Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Forum \ Internet \ Internetudbydere
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Flytning af.DK-webhotel til self-hosting + gratis ...

Af Gæst hwonline | 26-01-2023 23:13 | 2040 visninger | 22 svar, hop til seneste
Hej HO, Med de sidste pris-stigninger fra simply.com, besluttede jeg at jeg skal self-hoste min private hjemmeside da de tjener kassen (vist ca. 55 k/rmd nu) på virkeligt basic hjemmesider med 1 mail som næsten aldrig bruges. Så jeg skrev til simply.com og spurgte om ikke bare jeg skal kopiere alt indholdet over på den nye server, checke at det virker vha http://"offentlig IP-adresse" og tilsidst flytter jeg vel bare nameserver, er det den korrekte procedure? Til det var svaret: "Ja, det lyder umiddelbart korrekt. Du skal dog være opmærksom på at alle navneservere for .dk domæner skal registreres hos DK-Hostmaster, og der skal indgås en aftale med dem, før du kan bruge dem med et .dk domæne. Læs mere her: https://www.dk-hostmaster.dk[...] Så det er sgu' fedt med et godt svar. Nu kommer spørgsmålet: I gamle dage var der gratisdns - jeg har googlet lidt og hvad bruger man i dag som er registreret og godkendt af dk-hostmaster? Kan jeg bruge https://dns.services[...] som umiddelbart var den eneste jeg lige kunne finde? Jeg checkede lige https://www.trustpilot.com[...] og umiddelbart ligner det jo det nye gratisnds - er det de eneste der kan bruges til gratis dk-domæner eller? Andet jeg skal være opmærksom på?
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#1
hwonline
Ny på siden
26-01-2023 23:16

Rapporter til Admin
okay, har lige oprettet en bruger - så svar til ovenstående besvares fremover af denne bruger, så i ikke bliver forvirret...
--
#2
Ronson
HOL Moderator
26-01-2023 23:39

Rapporter til Admin
Da gratisdns lukkede, eller rettere blev til one.com, flyttede jeg navneservere for alle mine domæner til cloudflare. Hostingen flyttede jeg senere hjem (fra time4vps). Men http ... vi bruger alle https i dag :) Nu ved jeg ikke hvordan du vil hoste det, min foretrukne løsning er at installere ubuntu server i en VM (på en ESXi) https://ubuntu.com[...] Derfra kan du følge digitaloceans guide til LAMP: https://www.digitalocean.com[...] Og efterfølgende følg guiden til Let's encrypt for https: https://www.digitalocean.com[...] Så er du sådan set kørende. Bare husk at vedligehold serveren når nu du åbner op for trafik udefra i din firewall/NAT. edit: Husk mail - jeg vil ikke anbefale dig at køre en mailserver hjemmefra. Hvis du vil have et billigt web/mail/dnshotel i stedet for at bekymre dig om din egen server så kig på hostingdk.net (drevet af brugeren pvangsgaard her på HOL). Der har jeg mail for mine domæner. edit edit: Og husk backup..
--
Klik her for evig lykke: http://chipsguiden.dk[...] Klik her for HOL Bladet: http://chipsguiden.dk[...]
--
Sidst redigeret 26-01-2023 23:44
#3
hwonline
Ny på siden
27-01-2023 00:02

Rapporter til Admin
Ah, super, virkeligt mange gode brugbare oplysninger, mange tak! Jeg var i tvivl om jeg kunne bruge cloudflare til dk-domæner, da simply.com skrev noget om at man skulle være "registreret og godkendt af dk-hostmaster", men det er super! Jeg tror nemlig jeg vil bruge cloudflare til flere domæner fremover og så er det langt det letteste, at tingene er samlet... Mht. http/https: Ja, korrekt. Men jeg starter måske bare med en simpel, næsten tom http-side og tilføjer bagefter https. Det må jeg lige rode med, forstår godt kommentaren, det var mere ment for at "se om der er hul igennem", før jeg ændrer dns. Og min ide at kopiere public_html fra simply.com-serveren og flytte den til den nye server (der er basically tale om "et visitkort"-hjemmeside, altså en helt enkelt, simpel html, så opgaven skulle være til at overskue)... Men ellers kan jeg sige at jeg har i de sidste par måneder har testet en gratis Oracle-cloud server - man får virkeligt meget gratis på "free tier" - tilgengæld, har jeg læst om folk som pludseligt mister alt og bliver nægtet adgang, uden forklaring - måske pga TOS-brud - terms of service. Men det her er en hobby-hjemmeside jeg kan tåle at miste alt på, i nogen dage - mest for lærings-processen... Herudover kører jeg også en Ubuntu på ARM-cpu med 6 GB RAM og 50 GB RAM (dem kan du have 4x af gratis). Det værste problem er at jeg ikke kan bruge SMTP - her kører jeg pt med en gmail-konto via smtp-relay.sendinblue.com - gratis også... Mht. "vedligehold serveren", formoder jeg du mener at installere opdateringer og genstarte engang i mellem... Mht. mail: Ja, jeg overvejer om jeg skal køre min egen mail-server og det har jeg ikke besluttet helt endnu. Jeg har i et par måneder kørt med "Hestia CP" som gav superlet webmail og web-server på et andet test-domæne. Det har vel kørt 4 måneder uden det mindste problem - altså udover SMTP, hvor jeg bruger den forward-løsning via sendinblue.com... Mht. hostingdk.net : Det er en fantastisk god pris - ser virkeligt godt ud! Tusind tak... I første omgang er det her mest til ren hobby-brug og efter simply.com hævede priserne til de her ca 55 kr/md tænkte jeg "nok er nok"... Men jeg overvejer at prøve at blive selvstændig og der kunne jeg godt finde på at købe "pro"-løsningen til 30 kr/md hos hostingdk.net - jeg kendte dem slet ikke før nu - og fantastiske anmeldelser hos https://www.trustpilot.com[...] hmm, men så ved jeg vel allerede hvad jeg skal gøre nu - cloudflare i første omgang og bagefter finder jeg nok ud af det... Tusind tak for godt og meget brugbart svar! :-)
--
#4
hwonline
Ny på siden
27-01-2023 00:05

Rapporter til Admin
Tilføjelse: Jeg tror nu nok jeg vil prøve at køre egen mail-server her, ihvertfald i første omgang selvom alle fraråder det. Det er mere læringsprocessen og ikke pengene her + jeg har nu kørt hestiaCP med egen mailserver også i ca. 4 mdr uden det mindste problem... Jeg kan altid skifte til en betalt løsning bagefter, hvis jeg f.eks. mister mails eller der opstår problemer...
--
#5
Djeavlen
Juniorbruger
27-01-2023 00:09

Rapporter til Admin
Gjorde det samme for nogle måneder tilbage da prisen ville stige nogle 300-400% for mig, ved Simply. Smed det blot på cloudflare, som er gratis - samt giver dig gratis caching, geoblock, mm. Tog ikke mange minutter at sætte op. I hardware har den det par GB siden skal bruge, og nogle 512-768MB RAM, en enkelt core. Vil foreslå at smide siden på sit eget VLAN (med diverse firewall regler for at blokere trafikken mellem de to), blot for at have adskilt dit hjemme netværk samt hjemmeside lidt.
--
Også kendt under samme navn (med ea/ae "stavefejlen") på HWT.
--
Sidst redigeret 27-01-2023 00:15
#6
Ronson
HOL Moderator
27-01-2023 00:18

Rapporter til Admin
Jeg tror det simply mener er at du ikke bare lige kan hoste en navneserver selv. At flytte/redelegere domænet (altså ændre adresse til navneserverne) er meget nemt hos dk-h og kræver bare du har rettigheder til at gøre det på domænet. Hvis simply har alle rettighederne skal du sikkert gøre et eller andet først. En anden fordel ved cloudflare er du kan bruge den som dynamisk DNS. Det kan man sikkert ved rigtig mange udbydere, men når man hoster selv og ikke har fast IP så er det rart at ens firewall kan opdatere DNS hos cloudflade for en hvis den skifter. Hvis du kun skal bruge HTML så kan du selvfølgelig springe PHP og MySQL-delen over men det er du nok klar over. Jeg ville dog få gang i https med det samme du ser det virker, for det første er det virkelig nemt når man følger guiden (og det passer fuldstændig sig selv efterfølgende), for det andet skulle det ikke undre mig om visse browsere kommer (eller snart kommer) med advarsler hvis man forsøger at tilgå en http-side - samt google helt sikkert giver siden en forfærdelige page rank hvis ikke den kører https. Jeg har også kigget på oracle cloud i noget tid og leget lidt, men jeg tør ikke bruge det til noget seriøst da man aldrig ved om de pludselig ikke mener der skal være en gratis tier eller de laver noget andet om. Med hensyn til mail har jeg 2 ting i tankerne - oppetid og spam. Hvis ikke du ved hvad du laver risikerer du hurtigt nogen får brugt din server til spam. Og hvis det er nede og du ikke har en backup MX så bliver mails afvist på et eller andet tidspunkt.
--
Klik her for evig lykke: http://chipsguiden.dk[...] Klik her for HOL Bladet: http://chipsguiden.dk[...]
--
Sidst redigeret 27-01-2023 00:21
#7
hwonline
Ny på siden
27-01-2023 00:34

Rapporter til Admin
@Djeavlen: Mht: "Vil foreslå at smide siden på sit eget VLAN (med diverse firewall regler for at blokere trafikken mellem de to), blot for at have adskilt dit hjemme netværk samt hjemmeside lidt": Det forstod jeg ikke helt. Hvad er det med at "blokere trafikken mellem de to" ? Mener du adskille web- og mail-trafik? Hvis de kører på samme server, kører det jo på forskellige porte ? Jeg kender ellers godt VLANs, bruger det herhjemme, forstår bare ikke helt ideen her, venligst uddyb ? @Ronson: Ah, okay. Jeg har ingen ambitioner om at hoste en navneserver selv. Lige nu er DNS hos simply.com, så de har sikkert rettighederne. Jeg håber ikke rettigheder bliver et problem senere, men den tid den sorg - jeg satte selv DNS op for et billigt ".one"-domæne, men nu skal jeg flytte og tænker det går nok, ellers må jeg spørge igen senere... Iøvrigt fedt med et dansk forum her, til danske ting... Mht cloudflare og ddns: Ja, jeg kender godt begrebet, er enig. Jeg har betalt de der ca. 25-30 kr/md for fast IP, den pris er ok, indtil videre - altså vel ca. 350 kr/år og så er der ingen "nedetid" hvor DDNS tror jeg tager lidt tid, før den har opdateret efter IP-adresse-skift. Mht. HTTPS: Ja, enig. Men jeg tror jeg gør det i 2 steps: Først http af simpel side - bagefter https - og tilsidst flytter jeg nameserver/DNS. Mht. oracle cloud: Jeg har læst folk være på free tier i årevist - og folk som pludseligt er smidt ud og har mistet deres data og ikke kan komme tilbage og ikke får svar på support... Jeg har opgraderet til "paid", men bruger stadig kun "free tier"-services, så de har mit kreditkort og i starten fik jeg en del mails fra en supporter som gerne ville hjælpe mig i gang og som vist håbede at jeg ville købe flere ting - men jeg skrev et par gange sandheden til ham, at det var pt rent hobby-brug. Nu har jeg ikke hørt fra ham i en måneds tid - tror godt han forstår at jeg nok ikke køber ret meget, så han spilder tiden... Ellers syntes jeg indtil videre det er superfint - men ja, jeg ville heller ikke bruge det til noget seriøst... De gør det jo nok fordi de vil prøve at vinde markedsandele fra Azure, AWS og google cloud - og oracle har jo tonsvis af penge fra deres database-forretning... Så jeg tror de ting er gratis i maaaange år endnu frem og det er ret fedt for folk som mig, der ikke gider at betale ret meget...
--
#8
hwonline
Ny på siden
27-01-2023 00:42

Rapporter til Admin
@Ronson: Ups, sorry, fik ikke svaret på det sidste: "Med hensyn til mail har jeg 2 ting i tankerne - oppetid og spam": Jeg har jo pt. ca. 99,9999% oppetid - bortset fra de få gange af ca.1 minut, hvor jeg har rebootet ubuntu pga opdateringer. Mht. "Hvis ikke du ved hvad du laver risikerer du hurtigt nogen får brugt din server til spam": Det er jo kun mig der har adgang... Og der er ikke fri adgang for andre uden password. Kan ikke umiddelbart se hvordan andre skulle kunne misbruge den. HestiaCP er utroligt brugervenligt så man skal være utrolig idiot, for at mis-konfigurere det. Men ja, næste gang bruger jeg ikke HestiaCP, jeg finder noget andet, så jeg kan lære andet... Mht: "Og hvis det er nede og du ikke har en backup MX så bliver mails afvist på et eller andet tidspunkt": Jeg har ikke tænkt på at lave en backup MX - det var en god ide. Men herudover så i løbet af de sidste ca 4 mdr, har der vel været 99,9999% oppetid og kun nedetid i ca. 1 minut pga reboot, et par gange... Mig bekendt plejer de fleste mail-programmer at prøve et par gange over mange timer, før de opgiver... Så jeg er ikke så nervøs, men lytter selvfølgeligt gerne til råd...
--
#9
Djeavlen
Juniorbruger
27-01-2023 01:25

