Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Hyggekrogen
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Lydbøger engelsk

Af Giga Supporter Unold83 | 19-09-2021 19:01 | 801 visninger | 12 svar, hop til seneste
Er der nogen her som kender til en lydbog service som er god på engelske titler? Jeg har adgang til Bookmate, men der kan jeg ikke rigtig finde de titler jeg søger. Jeg har nu også købt adgang til Audible - den har alle de gode bøger, men udover ens medlemskab skal man betale pr. stk. for de fleste titler. Alternativt skal man bruge "credits" som jeg kun har 1 af pr. md. Så jeg søger en lydbogsservice hvor man kan betale et beløb hver måned (i stil med Bookmate), og så have adgang til tingene. Gider ikke betale pr titel.
--
#1
Coolcat
Ultrabruger
19-09-2021 20:31

Rapporter til Admin
Min kone siger at Mofibo har mange titler på engelsk. Evt tag et kig på Ereolen global også.
--
#2
Unold83
Giga Supporter
19-09-2021 21:39

Rapporter til Admin
#1 - Fedt! Vidste ikke ereolen havde lydbøger med engelsk tale! Tak. :D Og hvis jeg ikke kan hitte det der - så må jeg se på om jeg skal købe Mofibo. De har generelt et glimrende udvalg så vidt jeg husker.
--
#3
sder
Ny på siden
19-09-2021 21:59

Rapporter til Admin
#2 Har nu både ereolen, bookmate og mofibo. Det er nu ikke den store forskel på engelske titler. De er desværre alle sammen fattige på engelske lydbøger (lidt anderledes hvis man læser). Audible er desværre, en af de bedre på markedet, hvis det er lydbøger på engelsk man gerne vil have.
--
#4
filthat
Superbruger
20-09-2021 10:44

Rapporter til Admin
Der er https://www.bookbeat.dk[...] der virker som en streaming tjeneste, dog vil de have 149kr/måned hvis du vil have ubegrænset lytning. (De andre to prisplaner er 79kr for 20 timer eller 109kr for 100 timer) Du kan se indholdet på hjemmesiden uden at være medlem, så kan du vurdere om der er det rigtige indhold.
--
#5
Unold83
Giga Supporter
20-09-2021 11:59

Rapporter til Admin
#3 Det er i grunden mærkeligt at Bookmate er så dårlig på udenlandske titler - for det er jo ikke engang et Dansk selskab.. Og Audible er nice, men det bliver hurtigt dyrt når man skal betale separat for de gode titiler.. #4 Dem må jeg også lige tjekke ud. Men de ligger da også i den lidt dyre ende må man sige..
--
#6
JCS
Bruger Aspirant
20-09-2021 12:07

Rapporter til Admin
Jeg bruger Audible og får en credit om måneden. Jeg super tilfreds med det, og hvis jeg løber tør kan du købe 3 credits med rabat. Fordelen er at du køber bogen og ikke bare låner den. Jeg har indtil videre 124 titler og har brugt 5måneder 27dage og godt 6 timer på at lytte til bøger igennem Audible siden jeg oprettede min konto i 2014.
--
#7
Fjummer
HOL Moderator
20-09-2021 12:14

Rapporter til Admin
Jeg bruger audible, da de har fri retur på credits, så bytter du bare til en ny bog, så beholder du kun de bøger du vil lytte til mere end en gang
--
Yea though I walk through the valley of the shadow of death I will fear no evil for I am the god of death.
#8
pizzadude
Monster Supporter
20-09-2021 12:35

Rapporter til Admin
Jeg bruger Libby - det connecter til dit lokale bibliotek, så er sikkert samme udvalg som ereolen
--
#9
utyske
Gæst
20-09-2021 13:10

Rapporter til Admin
#7 - De er begyndt at spærre for at man kan returnere, hvis de vurderer at man bruger det for meget. Jeg er storforbruger af Audible, har 2 credits om måneden og har over 200 titler, men er stødt på spærringen et par gange nu. Til gengæld er de så begyndt at inkludere titler i ens abonnement, som man kan lytte til gratis. Nogle kan man permanent tilføje til sin konto, andre er gratis i en periode, hvilket er alt fra klassisk litteratur til næsten nye bøger.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#10
SUPERBOY
Ultra Nørd
20-09-2021 13:58

Rapporter til Admin
+1 til Audible Men ja det kan self. blive dyrt hvis du lytter til mange bøger. Jeg har haft det i 4+ år nu og har 3mdr 9 dage 7 timer og 9 minutter lytte tid (sjov statistik, tak til #JCS for lige at nævne det). Jeg hører dog de samme bøger igen og igen, så har oftest problemer med, at få brugt mine credits - så de bliver fyret af et par dage før de nye kommer (årligt abonnement). Jeg har 94 Bøger og har da nok 30+ jeg ikke har lyttet til endnu. Til gengæld har jeg genhørt nogle af dem 5+ gange :) Lidt off topic kan jeg anbefale: ?Expeditionary Force serien - 15 bøger indtil videre - har hørt flere af dem 5+ gange Bobiverse - 4 bøger, de 3 første er hørt 4 gange, den sidste 2 gange (indtil videre) Project Hail Mary - ny bog så kun hørt 1 gange indtil videre Ready Player One - Hørt 3 gange, MEN hold dig langt væk fra bog nr. 2 The First Fifteen Lives of Harry August - hørt 2-3 gange Ascend Online - hørt et par gange The Martian - er ved at høre den for 4 gang Commune Series - hørt 2 gange, bog nr. 4 trækker dog de andre 3 lidt ned. The Subtle Art of Not Giving a F*ck: A Counterintuitive Approach to Living a Good Life (anti stress bog) EDIT: Havde ikke luret at man kunne returnere - synes dog også det er fint at betale for en bog man har lyttet til. Men hvis jeg køber en jeg går død i efter kort til vil jeg da se om jeg kan få den returneret i fremtiden.
--
Tag altid BACKUP!!
--
Sidst redigeret 20-09-2021 13:59
#11
Unold83
Giga Supporter
20-09-2021 14:06

Rapporter til Admin
Fed info med at man kan bytte på Audible - det gør det da en del mere interessant at beholde abonnementet så! De har nemlig virkelig mange spændende titler. #10 - jeg er sjovt nok i gang med Ready Player 2 lige nu her, og må desværre sige at jeg er enig i at den er langt fra lige så god som den første. Virker som om den mest er lavet for at få mast så mange referencer ind som overhovedet muligt frem for at skabe en spændende historie..
--
#12
Brianhenneberg
Supporter
20-09-2021 20:50

Rapporter til Admin
Audible har ofte også udsalg og tilbud på titler, som kan fås til f.eks. 6 $. Tror jeg købte 6 bøger sidst de havde udsalg, og med 8-12 timer pr. bog er der altså liiige til lidt tid. Kører kun med 1 credit hver 2. måned så vidt jeg husker, og når man sammenligner med hvor meget man ellers giver for streaming tjenester, synes jeg ikke det er dyrt. Har ellers også Bookmate via Telmore, men ja, det er mestendels en lorte-tjeneste. Nyder virkelig at høre lydbøger, og betragter det som en af mine primære fritidsbeskæftigelser, så det betaler jeg gerne lidt for. Tænk på hvor dyre andre hobbies ellers kan være.
--

Opret svar til indlægget: Lydbøger engelsk

Grundet øget spam aktivitet fra gæstebrugere, er det desværre ikke længere muligt, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning


ANNONCE