Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Forum \ Programmering og webdesign \ Hjemmeside design
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Internet forbindelses søgemaskine

Af Ny på siden MOAAA | 14-09-2016 11:36 | 1961 visninger | 4 svar, hop til seneste
Hej HOL, jeg har en del sites der er lavet for at hjælpe og guide folk og nogle af dem har med internet forbindelser at gøre. Jeg vil gerne gøre mine services så gode som muligt og har mange inputs, men helt konkret så har jeg før fået gode inputs herfra. Så hvis I skulle bruge et site som giver adgang til at søge på alle internetforbindelser i Danmark, hvad skulle der så være på forsiden? Vil gerne have det så simpelt som muligt. - Søgefunktion: Max pris pr. måned + teknologi + postnummer - Tilbud/Mest valgte udbydere/forbindelser - Nyheder indenfor branchen Bare skyd løs med ideer :-)
--
#1
Chucara
Nørd
14-09-2016 12:48

Rapporter til Admin
Noget ala det her ville være fint: https://www.bredbaandsguiden.dk[...]
--
MB: ASUS Z77 Sabertooth | CPU: i7 2600K | GPU: GTX 970 | RAM: 16GB 1866MHz | CASE: Silencio 550 | SSD: Samsung 840
#2
MOAAA
Ny på siden
14-09-2016 13:11

Rapporter til Admin
#1 Tak for det, jeg vil dog mene den ligner noget vi andre havde i 2005 :-) den mængde trafik de har kontra vores sites er minimal, så den passer nok bedre til de som har tålmodighed til at gå alle de filtre igennem. Folk er blevet aldeles fokuseret på et svar her og nu.
--
#3
michaelp
Semi Nørd
14-09-2016 13:16

Rapporter til Admin
Du må helt ned fra postnr til adresse, da jeg i mit postnummer, har fiber,adsl, 4G , yousee kabeltv i anden ende men intet er fælles alle steder. https://tjekditnet.dk[...] - tilbyder vel allerede den information specifikt på adresse, som kræves? eneste er priser oveni hvad de tilbyder, så skal du låne hos dem eller få samme ydelse tilbudt til dine besøgende. Så synes jeg ikke andet end reklamer for aktuelle tilbud ville passe på forsiden, og måske relevante internet kabel teknologier i ens områder, så reklamer er regionsbestemt, hvis du trækker position ud fra besøgende, så burde det vel være muligt. At høre KMD har problemer, ville nok være totalt kedeligt læsestof for nogen som vil have fiber forbindelse når de besøger siden. De nyheder fås andre steder.
--
#4
MOAAA
Ny på siden
14-09-2016 16:21

Rapporter til Admin
#3 Man kan desværre ikke lave adressesøg endnu, Hiper har et adressesøgefelt, men det er kun dem selv de kan tjekke. Derudover er der kun 2 andre udbydere som kan dette, derfor bliver den for upræcis. Tro mig, jeg har gået hele vejen for at få trumfet det igennem - det lader sig ikke gøre. Tjekditnet er heller ikke komplet, det lader også til de har droppet projektet igen - de kan heller ikke dele den API der er på sitet pga. nogle udfordringer jeg har talt med dem :-) Nyhederne er udelukkende branchespecifikke og omhandler teknologiske fremskridt/tilbud/guides, så nej ikke bare et miks af random news :-) Udfordringen med internetsøgende er at de ofte søger udbyder til der hvor de flytter hen, eller sommerhuset, eller for en bekendt - det er ca. 50% af de besøgende som har denne indgangsvinkel, så en ip løsning med byen måtte vi droppe.
--

Opret svar til indlægget: Internet forbindelses søgemaskine

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning


ANNONCE