Rapporter til Admin
#7 - Adskille dit hjemme netværk - dine andre computere mm., fra din hjemmeside/mail server. Blot for tilføjet sikkerhed, i forhold til at website/mail skulle ende op at blive ramt af diverse. Du åbner jo hvis ikke andet en dør til dit netværk, igennem det at køre siden hjemme fra. Der opstår sikkerhedshuller i ting til tider. Desuden, i forhold til Cloudflare, vil jeg evt. foreslå at sætte firewall regler op til kun at tillade trafik fra: https://www.cloudflare.com[...] fra din hjemmeside til Cloudflare - Igen, blot for lidt mere sikkerhed.
--
Også kendt under samme navn (med ea/ae "stavefejlen") på HWT.
#10
stallemanden
HOL Moderator
27-01-2023 08:07

Rapporter til Admin
Nu har i skrevet en del, som jeg ikke alt sammen har læst. Jeg ville som udgangspunkt ikke hoste mail selv, men ellers: 1. Installere den server du skal bruge. 1.a. Installere Docker på den. 1.b. Installere en Dockerized webserver. (Der findes en masse forskellige løsninger, der laver et komplet setup for dig) 2. Oprette DNS ved Cloudflare 3. Opsætte Zero Trust Tunnel ved Cloudflare 4. Installere og konfigurere Cloudflare Docker Tunnel 5. Redelegere domæne via. DK-Hostmaster til Cloudflare Ved at gøre det med Cloudflare Zero Trust Tunnel, behøver du ikke at åbne for noget i din firewall. Hvis du ønsker at køre mail selv, så ville jeg stadig lade ovenstående være som det er, og du skal så alene åbne op for mail i din firewall. Mail-server ville jeg selvfølgelig også køre i en Docker Container.
--
https://onsdagssnegl.dk[...] "Held er noget, der indtræffer, når grundige forberedelser mødes med gunstig lejlighed"
#11
pvangsgaard
Bruger Aspirant
27-01-2023 09:10

Rapporter til Admin
Jeg ville mene et standard webhotel på mit hostingdk.net vil dække dit behov, især hvis det kun er maildelen, der er god plads jo og stabiliteten er den samme. Er ikke her for at reklamere for egne tjenester, men må hellere erkende kulør he he. Cloudflare.com har jeg en del kunder der bruger og det er et godt sted at have DNS, men også godt hvis man driver server hjemme og man ikke vil vise omverdenen hvor hjemmesiden reelt drives fra, Cloudflare fungerer jo som reverse proxy og cache som giver dig en række fordele til din hjemmeside både med at aflaste din webserver lidt, men også skjule dens lokation. At sætte navneserver op selv er lidt omstændigt, men selve godkendelsen hos dk-hostmaster.dk idag er blot at deres system lige tester den er i live, der er ikke nogen reelt godkendelse nødvendig skriftligt som i gamle dage, men vil anbefale at DNS er noget du har "ude i byen" mail også eller som minimum sætte mailserver op på en virtuel server et sted, men først skal du sikre dig at udbyder tillader at port 25 er åben, nogle har spærret for det. Omvendt er det god læring at prøve at sætte alt op selv ;-)
--
Linux bruger og admin Elsker at have godt med diskplads, ram og en masse computere at lege med.
--
Sidst redigeret 27-01-2023 09:15
#12
hwonline
Ny på siden
27-01-2023 17:21

Rapporter til Admin
#9 - Ja, enig i det med at adskille + men det kræver at jeg lige for sat cloudflare rigtigt op, udover DNS. Jeg har godt set det, til beskyttelse af DDNS osv, har aldrig gjort det... Men ja, mange tak - god ide med den firewall kun til cloudflare! #10 - Mange tak, fin liste. Mht. "Zero Trust Tunnel ved Cloudflare" og "Cloudflare Docker Tunnel" så kender jeg ikke de ting, men har hurtigt googlet og fundet en del, så det er meget brugbart og det skal jeg nok få styr på en dag. Mht ikke at behøve at åbne op i firewall'en: Okay, så har jeg på fornemmelsen, hvad det er... Tjah, så slemt er det nu heller ikke at åbne en port i firewall'en... Men det må jeg lige læse op på, skal det være simpelt så åbner jeg en port. Jeg har nu aldrig været vildt begejstret for den type "ekstra firewall-workaround" istedet for bare at åbne en port, men hver har sin smag og jeg checker op på det, før jeg beslutter mig helt... #11 - Jeg er super-begejstret for at du kører med så gode priser. Var det ikke fordi jeg også gerne ville have lidt "hands-on"-erfaring var jeg uden tvivl bare skiftet 1-1 fra simply.com til hostingdk.net. Hvis jeg laver et konsulent-firma, vil jeg dog godt købe alt - så gider jeg ikke eksperimentere og bruge tid på bøvlet. Enig i det med reverse proxy og cloudflare, det skal jeg finde ud af hvordan jeg gør! I første omgang tænker jeg dog at bruge Oracle cloud og så er min private IP alligevel skjult. I næste omgang, vil jeg nok godt åbne lidt af min private server og der har du 100% ret i at det er fornuftigt at maskere min ip og bruge cloudflare som reverse proxy. Mange tak for DNS-kommentaren. Jeg tror nu ikke jeg gider at gode med en DNS-server, da andre folk kan gøre det langt bedre. Det skulle da lige være kortvarigt i en weekend og så dræbe den igen, måske, som en lille test... Indgående mail virker fint på Oracle Cloud - det er udgående mail der er problemet og derfor bruger jeg pt en forward Gmail-SMTP via sendinblue.com (gratis)... Man kan godt se i mails, at de kommer fra Gmail. Hvis jeg en dag lavede et lille firma, ville jeg 100% uden at tøve bare købe google workspaces eller office 365 og så står de giganter for at tingene fungerer, til en billig pris. Jeg er ret glad for de gode svar her - har tidligere prøvet at spørge lidt på reddit, men til danske forhold, dansk DNS, dk-hostmaster og den slags er det her vist supergodt... Tusind tak for hjælpen alle, indtil videre, jeg skriver hvis der opstår noget senere at spørge om :-)
--
#13
XPAction
Monsterbruger
28-01-2023 12:49

Rapporter til Admin
Simply har man også mulighed for ddns
--
#14
Brezzi
Ny på siden
29-01-2023 07:59

Rapporter til Admin
For email's, virker Cloudflare's [Email Routing] ganske fint på "domainet" du alligevel har dér, og er ganske gratis. ;)
--
#15
pvangsgaard
Bruger Aspirant
29-01-2023 09:51

Rapporter til Admin
@hwonline Tak for ros omkring priser, de fleste af mine kunder bruger webhotellet til mail. Hvis du vil bruge en anden SMTP med auth så kan du også sætte postfix op til at gøre det for dig, det gør jeg på en af mine servere som tager backup, den sender mail via en konto på en af mine webhotel servere, den står på et net hvor port 25 er spærret af udbyder. Det har den fordel at jeg kan sende mails fra cronjobs, jeg bruger så postfix generic maps til at omskrive [email protected] til en mailadresse jeg har på webhotellet, du kan evt. omkrive til [email protected] Du skal være så velkommen til at få en kopi af min postfix config @brezzi Lyder faktisk meget godt man på cloudflare kan have mail som så vidersendes, det syntes jeg er en fed feature.
--
Linux bruger og admin Elsker at have godt med diskplads, ram og en masse computere at lege med.
--
Sidst redigeret 29-01-2023 09:53
#16
pvangsgaard
Bruger Aspirant
29-01-2023 10:07

Rapporter til Admin
ser ud til der var en fejl i indlæg i mailadresse hvor jeg har pastet noget brezzi ind i gmail som blev til gmail.cbrezziom ;-), min browser frøs så det må være sket der, kan ikke ændre det da de 5 min er gået
--
Linux bruger og admin Elsker at have godt med diskplads, ram og en masse computere at lege med.
--
Sidst redigeret 29-01-2023 10:08
#17
hwonline
Ny på siden
29-01-2023 16:44

Rapporter til Admin
#14 / @Brezzi: okay, så Cloudflare's email routing svarer til det SMTP forwarding jeg nu bruger med en gmail-konto via smtp-relay.sendinblue.com (https://www.sendinblue.com[...] hmm, okay, bortset fra at det ligner at cloudflare email routing er for både ind- og udgående mails: https://www.cloudflare.com[...] - hmm, der er mange muligheder... #15 / @pvangsgaard: Men det du gør er stadigt SMTP forwarding, er det ikke? Du må gerne sende config'en til megafedt snabel hotmail punktum com, gerne med kommentarer og så kunne det måske være interessant nok at prøve en dag, så jeg lærer lidt nyt.
--
#18
pvangsgaard
Bruger Aspirant
30-01-2023 10:54

Rapporter til Admin
Det du kan få hos mig er mailhosting dvs. du kan have mailkonti til dine mailadresser så du kan have dine mails liggende på en imap server, men du kan også forwarde/viderstille din mail, hvis det kun er til det formål vil jeg mene cloudflares løsning er billigere. Config er hermed sendt
--
Linux bruger og admin Elsker at have godt med diskplads, ram og en masse computere at lege med.
--
Sidst redigeret 30-01-2023 10:57
#19
kb-
Super Nørd
30-01-2023 11:31

Rapporter til Admin
Hmm jeg betaler 6-700 om året for emailhosting hos one.com. Der er selvfølgelig også webhotel inkluderet med hvad det indebærer, men det bruger jeg ikke. Kan det gøres meget billigere?
--
.
#20
hwonline
Ny på siden
30-01-2023 15:47

Rapporter til Admin
#18 / @pvangsgaard: Ja, forstået - tak - jeg prøver at kigge på dit script i aften eller ihvertfald i weekenden. Jeg skal lige tænke lidt hvad jeg gør med det mail, men ja, jeg forstår godt de 2 muligheder: Enten mail-forwarding eller rigtig mail - idet SMTP er et problem nogen af de gratis steder. Det finder jeg ud af. #19 / @kb-: Du kan jo prøve at læse tidligere eller kigge på hostingdk.net - det vil jeg mene sagtens kan gøres billigere, som du kan se ovenover.
--
#21
pvangsgaard
Bruger Aspirant
30-01-2023 17:01

Rapporter til Admin
For at det ikke udelukkende skal virke som reklame, så er der andre steder hvor man kan få mail hostet billigt, der er mailbox.org, fastmail.com som kan anbefales (har selv brugt dem tidligere), men også danske webhosting.dk har et mailhotel, ikke at forveksle med mit hostingdk.net jeg har intet samarbejde med nogen af dem Men søg evt efter mailhotel, det er egentlig bare samme som webhotel men uden hele webdelen, nogle gange er det billigere med et webhotel Webhosting.dk har været her i pænt lang tid, det er gamle danbbs, jeg anbefaler også man køber sine domæner dertil og har man brug for telefonsupport som ekstra sikkerhed mht support muligheder så henviser jeg til dem for webhosting.dk er trods alt ikke i den dyre ende hvis man ser på hvad der tilbydes af support og så er deres servere i dansk datacenter Min løsning på hostingdk.net er meget billigt, men det skyldes også man skal kunne det meste selv, der er kun support via email og jeg benytter tyske datacentre.
--
Linux bruger og admin Elsker at have godt med diskplads, ram og en masse computere at lege med.
--
Sidst redigeret 30-01-2023 17:06
#22
hwonline
Ny på siden
30-01-2023 23:43

Rapporter til Admin
Ok. Jeg nåede ikke så meget i aften, det er muligt jeg først får kigget på scripts'ene ordentligt i weekenden da jeg godt kan se at jeg helst skal sætte et par timer af til at fixe evt. problemer som der muligvist kan opstå... Jeg kan nu ikke se nogen grund til ikke bare at købe web+mail hos webhosting.dk, hvis det ikke var fordi jeg gør det her for at lære noget selv og selv sætte serverne op. Jeg roder selv med det herfra, tak.
--

Opret svar til indlægget: Flytning af.DK-webhotel til self-hosting + gratis ...

Grundet øget spam aktivitet fra gæstebrugere, er det desværre ikke længere muligt, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning