Efter at have prøvet forskellige i sten til ca. 100 kr, som desværre alle er gået i stykker, har jeg købt fra bagestaalet.dk
Jeg vil sige den er meget nemmere at arbejde med og har bestemt ikke fortrudt. Tror ikke du kan ødelægge stålet som man kan med en af sten/ler. Og med tilbuddet på ca 600 kr for stål og spaden er det indenfor budget.
--
Jeg har denne
https://www.bilka.dk[...]
Havde en billigere model før fra bilka til 149,- og den flækkede efter 3 pizzaer på grill.
Ovenstående spiller stadigvæk max, selvom den har været på grill eller ovn op til flere gange efterhånden.
--
Ryzen 3600 - Arctic Freezer 34 Duo - B450 Tomahawk Max -
16 GB 3200 MHz - Palit 2060 - XFX XTR 550W Gold -
Fractal Design R5 - S2719DGF 1440p Enig med #1 overvej bagestål.
Min erfaring er at det er et bedre produkt, men jeg har også kun haft billige sten, så nok ikke en helt fair sammenligning.
--
Okay bagestaalet har jeg hørt om for et stykke tid siden også på hol tror jeg det var. Hvad med
https://www.kitchenone.dk[...]
Eppicotispai? Er det noget værd?
--
Jeg har selv en Weber pizzasten som jeg har været fint tilfreds med indtil videre, men den bliver skiftet ud med en stålplade inden alt for længe.
Er der nogen af jer med stålplader der har prøvet en 10mm i forhold til bagestålets 6mm?
--
3700X - Gigabyte X570 I - Dark Rock Pro 4 - Intel 660P M.2 1TB - Vengeance LPX 3600 C18 - 5700 XT Red Devil - SF750 Platinum - Define Nano S - XG32VQR
Kan stålet bruges på grill eller kun ovn?
--
#8 Stålet kan bruges på alle varmekilder. Også bål hvis du føler for det :-)
--
Jeg har den som #5 linker til, har haft den i 6-7 år nu, fungerer stadig perfekt, både på grill og i ovn.
En af mine venner her bagestål, vi kan ikke umiddelbart se nogen forskel når vi laver pizza.
--
woop woop
Jeg har også overvejet at slå til på bagestaalet.dk
Men husker at prisen har været en del længere nede for stål + spade + dejskæren.
Pricerunner siger 495 for de 3 ting. modsat 549 nu, for kun stål + spade
https://www.pricerunner.dk[...]
Kan dog ikke finde denne combi på deres hjemmeside.
Ved i om de løbende ændrer tilbud og lign? eller hvad har i selv givet for dem?
--
+1 Bagestål !
--
Indholdet af dette indlæg er blevet redigeret af NSA.
Jeg har en pizzasten fra Charbroil. Det er ikke specielt godt....
Bagestål bliver helt sikkert det næste jeg prøver, har KUN hørt godt om det!
--
+1 til en form for bagestål, har selv den fra bagestaalet.dk, men de er alle fine, så har du formentligt noget du kan bruge resten af livet, bedre varmeoverførsel, og undgår bekymringer om sten der knækker.
Til pizza endte jeg dog med at købe en dedikeret pizza maker der kan komme over 300 grader, en Ariete 909, siden min ovn ikke kan nå høje nok temperaturer til at lave den rigtige bund.
--
Sidst redigeret 15-06-2021 19:19
#13 kan kun tilslutte mig fredstone, den er genial
--
+2 til bagestålet :-)
--
/Claus
Bagestål
Stålet overfører varme bedre end sten, og da de flestes ovne kun kan komme op på 250 grader - Så giver det bedre bund.
--
Kan også varmt anbefale et bagestål. Jeg har så godt nok skåret mit eget så det passer direkte i slidserne i ovnen, derved skal jeg ikke bruge en bradepande fra ovnen til at ligge stålet på.
--
ku man ik smutte ned til et metal værksted købe et stykke pladestål eller er bagestål specielt?
--
jep jep
Jo, så længe det kan bruges til fødevarer. Så det skal ikke være behandlet med alt muligt :)
--
:)
Vi har både bagestål og pizzasten. Bagestålet er super i ovnen til bagning, og kan næsten kompensere for manglende grader i ovnen. Så grill på max lige inden pizzan kommer ind, og så tilbage på over/under varme, så bliver den fin.
De sten vi har på grillen fungerer fint. De er fra Cook It, købt i plantorama. Ikke de bedste, men er nu i gang med 3 sæson. Næste investering bliver en dedikeret pizzaovn, har kigget på Effeuno ;-)
--
You get more of what you want with a kind word and a gun
than you can get with just a kind word
- Al Capone -
Bagestålet.....
--
Ryzen 5 3600 - RX 580 Nitro/Sapphire 4gb - 32gb Ram
Have you tried turning it off and on again?
er stor pizza enthusiast og har brugt brugt både sten og stål, og må sige at jeg synes stålet vinder med ca 20%.
Købte bare et "lille" 6mm, som stadig vejer 6 kg.. det fungerer super.
Det skal siges at det er til hjemmeovn (250-300 grader).
Til grill og andet kan jeg ikke udtale mig
--
Sidst redigeret 16-06-2021 15:12
Rend ned i genbrugsen og se om de har en gammel støbejernspande.
Det virker glimrende i både ovn og på grill, bare sørg for at panden varmer op sammen med ovnen, du ved.
Er du familiemand, så er priserne ikke værre end at du kan købe to-tre styks for de penge folk ellers bruger på sten.
--
Stål eller støbejern er det eneste der duer, også til brød. Det er konklusionen efter at have prøvet diverse keramiske pizzasten. Der er ingen sammenligning.
Hvis man ikke får lavet en i stål efter mål er støbejern pizzapanden fra dancook et godt og billigt alternativ.
Bilka, Føtex har den engang imellem på tilbud til 99kr.
--
Diablosteel er verdens bedste Pizza"sten" - den er i støbejern
--
Søger Server-udstyr
Jeg bruger også diablosteel, giver en ret god bund må jeg sige, min ovn kan gå til 300C så jeg plejer at varme den i en time ved 300C, giver ret flotte og velsmagende resultater, har desværre været på slankekur de sidste 7 mdr så er ikke blevet til nogen pizza bagning.
du skal do være opmærksom på at diablosteel vejer 11 kg så det er noget af en moppe dreng.
--