Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Hyggekrogen

Hjælp til "jurdisk sprog"

Af Elite Supporter mr.hein | 05-07-2021 22:53 | 677 visninger | 5 svar, hop til seneste
hej med jer skal bruge et par kloge hoveder, som kan be eller afkræfte min opfattelse af følgende: https://metropolinternational.com[...] særligt " "Skatterådet bekræfter, at der vil være momsfritagelse ved gennemførelse af køb og salg af enheder i bitcoins mod traditionel valuta. " det korte og det lange er, at jeg er ved og starte en enkeltmands virksomhed op, som skal have fokus på mining af krypto valuta. Men jeg er godt nok lost omkring skatte forholdene omkring det. Om der skal betales moms eller ej, men udfra overstående, så tyder det på at det skal jeg ikke, så længe det veksles imod fiat.
--
Signed by me

--
Sidst redigeret 06-07-2021 07:53 af Ronson
#1
Wut
Semi Nørd
05-07-2021 23:54

Rapporter til Admin
Det giver vel god mening, at der ikke skal svares moms af handel med valuta. Alle finansielle tjenesteydelser og valutahandel er fritaget for moms i EU (jeg er ikke jurist, jeg kan bare google). Men, burde du ikke kontakte en revisor, hvis du er seriøs omkring handel med krypto? I øvrigt bør du undersøge, om du skal starte et enkeltmandsvirksomhed, eller et anpartsselskab. Der er en masse regler. F.eks. om hvad virksomheden må eje og tjene på. Jeg har en enkeltmandsvirksomhed, da det var nemmest at oprette på tidspunktet, men jeg overvejer at konvertere den til et anpartsselskab, så jeg har mulighed for at investere i f.eks. værdipapirer og ejendomme (som man så vidt jeg ved ikke må i et enkeltmandsvirksomhed - jeg kan muligvis tage fejl). #edit: Du skal nok bruge en erhvervskonto, som ofte kræver, at du har revision på virksomheden. Så der er nok ikke så meget fidus i at forsøge at slippe for revision.
--
Sidst redigeret 05-07-2021 23:58
#2
mr.hein
Elite Supporter
06-07-2021 15:40

Rapporter til Admin
#1 Tak for dine indspark :) Aps Selskab er ikke aktuelt i starten, da formålet med en enkletmandsvirksomhed for mig er at kunne leje et lokale, og samtidig drage skatte fordele af indkøb + få lavere satser på EL.
--
Signed by me
#3
Uffe_Manden
Ny på siden
06-07-2021 20:29

Rapporter til Admin
Det hedder "Det korte AF det lange". Ordsproget betyder at du fortæller den korte version af en lang historie...
--
Signatur? Sig natur? OK.... Så siger vi da natur :-)
#4
Wut
Semi Nørd
06-07-2021 20:50

Rapporter til Admin
#2 Min pointe var vist mest, at jeg ikke er sikker på, om du må handle med valuta i en enkeltmandsvirksomhed. Det er nok en god idé at spørge en revisor til råds :-) #3 Der mangler et komma i dit indlæg.
--
#5
mr.hein
Elite Supporter
06-07-2021 22:04

Rapporter til Admin
#4 Har tænkt mig at kontakte SKAT og bede om en konkredt vurdering således jeg ikke kommer på kant med nogle ubehalige love
--
Signed by me

Opret svar til indlægget: Hjælp til "jurdisk sprog"

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning