Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Hyggekrogen

Hvilken ejerskifteforsikring?

Af Gæst Yardie | 03-08-2021 08:27 | 522 visninger | 12 svar, hop til seneste
Hej alle! Hvilken (udvidet) ejerskifteforsikring kan I anbefale til et huskøb til ca. 3.5 mio? Og hvornår skal den tegnes (inden eller før man underskriver købsaftalen)? I salgsopstillingen til huset står der en "Halv ejerskifteforsikringspræmie" til 6000 kr, men den er næppe nok til vores behov? Mvh Yardie
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#1
Mechman007
Semibruger
03-08-2021 08:44

Rapporter til Admin
Nu har jeg handlet hus 3 gange. Alle 3 gange har jeg købt en ejerskifte forsikring. 2 gange ved top Danmark og sidste gang gennem nykredit som har ved gjendsing. Og jeg må sige det er sidste gang jeg køber ejerskiftet forsikring, den er intet værd. Alle 3 gange har jeg kæmpet en kamp med dem om at få dem til at dække og har intet fået dækket. Især her sidste gang var jeg meget opsat på at de skulle dække. Der var så mange skjulte el fejl, havde 2 forskellig elektriker ude. De sagde begge at det var ny el installation. Forsikring sagde at hver el skade var en skabe som kostet 5000 i selvrisiko. Og da de ikke var i samme rum løb det op i selv risiko på 25000. Plus jeg havde selv betalt 50% af forsikring så det var godt 35000 i udgifter. Også ville de ikke dække da det Io kunne laves for under selv risiko. Så min erfaring siger det er ikke det værd. For sker der noget ed tag eller rør installation. Så har du en hus forsikring der vil dække bedre end en ejerskiftet forsikring. Hvis tilstand rapport er fornuftig på huset så vil jeg slet ikke gå med det, for det næste er at de i ejerskiftet også kikker på tilstandsrapport og med den kan de komme af med meget.
--
#2
R4p70r
Monster Supporter
03-08-2021 08:46

Rapporter til Admin
Den skal ihvertfald være betalt inden nøgleoverdragelse. Vi valgt FRIDA forsikring sidste år, de har samarbejde med Tryg og var sådan en middelpris. De helt billige som i sikkert har fået tilbudt har MANGE dårlige anmeldelser. Topdanmark mener jeg, var vildt dyre. Men vi har dog ingen erfaring med forsikringen eftersom vi ikke har haft brug for den, prismæssig lagde den bare fornuftig og virkede ok efter research på nettet.
--
It seems like I'm always getting stuck Between the handshake and the fuck
#3
United
Junior Nørd
03-08-2021 08:57

Rapporter til Admin
#2 Eksisterer Frida stadig, gik de ikke konkurs i 2019?
--
´66 WAS A GREAT YEAR FOR ENGLISH FOOTBALL. ERIC CANTONA WAS BORN.
#4
R4p70r
Monster Supporter
03-08-2021 09:05

Rapporter til Admin
#3 Jo de er her stadig. Ejerskifteforsikring er jo lidt en lorteforretning og som #1 skriver, så er der ingen garantier og man skal nok regne med at kæmpe hvis man vil gøre brug af den.
--
It seems like I'm always getting stuck Between the handshake and the fuck
#5
SurØsters
Gæst
03-08-2021 09:17

Rapporter til Admin
Vi benyttede "Willis ejerskifteforsikring" og kan ikke anbefale dem. Havde hørt fra flere, at de ikke synes ejerskifteforsikringer var noget værd, men da det er vores første huskøb valgte vi at købe det alligevel. Vi gav vidst omkring 10k for det. To dage efter vi er flyttet ind drypper der vand ned i hovedet på os i soveværelset. En utæthed, som ikke er beskrevet nogen steder. Kontakter ejerskifteforsikring, de sender en mand ud efter en uges tid som gennemgår loftet. Han siger først, at det må være fygesne udefra, men fortæller ham at det jo ikke har sneet udenfor. Det bliver han så enig i. Han måler fugt nogle forskellige steder og vi finder frem til at det er fejl på isoleringen, som ikke er lagt korrekt. Dette bekræfter han på stedet og det er også meget tydeligt. Får at vide der går ~14 dage før vi får en afggørelse. Efter 14 dage og intet hørt kontakter jeg dem og får at vide der er ekstra travlt så kan forvente ydeligere 14 dage. Lang historie kort, så går der 13 uger. Afgørrelsen er at det er fygesne og at der ikke er målt fugt på isoleringen, hvilket jeg både så der blev målt og vi snakkede om/kunne endda mærke det på isoleringen. Der står i tilstandsreport at der kan forekomme fygesne, da loftryggen ikke er lukket helt tæt og derved dækker de ikke. Der blev dog ikke målt fugt på hverken spær eller i tagryg. En masse skiveri frem/tilbage endte med at de holdte fast ved deres afgørrelse. Næste sag med dem: Vi havde en elektrikker ude og lave noget strøm på samme loft og der var mange fejl, som var ulovlige på opførselstidspunktet. Ligeledes i en nyanlagt garage var alt strøm lavet forkert. Ingen af tingene er oplyst. Det ender med de behandler de forskellige installationer individuelt og vurdere at ingen af dem udgør en udgift på +5000,- hvilket er vores selvrisiko - på trods af vi ender på +10 forkerte installationer og elektrikker vurdere at det er langt dyrere end 5000kr at ordne. Ejerskifteforsikring modtager endda tilbud fra elektrikker på arbejdet. Værdiløst for os. Om et par uger skal skaderne på loftes laves for 22k.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#6
TankBrutalis
Giga Supporter
03-08-2021 09:36

Rapporter til Admin
Kam anbefale nemforsikring, jeg ved ikke om man kan tegne ejerskifte uden at have resten der, men vi har ikke rigtig haft bøvl af dem, har haft brugt ejerskifte 2 gange da jeg fandt 2 ting da jeg total renoverede huset, og begge ting var løst inden for 14 dage :)
--
#7
Business
Mega Supporter
03-08-2021 10:41

Rapporter til Admin
Det er da skræmmende så mange der oplever at de er ubrugelige
--
#8
Lowice
Supporter Aspirant
03-08-2021 11:05

Rapporter til Admin
Har kun hørt dårligt om FRIDA når de skal til at dække noget, så der vil jeg være forsigtig.
--
#9
TopSwagCode
Gæst
03-08-2021 11:05

Rapporter til Admin
Da jeg købte hus betalte jeg for en advokat til at kigge det hele igennem og han kom også med anbefaling til ejerskifte forsikring. Så jeg kan kun anbefale dig at få en advokat og få hjælp derigennem, da de har styr på deres shit :) Det vidste sig at spare mig for ~ 50.000kr efter advokat udgifter. Vores advokat fandt fejl i købs kontrakt der kunne røvrende os for nogle penge ikke talt med i de 50.000kr, hvis sælger var "smart" og ville være ond. Det blev rettet inden vi købte. Derudover den ejerskifte han anbefalede os var god og udbetalte 70.000kr kort tid efter vi flyttede ind. Vi fandt ud af at vandtrykket ikke var iorden og det vidste sig at være et stort arbejde i kloak som forsikring dækkede, da det ikke stod i tilstand rapporten. Derudover har jeg også en ven der sparede mange penge, da de flyttede ind i et ældre hus og vandrør i køkken sprang kort tid efter indflytning. Det skabte en masse vandskader og der skulle ligges nye rør ind. Jeg kan ikke anbefale nok at få pro hjælp i en eller anden form. Det er ikke penge der er værd at spare. Især ikke et hus til 3.5mill. Jeg ville ikke lytte til nogens råd herinde i forhold til hvad behov du har. Få nu en til at kigge på det for din egen skyld.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#10
Martin Lohse
Elitebruger
03-08-2021 11:16

Rapporter til Admin
Jeg blev anbefalet af banken, at tegne ejerskifteforsikring samme sted som vi har brandforsikringen og indbo. På den måde var der ikke to selskaber, som prøver at sende aben videre til hinanden. Prisen er peanuts, og jeg har også hørt om mange eksempler, hvor folk har fået dækket et tag til 100.000+.
--
Sidst redigeret 03-08-2021 11:18
#11
SIMONL-
Elitebruger
03-08-2021 12:49

Rapporter til Admin
Jeg har hørt det er en god ide at tegne ejerskifteforsikring samme sted som sælger. Så er det samme firma som kommer til at slås om regningen. Det skulle være rimeligt gnidningsfrit men kan self. koste lidt ekstra.
--
-
#12
Dac
Elitebruger
03-08-2021 13:15

Rapporter til Admin
#10 Vi valgte også at samle vores ejerskifteforsikring, indbo og husforsikring samme sted (Gjensidige), af samme grund. TopDanmark som vi havde en stor del af forsikringer hos før, vil slet ikke røre ved ejerskifteforsirkinger.
--

Opret svar til indlægget: Hvilken ejerskifteforsikring?

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning