Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Forum \ Programmering og webdesign \ Hjemmeside design
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Bedste webhost til nystartet blog?

Af Semibruger LazyDazy | 15-04-2023 11:46 | 2308 visninger | 11 svar, hop til seneste
Hej Vil opstarte en lille blog, hvis nogle kan hjælpe mig i den rigtige retning har i min tak! Kan forstå at bluehosting, hostgator etc er shared hosting, som skulle være utroligt dårligt. Så fandt jeg frem til Krystal hosting, som mange på reddit anbefaler, dog lige i den dyre ende føler jeg. Har i gode råd til en webhost, perfekt til en nystartet blog uden meget trafik, men med mulighed for at migrere til noget større eller en anden webhost skulle det blive nødvendigt? Kan danske udbydere konkurrere med fx Krystal, hvordan er det ift SEO osv? Havde også tænkt på squarespace, men også i den dyre ende. Det må gerne være et sted som er konpatibel med WordPress, uden at den største kendskab til kodning er nødvendig. Med venlig hilsen og tusind tak på forhånd
--
#1
Sheepass
Mega Supporter
11-08-2023 00:29

Rapporter til Admin
Azehosting.dk kunne helt bestemt være vejen frem. Dem du nævner er enormt ringe kontra det du kan få i Danmark. Vælger du dansk hosting, vil du få langt hurtigere ttfp og dermed de helt rigtige pingtider, som rent faktisk har indflydelse på SEO.
--
Flødedyr med hang til RAM
#2
Carstent
Supporter
11-08-2023 05:44

Rapporter til Admin
Jeg har selv erfaring med de nedenstående, bruger dem til forskellige services :) https://hostingdk.net[...] https://www.netcup.eu[...] https://contabo.com[...] Nedenstående har jeg ikke services hos lige pt, men har haft en del og får sikkert igen i fremtiden. https://www.hetzner.com[...]
--
AMD Ryzen 5800x | MAG X570 TOMAHAWK WIFI 32GB G.Skill F4-3600C16D-32GTZNC ASUS GeForce RTX 3070 Ti TUF OC
#3
pvangsgaard
Semibruger
11-08-2023 07:54

Rapporter til Admin
Stort tak for anbefaling. Jeg har dog ikke plads til flere wordpress sites lige pt. og ved ikke hvornår jeg får det igen. Har haft nogle udfordringer med wordpress sites der ikke har været opdateret og derfor hacket, det har så ført til at google bots har gået amok på server for at besøge en masse møj som hacker har lagt ind. De wordpress som bliver jævnligt opdateret har ikke været ramt. Udover det så er wordpress mere tungt end jeg havde regnet med så kan ikke have så mange som først antaget på server og slet ikke hvis jeg skal regne med en vis procentdel ikke vedligeholdes og derfor hackes. Jeg driver HOSTINGDK.NET i fritiden og har været heldig at jeg har haft ferie medens der har været de her udfordringer for det har taget en del tid at få lokaliseret de wordpress sites som har været ramt, det er måske kun 1/10 af alle sites der har været misvedligeholdt og derfor hacket, men det har stået for 99% af mit tidsforbrug og det har været 10x af hvad det plejer at være. En normal dag giver måske et par support mails som jeg så kan nå at svare om aftenen eller i løbet af dagen, men det her kræver fuldtids indsats og det har jeg ikke mulighed for desværre. Jeg har også haft en del udfordringer med spam som er øget en del især fra rusland og kina, men det har jeg efterhånden fået sat en prop i. Problemet ville havde været mindre hvis de her hjemmesider ikke havde fået lov til at stå så længe...nogle i måneder og været hacket, der er desværre mange som opretter en hjemmeside med wordpress og så glemmer alt om den. Så lige nu er der lukket for flere webhoteller med PHP, det er der nogle andre der har mere kapacitet og tid til end jeg har. Det er muligt at oprette webhoteller til mailhosting og statiske hjemmesider og så er PHP for de eksisterende kunder som holder lidt øje med om deres wordpress eller det de har udviklet selv er noget som man holder øje med. Så skal du køre PHP på mine servere så skal jeg have haft dig som bruger noget tid og så skal vi lige være enige om at scripts skal der holdes øje med, før der åbnes op for det sådan som det er nu. Ser lige tiden lidt an med hensyn til hosting af alt andet end mail, dns og statiske hjemmesider. Ændrer jeg det til kun at være simpel hosting uden PHP så skal jeg måske finde et godt navn til HOSTINGDK.NET men ved ikke helt hvad det skulle være, forslag modtages gerne. Men stort tak for dem der anbefaler herinde.
--
Linux bruger og admin Elsker at have godt med diskplads, ram og en masse computere at lege med.
--
Sidst redigeret 11-08-2023 07:59
#4
pvangsgaard
Semibruger
11-08-2023 08:01

