Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Forum \ Internet \ Internetudbydere
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Binding på internet abbonement efter flytning

Af Gæst Slettetbruger5612 | 01-12-2022 17:59 | 1131 visninger | 3 svar, hop til seneste
Jeg har boet i en lejlighed i nogle få måneder, og problemer ved lejligheden fik mig til at flytte hen til mine forældre, men jeg har stadig en fast binding på mit internet abonnement. Mere specifikt er det Stofa fibernet, og bindingen ophæver om nogle måneder. Jeg flyttede officielt ud for få dage siden og en ny lejer flytter ind i dag, eller han lejer i hvert fald lejligheden fra i dag af. Jeg ringede til Stofa tidligere i dag, hvor de foreslog to muligheder: enten afmelde abonnementet og få en regning for de resterende måneder, eller overdrage abonnementet til den nye lejer, hvis den nye lejer vil det. Stofa går åbenbart meget op i bindinger, hvilket jeg synes er lidt træls i min situation, især når mine forældre også er kunder hos dem, så abonnementet kan ikke flyttes hertil. Da jeg begyndte på abonnementet havde jeg lidt besvær, (manglede bare en ordentlig router), hvor de gav mig en gratis måned, men det ser ud til at det samtidig bare udskød slutningen af min binding til en måned senere. Har I nogle råd til hvad jeg skal gøre her? På den ene side er det en del penge at betale for ingenting, men på den anden side så havde håbet på at slet ikke have mere med lejligheden at gøre, efter jeg afleverede nøglerne. Måske er der en helt tredje løsning, som jeg og Stofa support har overset?
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#1
kjelsoe
Juniorbruger
01-12-2022 18:16

Rapporter til Admin
De kan ikke flytte din bindingsperiode selvom de giver dig 1 måneds gratis forbindelse. Nok ikke andre veje at gå end at betale eller overdrage. En overdragelse vil måske også ske med tab fra din side. Særligt hvis Stofa har kampagner med gratis oprettelse og billigere pris i en given periode. Så kan det være at det er bedre for ny lejer at oprette abonnement selv.
--
#2
Lystbæk
Maxibruger
01-12-2022 22:51

Rapporter til Admin
Er det ikke muligt at dine forældre opsiger deres abonnement og så overtager dit?
--
#3
Slettetbruger5612
Gæst
09-12-2022 17:59

Rapporter til Admin
Andre ting har lige taget min tid den sidste uges tid. Jeg kan undersøge om jeg kan få flyttet min binding til at slutte en måned tidligere, for der må ha' sket en fejl et sted. Det er værd at spørge mine forældre om det ja, tak for forslaget.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.

Opret svar til indlægget: Binding på internet abbonement efter flytning

Grundet øget spam aktivitet fra gæstebrugere, er det desværre ikke længere muligt, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning


ANNONCE