Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Hardware \ Grafikkort

Registrere ikke RTX2070 efter formatering og bios ...

Af Semi Supporter afm| | 17-01-2021 18:44 | 473 visninger | 10 svar, hop til seneste
Godaften Hollere. Efter jeg har formateret min computer og opdateret bios, kan jeg ikke se mit grafikkort (Asus RTX Strix 2070 8 gb). Jeg kan hverken se det i bios eller i window enhedshåndtering (har tjekket "Vis skjulte enheder"). Windows drivere er up to date. Jeg kan ikke installere Geforce driver, da kortet ikke findes. Kortet er forsøgt reinstalleret, men hjalp ikke. Det indbyggede RGB i kortet lyser samt de hvide LED til strøm. Kan Google mig til flere som har haft samme udfordring, men de ser ud til at have løst deres problem ved at opdatere windows. Efter at have kømpet med dette i det meste af weekenden, må jeg simpelthen erkende at jeg ikke kan løse det selv :-( Håber der er en af jer, der har et fif. God aften.
--
I7 9700K - StrixZ390 - Strix RTX2070 - 32 GB G.Skill 3600 MHz - M.2 960 Evo 250GB - SSD 860 Evo 1TB - SSD 850 Evo 500GB - Evga 850W G2 - FD Define R5

--
Sidst redigeret 17-01-2021 18:45
#1
WakeyWakey
Elitebruger
17-01-2021 18:51

Rapporter til Admin
Har du prøvet at geninstallere windows igen? Det tager jo ingen tid nu du lige har formateret en gang.
--
[email protected] - 3070Tuf - B550-F - B-die 3600mhz - Nxzth510i - Arctic Freezer II 280mm
#2
pederlk
Guru
17-01-2021 18:55

Rapporter til Admin
Prøv at tage det ud og sæt din skærm til det indbyggede grafikkort, start pc'en op i windows. Dernæst luk den og sæt dit grafikkort i igen og sæt din skærm til det igen #1 Tror jeg ikke vil hjælpe, da bios heller ikke kan se kortet
--
ASUS P8Z77-V LE Plus | Intel i7 3770k 3,[email protected],5GHz | Kingston DDR3 HyperX 1600MHz 16GB(4x4) | MSI GTX 1070 ARMOR 8G OC | Samsung 860 Evo MZ-76E250B
--
Sidst redigeret 17-01-2021 18:56
#3
Mr. WoLF
Guru
17-01-2021 18:59

Rapporter til Admin
Prøv gfx i en anden port
--
#4
Splint
Junior Nørd
17-01-2021 20:11

Rapporter til Admin
Har du prøvet en Clear CMOS?
--
En nation uden grænser er ikke en nation.
#5
WakeyWakey
Elitebruger
17-01-2021 21:07

Rapporter til Admin
#2 Hvis andre har løst det ved at installere windows drivere, så kan det da sagtens tænke en reformatering kan løse det? Ellers må man jo rerolle BIOS hvis det ikke var et problem før..
--
[email protected] - 3070Tuf - B550-F - B-die 3600mhz - Nxzth510i - Arctic Freezer II 280mm
#6
afm|
Semi Supporter
18-01-2021 18:14

Rapporter til Admin
Det virker i den port 2. Der kører alt helt fejlfrit. Nu fik jeg installeret alle drivere fra Asus og nvidea. Har forsøgt i port 1, men den vil den stadig ikke. Hvad kan årsagen være til det ikke vil virke i port 1? Har forsøgt at kigge i bios for om port 1 er disabled, men har ikke super meget forstand på dette. Kan i se om der er noget der er slået fra, som ikke bør være det? Jeg kunne umiddelbart kun se dette vedr. pci https://i.imgur.com[...] Mobo er Asus Strix Z390-F Porten virkede fint fredag aften.
--
I7 9700K - StrixZ390 - Strix RTX2070 - 32 GB G.Skill 3600 MHz - M.2 960 Evo 250GB - SSD 860 Evo 1TB - SSD 850 Evo 500GB - Evga 850W G2 - FD Define R5
--
Sidst redigeret 18-01-2021 18:15
#7
WakeyWakey
Elitebruger
18-01-2021 18:20

Rapporter til Admin
#6 Tryk på load default settings til alt bios relateret, så burde den være slået til selv hvis den var slået fra :)
--
[email protected] - 3070Tuf - B550-F - B-die 3600mhz - Nxzth510i - Arctic Freezer II 280mm
#9
afm|
Semi Supporter
18-01-2021 18:39

Rapporter til Admin
#7 Har ikke ændre noget i bios efter update. Har lige forsøgt med et gammelt gfx i port 1, og det kører fint? Så skulle man tro det var selve 2070 kortet den var galt med, men der kører det fint i port 2?
--
I7 9700K - StrixZ390 - Strix RTX2070 - 32 GB G.Skill 3600 MHz - M.2 960 Evo 250GB - SSD 860 Evo 1TB - SSD 850 Evo 500GB - Evga 850W G2 - FD Define R5
#10
Splint
Junior Nørd
20-01-2021 00:58

Rapporter til Admin
#9 Hvorfor spørger du om råd, når du alligevel ikke vil lytte til de råd, som du får? En nulstilling til standardindstillinger kan ofte løse problemer, der opstår efter opdatering af BIOS.
--
En nation uden grænser er ikke en nation.
#11
afm|
Semi Supporter
20-01-2021 18:57

Rapporter til Admin
#10 Jeg vil utrolig gerne lytte til jeres forslag. Dit første forslag med clear af cmos er forsøgt. Der var ikke lavet nogle ændringer i bios, men forsøgte alligevel at resette på #7 opfordring, dog ingen effekt. Jeg har fortsat problemet med ingen reaktion i port 1. Hvis jeg har gfx i port 2 og sætter computeren i dvale, kan jeg ikke få liv i den igen. Derved er jeg nødt til at slukke på tændknappen og så mister jeg forbindelsen til gfx. Når jeg får tid i weekenden, forsøger jeg med en ny installation af Windows.
--
I7 9700K - StrixZ390 - Strix RTX2070 - 32 GB G.Skill 3600 MHz - M.2 960 Evo 250GB - SSD 860 Evo 1TB - SSD 850 Evo 500GB - Evga 850W G2 - FD Define R5

Opret svar til indlægget: Registrere ikke RTX2070 efter formatering og bios ...

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login