Rapporter til Admin
hetzner.com og contabo.com kan jeg helt klart anbefale iøvrigt, jeg bruger deres servere til min hosting, de har både dedikeret hosting men også shared hosting som svarer til et webhotel. syntes det er sært at google bots går amok på et hacket site og ikke andre crawlere, selvom jeg har fjernet alt kode fra ramt site så forsøger bots med flere hits i sekundet i flere timer frem før den stopper med at forsøge at crawle sitet. så vil mene google har en udfordring der som de andre ikke har, de må spilde en masse ressourcer på at crawle hackede ting.
--
Linux bruger og admin Elsker at have godt med diskplads, ram og en masse computere at lege med.
--
Sidst redigeret 11-08-2023 08:04
#5
pvangsgaard
Semibruger
11-08-2023 08:29

Rapporter til Admin
Vil lige sige at jeg henviser til webhosting.dk (mywebtonet webhosting) tidligere danbbs De er billigere end simply og one.com med en pris på 9 kr første år og efterfølgende 41 kr/md Udover det så har de deres servere i danmark så pingtider er bedre hvis man går op i den slags.
--
Linux bruger og admin Elsker at have godt med diskplads, ram og en masse computere at lege med.
--
Sidst redigeret 11-08-2023 08:30
#6
Kasper Køhlert
Junior Supporter
11-08-2023 09:55

Rapporter til Admin
Det er Gratis med en google account. (Dit Navn) blogspot com https://support.google.com[...]
--
Det Med Småt https://indhold.eu[...] https://www.youtube.com[...]
#7
flaskeole
Ultrabruger
11-08-2023 10:16

Rapporter til Admin
Kan anbefale closte.com - du betaler kun for brugte ressourcer, så for en nystartet blog tænker jeg ikke det koster mere end ca. 30kr. pr. måned.. Performance er vanvittig god!
--
#8
pvangsgaard
Semibruger
11-08-2023 11:35

Rapporter til Admin
#6 kan anbefale blogspot.com til en personlig blog, der er en app til blogspot så du kan opdatere nemt og der er faktisk også mulighed for at tilknytte et domæne, men er det blot til hygge, hobby og sjov så er ditnavn.blogspot.com også fint
--
Linux bruger og admin Elsker at have godt med diskplads, ram og en masse computere at lege med.
#9
Ninja777
Junior Supporter
11-08-2023 15:49

Rapporter til Admin
https://www.hostinger.com[...] kan jeg anbefale
--
Sidst redigeret 11-08-2023 15:49
#10
pvangsgaard
Semibruger
17-08-2023 13:21

Rapporter til Admin
Har fået styr på alle de udfordringer jeg havde med de wordpress sites som var hacket, så nu kan jeg bedre spotte sites der misvedligeholdes med et par scripts som ind imellem gennemtrawler userdirs og kigger efter et par ting ;-) så der er åbnet for man kan få hosting med PHP igen.
--
Linux bruger og admin Elsker at have godt med diskplads, ram og en masse computere at lege med.
#11
T.Iversen
Bruger Aspirant
03-10-2023 09:10

Rapporter til Admin
@Ninja777 - Jeg har selv haft kigget på hostinger, men helt ærgligt, kan du regne deres priser ud? Jeg synes det er helt umuligt at regne ud, hvad man kommer til at betale hos dem, og deres priser er angivet uden moms? Derfor har jeg i første omgang gået udenom dem og kigger istedet på udbydere hvor det er lidt nemmere at vurdere, hvad man egentlig kommer til at betale for sit webhotel og hvor de samtidig har dansk support - f.eks. nordicway eller simply. Ellers findes der jo masser af sider som anmelder webhoteller, hvor trådstarter kan kigge.
--
Lav din egen hjemmeside på: http://www.nemprogrammering.dk[...]
--
Sidst redigeret 18-10-2023 10:31 af Ronson

Opret svar til indlægget: Bedste webhost til nystartet blog?

Grundet øget spam aktivitet fra gæstebrugere, er det desværre ikke længere muligt, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning