Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Forum \ Hardware \ Lagermedier mv
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

iMac SSD opgradering pris?

Af Monsterbruger Mikkel.Bruun | 09-05-2019 16:35 | 1907 visninger | 3 svar, hop til seneste
Hej HOL! Jeg har en iMac 21.5" late 2013 (A1418) med 1000GB HDD, og overvejer at få den "opgraderet" til 500GB SSD. Hertil har jeg forsøgt at ringe til Aut. Apple reparatører for at få tilbud. De kan dog først give pris, efter at den har været på værkstedet.. Det synes jeg er lidt kedeligt! Mit spørgsmål er derfor, om I måske kender nogen der ved lidt mere om det, og måske endda kan hjælpe mig med at få det lavet? God dag til jer alle! Venligst Mikkel
--
Sidst redigeret 09-05-2019 16:35
#1
Fafler
Giga Supporter
09-05-2019 18:18

Rapporter til Admin
Min far har sådan en, og de er ret svære at få bagsiden af, så der valgte vi en ekstern Thunderbolt SSD. Den sætter du bare til bagi og så installerer du OSX på den. Det mener du kan gøre fra din gamle installation ved bare at finde det på appstore. Jeg er ikke Mac expert overhovedet, men det var ret enkelt. Jeg ville gerne have givet et link til en konkret disk, men EDBpriser er blevet fucking retarderet og jeg kan ikke huske hvad alternativet hedder.
--
C:\DOS C:\DOS\RUN RUN DOS\RUN
#2
Nexus
Maxi Nørd
09-05-2019 19:29

Rapporter til Admin
Det er faktisk ikke så svært at gøre selv hvis man har lidt snilde. 21.5" versionen fra late 2013 kræver ikke ekstra sensor hvis du skifter 2,5" disken ud med en SSD. Det er faktisk også en af de eneste 21" modeller der kommer med ledig PCI-E port til en Blade SSD selvom maskinen ikke er konfigureret med fusion drive da den blev bygget. Det sværeste er at afmontere skærmen men tager man sig god tid er det ikke svært. Arbejder selv som iMac og Mac tekniker til hverdag og kan godt give dig et tilbud hvis det er.
--
#3
Mikkel.Bruun
Monsterbruger
10-05-2019 15:06

Rapporter til Admin
#1 #2 Tak for jeres svar! #1 Det lyder da klart som noget man kunne overveje. Så skal man jo ikke til at have det hele skilt af. #2 Jeg havde også tænkt på selv at se på det, men netop delen med at få skærmen ud, skræmte mig lidt :) Kan du eventuelt hjælpe mig med at finde en SSD harddisk der kan bruges, og måske endda give tilbud på at få det ordnet? :)
--

Opret svar til indlægget: iMac SSD opgradering pris?

Grundet øget spam aktivitet fra gæstebrugere, er det desværre ikke længere muligt, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning


ANNONCE