Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Forum \ Programmering og webdesign \ Hjemmeside design

Hjælp Hjælp: Wordpress side på one.com flytning

Af Monster Nørd Thomaslje | 19-09-2023 18:14 | 396 visninger | 5 svar, hop til seneste
Hej Alle sammen. Håber en vil kunne hjælpe mig med at få dette op og kører, da jeg ikke selv er så meget website mand og det her driller mig meget og vi skal gå live på den nye lille website i dag. Sagen er den her, vi har en hjemmeside oprettet med one.com hjemmeside builder, den side bruges nu, vi har så beslutet at skifte til wordpress på one.com da det har så mange flere features. Vi er nu nået til det punkt at vi skal have skiftet one.com website builder ud med vores wordpress side, men jeg kan ikke få det til at virke, jeg tror hvis man er god til websider så kan man nok hurtig få det løst. Jeg tror det er nemmest at forklare til en på discord da jeg har lidt svært ved at beskrive det her, så skriv mig en privat besked her på hol, så får du mit brugernavn. Håber meget en kan hjælpe mig med at få det her rod løst, da vi gerne skulle få den nye side op i dag.
--
#1
Thomaslje
Monster Nørd
19-09-2023 18:52

Rapporter til Admin
For at forklare det så har vi vores one.com website builder side på https://bogoefyr.dk[...] og så har vi haft en wordpress siden på https://bogoefyr.dk[...] og der har vi så bygget siden, nu skal vi så have flyttet det så WP siden er primær, jeg har prøvet at gøre det manuelt, men det virkede ikke og har også prøvet deres 1 click tool, men det virkede heller ikke, så derfor håber jeg meget en netværks gut her inde kan hjælpe mig.
--
https://www.facebook.com[...]
#2
Nextnx
Semibruger
19-09-2023 19:43

Rapporter til Admin
Det ser ud til du har fået det løst ?
--
#3
Thomaslje
Monster Nørd
19-09-2023 19:50

Rapporter til Admin
#2 ja åbenbart så tog det bare længere tid for deres tool og gøre alle de ting den skulle, så det var ikke helt skidt alligevel, ellers tak for hjælpen hvis nogle havde tænkt sig det. Når nu jeg har folk, nogle der vil tage et kig på siden og se hvad de syntes om den om den er helt skrald eller nogen lunde og evt noget vi kunne forbedre. https://bogoefyr.dk[...]
--
https://www.facebook.com[...]
#4
Nextnx
Semibruger
19-09-2023 20:28

Rapporter til Admin
Indholdet og stil er vældig fint. Simpelt og lige til. Links i brødtekst, som "Følg os på vores Facebookgruppe" hvor "Facebookgruppe" er et link, her savnes der lidt kontrast til der er et link, uagtet om nogle kunne gætte det, men en understreg her ville hjælpe nogle. Det samme ved "Email linket". I menu'en bruges samme stil, men her er det dog mere naturligt og forventeligt at det er links i en menu. Trods det, vil det ikke skade at sikre trykbare elementer skiller sig lidt ud, især fra andet ikke trykbart tekst. https://www.bogoefyr.dk[...] brødtekst i en helt anden font, burde være den samme som andre sider. Linket fører til "booking" men Url hedder "kontakt-til-bogoe-fyrs-venner" burde bare være "booking" i Url'en også.
--
Sidst redigeret 19-09-2023 20:29
#5
Thomaslje
Monster Nørd
19-09-2023 23:09

Rapporter til Admin
#4 fedt, jeg prøver at se hvad jeg finde ud af, websider er ikke min specialitet.
--
https://www.facebook.com[...]

Opret svar til indlægget: Hjælp Hjælp: Wordpress side på one.com flytning

Grundet øget spam aktivitet fra gæstebrugere, er det desværre ikke længere muligt, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning


ANNONCE