Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Forum \ Internet \ Internetudbydere

Hjælp mig 3.DK vil ikke give mig pengene tilbage

Af Ny på siden Seberen | 17-04-2024 08:40 | 766 visninger | 2 svar, hop til seneste
D.21 februar købte jeg ny telefon i 3 og byttede min gamle ind(og vi sagde at vi ville havde alle pengene ikk noget at det gik til regninger) Vi ringer til dem dagene/ugerne efter. “Vi har sat penge til udbetaling” så går der nogle dage igen vi ringer. “der er nogle problemer med overførelsen men den bliver sat igang nu” så ringe vi igen “det ved jeg ikk hvad min medarbejder har gang i men det er først den 16 marts at vi kan få noget” d.16 ingenting ringer d.17 “jammen der er ingen regning endnu det er først den d.16 april.” wellllll igår D.16 april vi ringer igår “ den er vidst ikke modregnet regningen jeg kigger lig på det og svarer imorgen” hvad skal jeg gøre de nægter nærmes at give pengene igen. håbede på at de var stadigvæk okay siden min mor har været der engang men det her er lort service. har jeg bare mistet pengene eller hvad
--
#1
the688
Guru
17-04-2024 08:47

Rapporter til Admin
Hvis du kommunikerer lige så rodet med dem, som du gør her, forstår jeg godt at der kan opstå misforståelser. Få alting på skrift. Så havde du nu haft en masse dokumentation for de tidligere samtaler. Måske har de forsøgt at forklare dig grunden til forsinkelsen, måske ikke, måske har du noget gammel gæld hos dem? Bed dem (skriftligt) fortælle dig hvor mange penge du har til gode (bed om et kontoudtog) og bed om en redegørelse for hvorfor dine penge endnu ikke er udbetalt. Når du har den, kan du komme videre. Indtil da er det rent gætværk. Vi aner ikke om de bare er forsinkede, har IT-problemer, eller om der er noget andet der ligger bag. Det er jo ikke fordi vi har hørt om tusinder som har samme problem, så derfor tænker jeg at en reel forklaring fra deres side kunne være en stor hjælp.
--
"ORK SATME!"
#2
NikolajPedersen
Semibruger
17-04-2024 10:28

Rapporter til Admin
"Udbetalingen" fra 3 vil altid komme som en post på din regning fra 3. Du kan godt bede om at få hele din byttepris for din gamle telefon på en gang, den vil så blive modregnet din månedlige pris på næste regning og en eventuel rest vil så blive udbetalt til din faste betalingsmetode på regningsdagen. Men som #1 siger, så tag kommunikationen på skrift, også selvom det tager lidt længere tid.
--

Opret svar til indlægget: Hjælp mig 3.DK vil ikke give mig pengene tilbage

Grundet øget spam aktivitet fra gæstebrugere, er det desværre ikke længere muligt, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning