Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Forum \ Internet \ Internetudbydere

Fiber ved Fastspeed eller Hiper - Udstyr/kundeserv...

Af Bruger Aspirant jenc | 12-04-2024 11:37 | 608 visninger | 4 svar, hop til seneste
Hej Jeg står og skal vælge imellem Fastspeed eller Hiper, begge for Fiber 1000/1000 forbindelse (Bruttolønsordning via arbejde) Jeg tænker selve forbindelserne leverer i praksis det samme omkring hastigheder, ping, osv. Så jeg kunne godt tænke mig at høre hvad jeres oplevelser er for Fastspeed og Hiper, for ting som: - Den router man får med (Fastspeed:Icotera i4850, Hiper: Zyxel EX3600-T0. Hiperser vist er nyeste - har ihvertfald Wifi-6) - Oplevet Kundeservice - Begrænsninger og bøvl? - Andre ting af relevans. Med hensyn til begrænsninger og bøvl læste jeg i en gammel tråd, at Fastspeed hver nat reset'er deres Router. For nogle af mine devices er det ikke godt at forbindelsen ryger om natten (smart home). Gør de stadig det? Kan man frit tilgå indstillinger i routeren og bruge al funktionalitet, og andre af den slags ting der kan opleves som bøvl og mangler. Er det rigtigt antaget, at der ikke er forskel i oplevethastighed og ping, mv? Særligt godt kunne det være at høre fra en der har prøvet både Fastspeed og Hiper på samme adresse, for at høre hvad oplevede forskeller er. Både for forbindelsen og øvrigt som udstyr, support, daglig brug, etc. Bonus-info: Jeg har allerede Fiber trukket ind i huset, og en indvendig fiberboks model: Icotera i5801-05. Det er fra tidligere ejere af huset og installationen er nok 10 år gammel, måske endda lidt mere. Bruges Icotera i5801-05 stadig i nye installationer?, eller vil jeg (forventeligt) få skiftet Icotera i5801-05 til noget nyere? Selve fiber-installationen mener jeg er ejet af Norlys. Icotera i5801-05 har wifi kan jeg læse. Er den kapabel nok som Wifi router? Og er det rigtigt, at den på LAN siden kun kan bruge een port, selv om den har 4 Lan-porte. Jeg skal nemlig bruge 4 Lan-porte i mit setup. Jeg vil jo egentlig gerne undgå at have 2 strømforbrugere, hvis det kan undgås. Det vil jeg jo få med en separat router og en "indvendig boks". Men det virker ikke til at være normalt for en fiberinstallation. Tak på forhånd ??
--
#1
Bender82
Elite Supporter
12-04-2024 12:18

Rapporter til Admin
Jeg får snart fiber igen, så bliver det uden deres egen router på grund af to ting, jeg gider ikke sende det retur igen, så det aldrig godt med flere router på netværk, jeg kan så kun vælge nogen få fibernet hvor man kan få det uden, og sjovt nok så bliver det dyre at fra vælge deres router, det får mig til at tro de sælger din data
--
Intel 13700k Thermalright Peerless Assassin 120 SE + Asus strix ROG B760i + Sapphire RX 6900 XT Toxic Air
--
Sidst redigeret 12-04-2024 12:20
#2
the688
Guru
12-04-2024 13:22

Rapporter til Admin
Du kan læse mine erfaringer her : Fastspeed : https://www.hardwareonline.dk[...] Hiper : https://www.hardwareonline.dk[...] TL:DR? Aldrig nogensinde Fastspeed. Super glad for Hiper. Fantastisk service.
--
"ORK SATME!"
#3
TisseFrans
Gigabruger
12-04-2024 13:27

Rapporter til Admin
Jeg prøvede at bestille Hiper da vi flyttede i nyt hus, men efter 3 bestillinger/afbestillinger fordi de ultra tågede rundt opgav jeg og bestilte Fibia i stedet. Selv jeg talte i telefon med dem og fik bekræftet aftalerne både mundtlig og senere hen på skrift, så formåede de alligevel at fucke samtlige datoer op. De sendte mig også 2 routere, hvoraf den ene gad de åbenbart ikke have tilbage, selvom jeg gjorde dem opmærksom på de bare skulle sende mig en pakkelabel så skulle de nok få den igen. Det gjorde de aldrig, så hvis du vil have en reserve router siger du bare til! Jeg bruger den ikke. xD
--
#4
DarkNoller
Monster Supporter
12-04-2024 23:01

Rapporter til Admin
Jeg har fastspeed fiber og oplever overhovedet ikke opdateri gerne så tit. Jeg gamer også typisk om natten og har ikke oplevet at blive smidt af endnu. Har haft fiber i ca 1 år og før det alm coax.
--
If you havent googled it you made the mother of all fuckups

Opret svar til indlægget: Fiber ved Fastspeed eller Hiper - Udstyr/kundeserv...

Grundet øget spam aktivitet fra gæstebrugere, er det desværre ikke længere muligt, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning