Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Hjælp søges/købes til reetablering af USB-drev

Af Monsterbruger Berling | 03-08-2021 14:02 | 680 visninger | 8 svar, hop til seneste
Hej allesammen, Jeg har et ældre WD My Passport 1 TB, som jeg har brugt til backup af billeder, dokumenter mm. Der er desværre sket det, at den har "tabt" sin MBR/partition. Windows skriver, at den ikke kan genkende drevet/filsystemet og tilbyder at formatere. Jeg har forsøgt at kigge vha. Recuva og der er filer på. Er der en i københavnsområdet, der kan hjælpe, da jeg meget nødig ville miste alt indholdet. Jeg betaler gerne en god pris, men kræver så også, at vedkommende har erfaring og styr på det. Mvh. Arild.
--
#1
Stroyer
Guru
03-08-2021 14:05

Rapporter til Admin
0# Hvis du nødigt vil miste dine data vil jeg anbefale at få en professionel til at arbejde på sagen i stedet for selv at rode med tingene. Kan anbefale at kontakte ham her: https://digitalsupport.dk[...] Hvis dine data er ligegyldige så bare fortsæt!
--
IDGAF!
#2
MHammer
Giga Supporter
03-08-2021 14:25

Rapporter til Admin
Nu er det ved at være længe siden, men jeg synes at have haft held med at se filer på en HDD via en Linux distro. Det er da værd at hente en Ubuntu eller anden ned på en USB og BOOTE fra den for så at se om du kan tilgå filerne derigennem for at redde dem. Jeg skal dog ikke kunne sige om det stadig er sådan, for det er et godt stykke tid siden jeg har gjort det sidst. //Hammer
--
Helpful? Rate it. Solved? Post it. Idiot? Shut up.
#3
Tyller
Guru
03-08-2021 15:06

Rapporter til Admin
Har flere gange haft held med at benytte Runtime's "GetDataBack"
--
AMD Ryzen 3900X, ASUS ROG Crosshair VII (WIFI), 4x8Gb Corsair Vengeance, MSI Geforce GTX1080 ti Armor OC - Nænsomt kølet med H2o
#4
Berling
Monsterbruger
03-08-2021 20:26

Rapporter til Admin
Tak for alle tilbagemeldingerne. Jeg hører stadig meget gerne fra en med samme problem- #1 Tak for tippet. Det ser dog ret dyrt ud, men jeg kan jo prøve at kontakte dem. Drevet har ikke taget fysisk skade - det har "bare" glemt sin boot record, såvidt jeg kan regne ud. Det drev er vist desværre kendt for det kan jeg se på WD's support side. Jeg må høre, om det er billigere uden fysiske skader. #2 Hmm, den slags vil jeg hellere betale mig fra :) #3 Websitet ser ret suspekt ud (stavefejl etc.). Har du erfaring med samme slags problem?
--
#5
Coolcat
Ultrabruger
03-08-2021 20:53

Rapporter til Admin
Jeg har selv nogle gange haft held til at se og overføre filer fra HDD til andet drev via Total Commander. Jeg tilslutter HDD via et kabel "Sandberg usb all in one" og bruger derefter Total Commander. Link til kabel.. https://sandberg.world[...] Kan vist ikke fåes længere, men der findes at hav af andre kabler der kan det samme.
--
#6
Tyller
Guru
03-08-2021 21:04

Rapporter til Admin
#4, Jeg har ved flere lejligheder hentet billeder fra hdd’er vha getdataback, har programmet liggende
--
AMD Ryzen 3900X, ASUS ROG Crosshair VII (WIFI), 4x8Gb Corsair Vengeance, MSI Geforce GTX1080 ti Armor OC - Nænsomt kølet med H2o
#7
Digitalsupport
Bruger
04-08-2021 09:01

Rapporter til Admin
En 1 TB WD My Passport beder om formatering, den har typisk fysisk skade. I langt de fleste tilfælde et eller flere af diskens fire hoveder der ikke læser som det skal. Når disken ikke mere selv kan "fejlrette" (reallokere sektorer) stopper disken med at fungere. Hvis disken data er vigtige bør den ikke tilsluttes yderligere. Der er risiko for datatab og det kan være sekunder der gør forskellen. Henvend dig til et lab med clean room, inden yderligere tilslutning bør din harddisk første åbnes og tjekkes internt. Hovederne skal tjekkes under mikroskop, det er den eneste måde at sikre data ikke tager skade. Hvis data ikke er vigtige, så tjek diskens SMART status. Vil typisk melde fejl i current pending og reallocated sector count.
--
Husk nu den backup.... https://digitalsupport.dk[...]
#8
TommyB
Junior Nørd
04-08-2021 12:22

Rapporter til Admin
Google Testdisk, et tool der kan scanne og fikse partitions tabeller
--
Indholdet af dette indlæg er blevet redigeret af NSA.

Opret svar til indlægget: Hjælp søges/købes til reetablering af USB-drev

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning