Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Hyggekrogen

Min vaskemaskine larmer

Af Ultra Nørd Alienwannabe | 15-06-2021 13:55 | 493 visninger | 7 svar, hop til seneste
Hej hol. Vi er så mange kloge mennesker herinde og tænkte der måske var nogen der vidste noget om vaske maskiner, vi har en kombi maskine, altså vaske/tørre som er begyndt at larme under centrifugering, https://www.youtube.com[...] den er 3 år gammel så ud over garantien og kan se en tekniker koster 1000+ bare at få ud. så måske nogen her inden har forstand på det. har selv haft den åben og kikket fjedre og støddæmpere og kan ikke rigtig vurdere selv om de er i uorden, for havde jo ikke maskinen åben da vi fik den og testede der. så kan ikke selv vurdere om de er blevet slappe. har osse tømt trevlesi da det var noget jeg fandt på nettet der kunne tilføje vibrationer til maskine nogen der har et godt råd ? maskinen der er tale om er bauknecht Watk prime 11716
--
-Michael J
#1
Martin Lohse
Elitebruger
15-06-2021 14:04

Rapporter til Admin
Jeg er virkelig ked af, at måtte skrive det her. Desværre er Bauknect bare ikke ordentlig tysk kvalitet, som eks. Skousen reklamerer med. Jeg har haft to vaskemaskiner derfra - endda forskellige modeller. De har desværre ikke holdt meget mere end lidt over 2 år, før der begyndte at komme skavanker med dem. Begge to kunne jeg desuden ikke få til at undgå kraftige vibrationer under centrifugering. Dette på trods af, at en tekniker så på det, da han var ude at rette et andet problem med dem. Han mente dengang, at den ikke stod plan, men efter han selv tjekkede min opsætning, så vidste han ikke, hvad der var i vejen. Begge maskiner stod og slog sig til den ene og den anden side. Han mente, det var fordi tøjet lå i den ene side osv., men vi vasker ikke anderledes end vi gjorde før vi fik Bauknect. Efter vi skiftede til en billig Bosch, så har der ikke været nogen problemer. Jeg ville spare de 1000 kr + evt. rep og kigge efter en ny, som ikke er Bauknect.
--
#2
ToFFo
Guru
15-06-2021 14:09

Rapporter til Admin
Det lyder som om lejesættet er røget sig en tur. Med de priser der er på hvidevarer for tiden, kan det nærmest ikke betale sig at få det skiftet. Med mindre du vil gøre det selv selvfølgelig. Der sidder en pakning i maskinen som sørger for der ikke kommer en masse snavs ind til lejerne, og hvis den pakning bliver utæt vil lejerne blive slidt og gå i stykker. Så du skal huske at skifte pakningen samtidig med du skifter lejerne. Hvis du ikke vil gøre det selv, vil jeg ikke anbefale du får en professionel ud. Så hellere køb en ny. Men check lige om ikke der stadig er garanti på maskinen. Der er kun 2 års reklamationsret, men du kan være heldig at der er for eksempel 5 års garanti på maskinen fra producenten. Hvis du køber ny, og ikke er lavet af penge, så vil jeg som #1 også gerne slå et slag for Bosch. Både vaskemaskine, tørretumbler og opvasker er Bosch hos mig, og det spiller bare. Uden at sprænge banken.
--
- Indsæt signatur -
--
Sidst redigeret 15-06-2021 14:10
#3
tolagarf
Giga Supporter
15-06-2021 14:19

Rapporter til Admin
Du kan prøve at sætte nogle dæmpere under fødderne, det kan være det hjælper. Det er uanset noget jeg vil anbefale altidens, da det tager ret meget af larmen. https://www.power.dk[...] Hvis du ikke lige har en Power i nærheden af dig, så prøv Punkt1 de plejer altidens at have det på lager.
--
#4
Alienwannabe
Ultra Nørd
15-06-2021 14:27

Rapporter til Admin
Mange tak for de gode svar, har kikket kvittering igennem og har desværre takket nej til udvidet forsikring på den, så garantien er væk. Har ikke forstand på det selv, så tror ikke jeg skal igang med at skifte ting i den, men vil prøve at stille den på noget blødt til at starte med(har en gummi måtte) ellers er der nok ikke så meget at gøre udover at købe nyt
--
-Michael J
--
Sidst redigeret 15-06-2021 14:28
#5
ToFFo
Guru
15-06-2021 14:45

Rapporter til Admin
#4 - Nejnej ikke udvidet forsikring. Producent garanti. Det er noget der følger med fra producenten uanset hvem du køber den hos. Du kan prøve at slå modellen op på google og se om du kan finde noget om garanti :)
--
- Indsæt signatur -
#6
lauridsen1
Megabruger
15-06-2021 15:17

Rapporter til Admin
sæt et vatterpas på vakemaskinen, hvis den af en eller andre grund ikke er i vatter mere kan lyden komme der fra. den vibre ganske enkelt fordi en af de 4 fødderne ikke har kontakt med gulvet.
--
AMD 7 3700X | Nzxt Kraken x62 | Msi Trio RTX 3060 ti | 16GB 3200mhz G.skill | 1TB Corsair MP510 | Asus crosshair vi x370 | Acer 27" LED 144hz IPS
#7
mr.hein
Elite Supporter
15-06-2021 16:09

Rapporter til Admin
110 % på det er defekte lejre det der hvis du skal bruge en ny maskine, så smid mig en PB (arbejder for skousen)
--
Signed by me
--
Sidst redigeret 15-06-2021 16:10

Opret svar til indlægget: Min vaskemaskine larmer

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning