Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Harddisk vises ikke efter udskiftning af PSU.

Af Ny på siden Chojin | 15-06-2021 18:57 | 603 visninger | 4 svar, hop til seneste
Hej Søndag aften går min PC i sort, jeg antager det er strømforsyningen som er røget. Mandag køber jeg en ny strømforsyning, og nu vil den tænde, men den viser kun SSD med OS på, Min anden harddisk er væk. Så idag tager jeg ned og køber en ny harddisk og sætter i, men den vil heller ikke vises. Ja faktisk vil den ikke engang snurre rundt (det ville den gamle heller ikke) Jeg har prøvet at give den sit eget strømkable, istedet for at den deler med SSD, uden held. Jeg har prøvet at bytte om på SATA kablerne så SSDen går ind hvor den "normale" HDD sad og omvendt, uden held. Ny PSU: Gigabyte p750gm modular power supply Gammel HDD: Seagate Barracuda 2000GB Ny HDD: Toshiba pc p300 Nogen gode idéer?
--
#1
Porphyra
Maxi Supporter
15-06-2021 19:08

Rapporter til Admin
Prøv at teste det i en anden maskine. Du kunne være så uheldig at både den første harddisk døde, og den nye har fabriksfejl. Ikke så sandsynligt, men det er værd at udelukke. Du kan også prøve at boote med kun en harddisk uden SSD men bruge SSD'ens kabler og stik som du ved virker, bare for at se om harddisken starter op og kan findes i bios når der ikke er noget andet tilsluttet.
--
Sidst redigeret 15-06-2021 19:09
#2
Chojin
Ny på siden
18-06-2021 08:15

Rapporter til Admin
Undskyld den sene svar, blev fanget af lidt arbejde. Har prøvet med alle de strømkabler der fulgte med PSU, alle virker med SSD, men ingen med den normale HDD. Hvis jeg booter uden SSD, så viser den ingen harddisk i BIOS. Har desværre ingen mulighed for at teste den i en anden pc. så jeg må tage den hen til forhandleren, så må de gøre det.
--
#3
TankBrutalis
Mega Supporter
18-06-2021 08:35

Rapporter til Admin
Har du prøvet om den vises i kommando prompt ? Åben cmd Skrive diskpart tryk enter Skriv list disk tryk enter Nogle gange ge vil en disk ikke vises i bios inden den er sat op
--
Sidst redigeret 18-06-2021 08:36
#4
Chojin
Ny på siden
18-06-2021 16:40

Rapporter til Admin
Har været nede ved forhandleren med den, og han kunne få den til at "spinne" med den kom ikke frem nogen steder. Nu har jeg så fået en Seagate Barracuda 2TB ligesom den der sad i før, men den virker heller ikke. Chancen for at få to defekte HDD fra to forskellige producenter er vel lig nul? #3 Har lige prøvet, den viser kun én harddisk (SSDen)
--

Opret svar til indlægget: Harddisk vises ikke efter udskiftning af PSU.

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning