærke til, at der er nogle simple ord, som han staver forkert indimellem. Jeg prøver at hjælpe ham så vidt som muligt, men jeg har selv travlt med mit speciale. Derfor tænkte jeg på om der ikke var en side som i kunne anbefale til, at hjælpe ham med at blive bedre til at stave? Det ville være super hvis det var i form af et spil, så bliver det nemlig ikke alt for kedeligt for ham. Jeg har søgt lidt rundt og synes ikke rigtigt, at jeg kan finde nogle gratis spil som kan hjælpe ham. Det jeg generelt finder er hjemmesider som kræver specialt adgang. Også synes jeg næsten alt er i form af apps. Jeg søger efter noget, som kan udføres på en PC. Men det skal ikke være noget, hvor man skal downloade en fil også selv udfylde. Helst noget som kan give ham besked på, at han har de her antal fejl. Jeg har intet imod at betale for adgang til hjemmesider som kan hjælpe, men da siderne ikke har en "prøveversion" gider jeg ikke at smide penge i noget, som måske ikke er så godt. Derfor tænkte jeg, at der måske er en herinde, som kan anbefale en side/spil.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#2
Mikchr
Elitebruger
21-10-2021 12:39

Rapporter til Admin
Prøv at spørge via Aula.dk. Man plejer at kunne logge på den her Alinea.dk portal via et skole-login. Afhænger self. at dit barns skole mv. /Mikkel.
--
Mikkel Elgaard. KBH. Send mig en privat besked for nærmere kontaktdata.
#3
Comicsdk
Elite Supporter
21-10-2021 15:29

Rapporter til Admin
Måske en alternativ vej kunne være at finde ud af hvad der er nummer 1 i hans verden, altså hvad han interesserer sig for og så finde børnevenligt læsestof indenfor det område. Jo mere man læser, jo mere trænet bliver man i at "se" ordene.
--
#4
Kristina
Giga Nørd
21-10-2021 15:31

Rapporter til Admin
En anden ting er også at få ham til at læse en masse Anders And-blade, det plejer at hjælpe.
--
Nuff' said: http://xkcd.com[...] Hvis du mangler Dropbox, kan du bruge mit link = 500 MB ekstra data hver :) https://bit.ly[...]
#5
Stave
Gæst
27-10-2021 14:11

Rapporter til Admin
https://lytogstav.dk[...] Jeg har fået set denne hjemmeside og den er perfekt til min lillebror. Problemet er desværre, at jeg har prøvet at tage kontakt til ejeren for at få adgang til siden, men jeg har desværre ikke fået noget svar. Jeg ville så høre om i kendte noget som mindede om dette?
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.

Opret svar til indlægget: Spil/sider hvor man kan lære at stave

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning