Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Rød WD HDD, til video redigering?

Af Semi Supporter ghassanwen | 04-05-2021 07:47 | 192 visninger | 2 svar, hop til seneste
kan man bruge røde wd hdd'er til normal storage af filer som billeder og video, skal nemlig bruges til en del video redigering og ellers bare til at gemme filer og dokumenter på. har tænkt mig at sætte den i min gamer pc som 2nd hdd.
--
aa
#1
SteffE
Semi Nørd
04-05-2021 08:06

Rapporter til Admin
Ja, det kan den selvfølgelig. Dens primær formål er dog til nas. Overvej blå, grøn eller sort i stedet for, hvis du ikke har planer på sigt. www.dignited.com[...]
--
Sidst redigeret 04-05-2021 08:08
#2
Luffe
Ultra Nørd
05-05-2021 11:03

Rapporter til Admin
WD's røde serie er beregnet til NAS server. Så de er sat op til at du kan hente data fra dem hurtigt, men det tager længere tid at skrive data til dem. WD's Lilla serie er lige omvendt. De er lavet til overvågning, så du kan hurtigt skrive data til disken, men det tager lidt længere tid når du skal hente data ud igen. WD's Sorte og Guld serie har "the best of both worlds... så skal du have en konventionel harddisk med lidt punch så gå efter dem. Sort var rettet mod private og Guld mod erhverv. Begge disse har også 5 års garanti. Guld er oftest billigere end black, så det er dem man vil gå efter. Jeg har selv lige købt 2x 6TB Guld diske til min NAS, da jeg vil lege med streaming og video projekter WD's blå og grøn er forældet... det er standard diske som ikke yder specielt godt. Men de er billige.
--
Do not anger the BOFH, for he has root access.
--
Sidst redigeret 05-05-2021 11:07

Opret svar til indlægget: Rød WD HDD, til video redigering?

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login