Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Forum \ Internet \ Internetudbydere
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Koks i betalingsservice ved DK-Hostmaster, andre?

Af Guru NitroBlast | 19-08-2022 12:40 | 1485 visninger | 5 svar, hop til seneste
Jeg betaler normalt mine domæner via betalingsservice, men pga. en fejl ved DK-Hostmaster, blev der ikke krævet betaling via betalingsservice den 1. august. Jeg modtog for en uges tid siden en mail fra DK-Hostmaster, hvor de gjorde opmærksom på den ubetalte faktura, og instruerede i hvordan man betaler den online med dankort, hvilket jeg så gjorde. Sidenhen kom jeg til at tænke over, at jeg betalte et gebyr på 8,75 for opkrævning via betalingsservice, men da jeg ikke betalte via betalingsservice, så vil jeg mene, at gebyret er uretmæssigt opkrævet. Samtidig er det slet ikke tilladt at opkræve gebyrer for dankortbetalinger. Jeg har henvendt mig til DK-Hostmaster, og deres holdning er: Bare ærgerligt, sagen er afsluttet! :-O Hvis andre skulle have oplevet noget lignende, så vil jeg anbefale jer at lave lidt larm omkring det. 8,75 er måske ikke alverden, men bliver det opkrævet uretmæssigt af tilstrækkeligt mange, så er det ikke rimeligt.
--
http://xlinx.dk[...] i7 2600K, 16GB PC3-12800, GA-Z68XP-UD4 R1, GTX 560Ti HAWK, 250GB 840 EVO
#1
Long Johnson
Gæst
19-08-2022 12:52

Rapporter til Admin
Dit udestående er vel mere med betalingsservice end DK Hostmaster, hvis du er blevet opkrævet et beløb for betalingsservice ydelse som du ikke har modtaget.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#2
NitroBlast
Guru
19-08-2022 13:10

Rapporter til Admin
#1 Du har vist misforstået problemet.. DK-Hostmaster opkræver ved en fejl ikke faktura gennem betalingsservice, og udsender derefter en "rykker" via mail, hvor de opfordrer til at betale via selvbetjening på dk-hostmaster.dk. Ved betaling med dankort opkræves gebyr for betalingsservice på trods af at betalingsservice ikke er brugt. Betalingsservice har derfor intet med problemet at gøre.
--
http://xlinx.dk[...] i7 2600K, 16GB PC3-12800, GA-Z68XP-UD4 R1, GTX 560Ti HAWK, 250GB 840 EVO
#3
Peter.
Monsterbruger
19-08-2022 13:33

Rapporter til Admin
Ah godt du mindede mig om, min BS aftale blev også opsagt uden videre fra dem, har ingen ide hvorfor. Men alle mine domæner er stadig aktive, men kunne tilføje mit kort, med 0 kr i gebyr her. Så måske det er gået galt pga. du havde en regning der ventede?
--
#4
Sheepass
Mega Supporter
31-08-2022 23:57

Rapporter til Admin
Det er da over 10% forøgelse af regningen, så forstår nu godt du synes det er lidt trælst
--
Flødedyr med hang til RAM
#5
MIchaelW
Monsterbruger
01-09-2022 04:40

Rapporter til Admin
Jeg har en aktiv BS-aftale for mit domæne. Sidste faktura var til forfald d. 1/8, men der blev ikke trukket noget og den stod ikke på opgørelsen fra BS over regninger, der ville blive betalt i August. Jeg har heller ikke fået tilsendt en faktura, som jeg ellers plejer at få. Fakturaen fandt jeg dog på DKhostmaster. Jeg kontaktede DKhostmaster vedr. manglende betaling via BS og fik følgende...svar, citat: "Når man betaler for sit domænenavn hos os via Betalingsservice, så bliver din opkrævning først trukket via Betalingsservice, hvorefter de videresender pengene til os. Man kan via Betalingsservice annullere sin opkrævning op til 7 dage efter, at den er blevet trukket fra sin konto, hvis man ikke ønsker at gennemføre den enkelte Betalingsservice opkrævning. Vi ønsker i denne forbindelse ikke at modtage beløbet hos os før de 7 dage, idet vi vil være sikre på, at beløbet ikke skal refunderes, hvor der skal udarbejdes kreditnotaer og tilbagebetaling. Dermed, når en faktura hos os bliver trukket via Betalingsservice, så bliver betalingen typisk registreret 7-12 inde i den pågældende måned." Jeg har konstateret at opgørelsen fra BS over regninger - der betales i September - viser at regningen betales d. 2/9. Der må altså være gået ged i et eller andet ved DKHostmaster.
--

Opret svar til indlægget: Koks i betalingsservice ved DK-Hostmaster, andre?

Grundet øget spam aktivitet fra gæstebrugere, er det desværre ikke længere muligt, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning


ANNONCE