Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Hyggekrogen

Fornuftig brug af tiden, eksamensperiode

Af Gæst Gutten fra uni | 20-06-2021 22:41 | 773 visninger | 10 svar, hop til seneste
Halløj derude Jeg er ung gut som er universitetsstuderende. Jeg er snart færdig med mine eksamener, dog mangler jeg en enkelt. Har den sidste eksamen på fredag, det er en skriftlig eksamen. Det fag jeg skal op i har jeg nærmest ikke fulgt med i. Mistede en stor del af motivationen under corona og det resulterede så i at der var et par fag, som jeg ikke kom godt nok med i og så tænkte, fuck it nu kan jeg lige så godt glemme de fag lidt og så studere i eksamensperioden. Nu er eksamensperioden her og på fredag er det endnu engang tid til en skriftlig eksamen. Hvor meget kan man nå på 4 hele dage? Er det bare at gå i gang med at læse/løse opgaver. Kan man nå at mestre et fag på fire dage og måske få topkarakter eller er det håbløst?
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#1
NiceRag
Semi Nørd
20-06-2021 22:55

Rapporter til Admin
du skal helt klart læse igennem de punkter du mener at kende MINDST til og så kan du skimme de ting du har lidt styr på du kan snildt nå at læse en meget stor portion i løbet ad 4 dage, med lidt dedikation. men det afhænger selvfølgelig også af faget... matematik er IMO svært at "læse"..
--
#2
HvidtfeldtD
Maxi Supporter
20-06-2021 23:17

Rapporter til Admin
Har du brug for en god karakter? Så skal du ikke gå op. Har du brug for bare og bestå? Så giv den en skalle og slip for og tænke på det fag mere.
--
#3
Marc.evald
Semibruger
21-06-2021 00:35

Rapporter til Admin
Hvilken uddannelse læser du, og hvilket fag skal du op i? Når du siger du nærmest ikke har fulgt med, betyder det så, at du slet ikker har fulgt med, eller har du "set" undervisning / læst slides ?
--
-- Asus M5A97 R2,0 - AMD FX 8320 @ 4,4Ghz - Kingston 8Gb 1600Mhz - Kingston SSDNow 300 120GB - Asus DirectCU II TOP R9 280X - Corsair CX 750W--
#4
Schweiss
Bruger
21-06-2021 01:54

Rapporter til Admin
Personligt vil jeg selv sige at kommer helt an på hvilket fag du skal op i, hvordan du vælger at studere/læse op og hvordan du er som person generelt. 4 dage kan være ret kort tid eller lang tid alt efter hvordan allokerer dine timer. Hvis du går fuld fokus vinterhi mode og bare studerer effektivt et godt stykke tid hver dag så kan du nå af lære en del. Her kræver det dog også at du rent faktisk laver noget i tiden, og ikke bliver distraheret af alt muligt andet, venner på discord, facebook beskeder, youtube videoer fordi det tager hurtigt, 5-10-15 minutter hele tiden og så ender du bare op med at bruge 5 timer på at "studere". Lav en tidsplan, find et mål og sæt et alarm interval på en time (med 5-10 min pause mellem hver), og så se om du kan få opfyldt dit mål på den time, hvor du udelukket fokuserer på det mål. Hvis der f.eks. er prøve eksamenssæt så kunne det være et mål at få løst nogle af opgaverne. Prøv så meget som muligt ikke at udsætte dine opgaver og mål, fordi det vil kun gøre dine dage mere ulidelige. Derudover, få noget decent at spise, gå i seng og stå op til en decent tid så du ikke er smadret dagen efter, og gå hellere i seng end at prøve at "studere" mens du er for træt.
--
#5
Rønnow
Monsterbruger
21-06-2021 02:50

Rapporter til Admin
I sidste uge havde jeg 3 dage til at læse et fag op, der brugte jeg tiden på at læse og løse opgaverne/eksamensæt som gennem tiden var blevet udleveret, var der noget jeg ikke forstod så jeg videorne fra timerne igennem eller søgte efter det på youtube. Jeg brugte også de 3 dage flittigt og var aktiv omkring 10-12 timer. Jeg fik 10 til min egen overraskelse, så det kan godt lade sig gøre :) Men som de andre siger, sug viden til dig fra det du ved mindst om og skim det mindre relevante, få lavet en tidsplan, hold en rutine med pauser og hold en fornuftig døgnrytme så skal det nok gå! - Hold ud og held og lykke! :D
--
Hvorfor ikke blive sælger?
#6
Thomas8
Elite Supporter
21-06-2021 05:55

Rapporter til Admin
0# som andre nævner kommer and på hvad du skal op i. Hvis du totalt lost og det en opgave med indholdsfortegnelse etc. Så sats på at censor & lærer ikke læser din opgave igennem. Så hvis du totalt lost lav en god layout og skriv hvad du ved også selv om du ikke kan teorien. Tro mig mange lærer/underviser læser sjældent tingene igennem og overlader til censor under mundtlig eksamen at komme med en karakter som de så reagere på til mundtlig forsvar af skriftlig opgave. Siden din eksamen kun skriftligt så sats på at censor er doven og bare skimmet din opgave igennem og tænker "nydeligt layout, ser ud til at han har alle relevante teorier med, jeg givet nok 4 taller for idag, ham her får 10". Jeps, det foregår derude. Det sådan Joy Mogensen kulturministeren kommet igennem hendes Studier ;)
--
Hvorfor klør kvinder sig i øjnene, når de vågner om morgenen? Fordi de ingen nosser har :O
--
Sidst redigeret 21-06-2021 05:58
#7
Anden gut fra uni
Gæst
21-06-2021 09:27

Rapporter til Admin
#Gutten fra uni; Du tager faget om og sørger for at følge med næste gang MVH Anden gut fra uni
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#8
NeoLite
Junior Supporter
21-06-2021 09:51

Rapporter til Admin
Alt kan vel lade sig gøre hvis du gir det en skalle. Har selv læst 700 siders pensum på 2 dage (basisbog i medicin) og fået et 7 tal bagefter (multiple choice). Men det kan være du skal starte med ikke at bruge tid herinde :)
--
#9
ToFFo
Guru
21-06-2021 10:37

Rapporter til Admin
Det kommer sgu an på hvad du skal op i. Nogle fag kan man sløse sig igennem og bestå uden overhovedet at være til stede. Andre kræver noget arbejde. Har en kammerat som tog en kandidat humaniora og han sløsede sig igennem størstedelen af det. Der var eksamener hvor man nærmest bare skulle møde op, så bestod man automatisk, fordi det var tæt på umuligt at dumpe. Uanset hvad så handler det om du skal tage dig fucking sammen.
--
- Indsæt signatur -
--
Sidst redigeret 21-06-2021 10:43
#10
fisk7aal
Junior Supporter
21-06-2021 10:51

Rapporter til Admin
Det kommer helt an på eksamensformen. Generelt: Du skal ind og læse fagbeskrivelsen. Der skal der stå hvad minimumskravene er for at bestå. Start med at læse op så du kan det. Hvis det er en skriftlig teknisk eksamen, så er det bare igang med at løse game opgaver. Typisk ligner eksamenerne hinanden år for år. Sørg for at kunne løse de lette opgaver så du får et minimum af point. Fokuser på den type opgaver der går igen fra år til år.
--
Sidst redigeret 21-06-2021 10:52

Opret svar til indlægget: Fornuftig brug af tiden, eksamensperiode

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning