Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Hyggekrogen

LED bånd til stuen! Men hvilke?

Af Nørd Tr1ckY | 12-09-2021 18:54 | 573 visninger | 4 svar, hop til seneste
Jeg vil have mig nogle LED bånd til stuen, men jeg er sgu ikke sikker på hvilke jeg skal hoppe på. Jeg faldt over WiZ mærket som jo er ejet af Phillips, som virker til at være en fin prisbillig løsning og jeg har da også været meget glad for mine GU10 pærer fra dem. Men men... Nu har jeg investeret i to af deres LED bånd starter kits, en til hver af de hjørner jeg vil have noget flot farvet lys i. Så render jeg ind i det problem at de ikke genskaber farver helt ens! Ganske vist kan jeg arbejde rund om det ved at sætte dem til to forskellige farver, som så kommer til at se ens ud, men hvis jeg så dæmper dem så er de helt ude i hampen - den ene er mere blå og den anden mere rød. Det ved jeg godt nok ikke om jeg vil leve med, især ikke da de ikke holder farven når de dæmpes. Skulle jeg bare finde den rigtige farve på begge én gang og så kunne dæmpe dem, så ville det være fint. Så jeg tænker om mon ikke en dyrere løsning vil fungere bedre på dette punkt? Jeg er blevet anbefalet at kigge på Lifx som så vidt jeg kan se vil koste ca. 1100kr. for to starter kits med 1 meter bånd. Det er til at overkomme, men er de gode eller skal jeg over i noget Phillips Hue eller noget helt andet? Nogen her der har nogle erfaringer at dele? Vigtigst af alt er at de vil se ens ud på begger sider af stuen.
--
-21:21:39- (Niko-h) Nå, nu skal jeg se noget fjernsyn med alle mine dejlige analer

--
Sidst redigeret 12-09-2021 18:59
#1
blabla
Gæst
12-09-2021 21:23

Rapporter til Admin
Jeg bruger Govee. De ser altid bedre ud på video end i virkeligheden. Men læser man diverse reviews, skulle det være nogle af de bedste til prisen. Jeg har dem der kan have forskellige farver tændt samtidig (Dreamcolor), de er dog noget dyrere end de almindelige. Du kan se lidt inspiration her: https://youtu.be[...]
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#2
Mentalias
Megabruger
12-09-2021 21:46

Rapporter til Admin
20m 5050 smd koster ~200dkk, fra NONZHU på aliexpress. Billigere for kortere strips. De sælger også ws2812b strips, hvis du leder efter fancy lys. (Som #1 nævner)
--
#3
Lars2222
Maxi Nørd
13-09-2021 00:31

Rapporter til Admin
Er prisen ike lidt baseret på hvor mange rgb led der er pr. Meter 30 styks pr. Meter giver fremragne belysning Nsturligvis kan hver led lampe styres individuelt
--
My first computer was a Vic 20 at that time computer was new
#4
Tr1ckY
Nørd
18-09-2021 09:37

Rapporter til Admin
#1 De ser ikke ud til at være gode nok, og så kun i 15 meters ruller med én enkelt strømforsyning i pakken. Nu skal jeg altså kun bruge to gange 1 meter med hver sin strømforsyning. #3 Jeg aner det virkelig ikke, men prisen er jeg egentlig ligeglad med så længe vi ikke snakker flere tusinde for noget pro-grade værk. Så vidt jeg har læst mig frem til i forhold til anmeldelser, så skulle Lifx være de bedste til farvet lys på den led at de lyser mest op. Men som det nu engang er, så mangler alle anmeldelserne også bare lige præcist det info jeg er mest interesseret i: nemlig hvorvidt der er en vis varians mellem bånd og strømforsyninger. F.eks.: Som jeg har mine nuværende sat op, så lyser de pænt og ens pink. Problemet er så bare, at for at få samme farve på begge mine LED bånd, så skal jeg finde to forskellige farver - den ene vil meget gerne lyse mere blåt end den anden. Det ville være til at leve med hvis bare det var så enkelt at finde farverne én gang eller hvis de kunne kalibreres, men skal de dæmpes så falder de helt fra hinanden. Den ene side holder den pink farve, mens den anden bliver blålilla når den dæmpes. Det vil jeg meget gerne undgå, men alle de anmeldelser jeg har fundet har kun kigget på ét sæt LED bånd/strømforsyning, og det fortæller mig jo egentlig ikke en dyt. Dog har jeg en idé om, at investerer man lidt mere i et bedre produkt, så må kvaliteten jo også følge med. Men 1000kr. er også en slags penge at smide efter et "måske virker det", og derfor ville jeg høre hvad folk har af erfaringer.
--
-21:21:39- (Niko-h) Nå, nu skal jeg se noget fjernsyn med alle mine dejlige analer

Opret svar til indlægget: LED bånd til stuen! Men hvilke?

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning