Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Hyggekrogen
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Røre og vende i is

Af Gæst bigfella | 20-07-2021 19:03 | 780 visninger | 4 svar, hop til seneste
Hej, hvorfor er det man skal vende ismasse og ikke rører rundt i skålen når man laver hjemmelavet is? Tak!
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#1
Slettetbruger4055
Semi Supporter
20-07-2021 19:03

Rapporter til Admin
Går udfra, at du ikke slår luft ned i is "dejen"
--
#2
7430
Giga Nørd
20-07-2021 19:07

Rapporter til Admin
1 spot on, fordi du har stået rørt luft i din æg og sukker.
--
jep jep
#3
bigfella
Gæst
20-07-2021 19:09

Rapporter til Admin
Jeg takker for jeres svar !
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#4
Kinamanden
Mega Supporter
21-07-2021 16:20

Rapporter til Admin
for at undgå at vandet i føden krystallisere og fryser som en stor fast blok. hvis man ikke røre isen under frysning. bliver den ikke cremet og lind. går ud fra at du har lavet en creme anglaise måden at lave is på. og ikke Parfait måden.
--
Sidst redigeret 21-07-2021 16:23

Opret svar til indlægget: Røre og vende i is

Grundet øget spam aktivitet fra gæstebrugere, er det desværre ikke længere muligt, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning


ANNONCE