Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Forum \ Software \ Spil

Kan I anbefale fællesskabsspil på Steam?

Af Ny på siden Cofelia | 06-01-2024 17:47 | 1917 visninger | 23 svar, hop til seneste
Hej, Som enlig mor savner jeg social voksen interaktion i min fritid, og jeg har pt ikke overskuddet til at komme ud og "lede" efter nye venner. Så jeg vil høre, om I kan anbefale nogle spil på Steam, hvor der er et fællesskab, også gerne dansk, som man kan spille med og snakke undervejs. Jeg har kun Table Top Simulator på Steam, men der er ikke rigtigt danskere, som søger spillere til spil, og ofte er det også brætspil, som jeg ikke kender. Jeg har dog ikke meget erfaring med at game, så det skal her i starten være spil, som er nemme at gå til. På forhånd tak
--
#1
Ð Xargo
Junior Nørd
06-01-2024 18:13

Rapporter til Admin
Du kan finde danske grupper i stort set alle de spil du har lyst til. Skak, League of legends, Diablo, world of warcraft og helt sikkert også i alle de der "brætspils titler", som feks UNO. Jeg tror bare du skal søge steam markedet igennem for noget der lyder interessant og derefter søger du bare på " *indsæt spil-titel* Dansk community", så kommer der næsten altid en reddit tråd / Hol opslag eller en discord hvor folk samles om det. GTA, CS, Wow, Minecraft er nok det mest populære titler i blandt mine bekendte, men der er jo også Simcity, GolfIT, CIV, Among Us.. Selv er jeg ikke medlem af specifikke danske "klaner" i andre spil end CS2, min bror er med i en Guild i Wow, men igen nok ikke lige spillet man starter med.
--
16gb DDR4 3600Mhz, RTX 3070, 5600x, SF750 plat, B550i Strix, Kraken Z63. 64gb DDR5 6000Mhz, Noctua 4080, 7800X3D, SF750 plat, X670 Strix, NH-D15.
#2
topswagcode
Juniorbruger
06-01-2024 18:19

Rapporter til Admin
Der er sådan noget som World of Warcraft hvor der er danske guilds. Der plejer gerne være mange personer i disse guilds. Alder er meget varierende. Dette er dog ikke på Steam og koster penge hver måned. Ellers er der ikke rigtig noget jeg kender til. De fleste spil er meget konkurrence præget og svært at finde community at snakke med. Forstår dig godt. Jeg har heller ikke rigtig den store kontakt længere til omverden. Har selv søn på 4 år. Det at finde voksen venner med samme interesser er svært. Jeg er ikke til at se sport hvilket 90% af hvad alle mænd snakker om :p og biler siger mig heller ikke en pind. Hvis du har nogle gode fif må du gerne dele dem her.
--
#3
Kasper Køhlert
Semi Supporter
06-01-2024 20:59

Rapporter til Admin
https://www.hardwareonline.dk[...] Spil ikke med russer og kineser Dota2 Gratis https://www.dota2.com[...] Frit vælge charter https://www.dota2.com[...] 1 Play vs Bots 30 - 40 min. +- Prøv dem alle 2 https://www.youtube.com[...] 3 MMR Ranks (Guide vs Team)
--
This Is The Way
#4
Cofelia
Bruger Aspirant
06-01-2024 22:57

Rapporter til Admin
Tak for svar #1 Tak, jeg prøvede lige at finde noget dansk community for Table Top og kunne ikke, men kunne så faktisk heller ikke sådan generelt. Det eneste jeg fandt var community, hvor de snakkede om at lave spillene selv, som jo også er en del af Table Top Simulator. #2 Jeg vil spille hovedsageligt for at snakke og hygge med andre voksne, selvom jeg da forventer, at jeg sagtens kan blive fanget af spillet. De er jo designet til at hooke én. Det er bare svært at finde venner som voksne. Folk har travlt og har ikke tid til nye venner, eller har ikke behov for det, og når man så er enlig og ikke har den daglige kontakt og fortrolighed med en partner, så kan man godt mærke et tomrum. Jeg har hørt anbefalinger om, at man får en hobby, og møder folk på den måde, men generelt synes jeg heller ikke, at det gør den store forskel, for selvom man så måske mødes til en hobby, så har folk alligevel ikke plads til noget udover det. Og så er man jo lige vidt. Jeg har da allerede bekendte gennem hobby og arbejde, men hvad jeg mangler er nogle, som faktisk vil være sammen med mig udover det, som vi kender hinanden fra. Når dit barn så også er så ung, så er det jo også svært at komme hjemmefra til fx en hobby. Så jeg har desværre ikke et godt fif. #3 Det ser interessant ud. Jeg tror min eks spillede det, da vi boede sammen. Det er jo et godt sted at starte, når det er gratis og der er så mange, som spiller det. Så må jeg kunne finde nogen at spille med. Må hellere få lavet en discord :-)
--
#5
Survey
Maxi Supporter
07-01-2024 08:13

Rapporter til Admin
Prøv at spørge i gruppen papsnak på Facebook. Der er masser af spil grupper og under corona brugte mange tabletop simulator
--
Consider it as a free bump
--
Sidst redigeret 07-01-2024 08:13
#6
afm|
Supporter
07-01-2024 10:10

Rapporter til Admin
#3 Du forslår #0 at starte på dota? :D Det er et af de games med størst læringskurve, og kræver flere timer før det begynder at blive sjovt. det skal her i starten være spil, som er nemme at gå til. #0 Hvilken type spil er du til, udover brætspil? Jeg spiller selv brætspil online fra tid til anden, og du er velkommen til at smide en pm, så kan vi prøve at catche up, så jeg kan give dig røvfuld :-)
--
#7
Cofelia
Bruger Aspirant
07-01-2024 12:03

Rapporter til Admin
# 5 Tak, jeg tjekker gruppen :-) #6 Jeg var inde og læse om Dota 2 og kan se, at der er en ret stejl læringskurve :-D Så det bliver nok ikke lige i den her uge, jeg begynder på det, men jeg vil prøve, når det er gratis, og så må jeg se, om jeg kan lære det, hvis der er nogle tutorials. Jeg har i mine unge dage spillet lidt Crash Bandicoot og færdiggjort Roller Coaster Tycoon 2. Jeg fik også 3'eren, men det syntes jeg var for kompliceret. Det var noget med, at jeg ikke kunne sætte tingene, hvor jeg gerne ville, fordi det var så levende i 3'eren, sammenlignet med 2'erens firkantede områder. Jeg opgav hurtigt og vendte ikke tilbage til det eller lignende spil, for tænkte, at det kunne jeg jo ikke finde ud af. Så jeg har kun spillet små simple mobilspil. Jeg købte Rayman Legends til min søn og jeg, da han var yngre, men jeg faldt altid bag ud i billedet, så han blev hurtig træt af at spille med mig :-D Men brætspil kan jeg godt finde ud af, så jeg er frisk på en udfordring :-D
--
#8
jbred
Monster Supporter
07-01-2024 12:08

Rapporter til Admin
#7 du får ingen hyggesnak i dota2, kun panik og råben hvis du ikke kender alle genveje og heroes i forvejen. Nemt at spille, svært at mestre. Vi var nogle stykker der spilelde brætspil online da vi var geografisk spredt fra århus/on´se/kbh, bla bezzerwizzer, trivial osv, så var der en der var host med pladen fra et webcam eller mobil over spillepladen, så var resten på teams med deres bærbar/webcam, det var stor succes, her under corona, det var skide sjovt. Mange er forsat med det da man både møder nye mennesker og brøver nye spil. Quiz spil er dog at foretrække. Discord grupper samt facebook grupper er en god start.
--
#9
mr.hein
Nørd Aspirant
07-01-2024 12:59

Rapporter til Admin
uden at skal lyde dum smart, men har du prøvet komogvind.dk ? der er hele communityet bygget op om table top og chat :) sådan var det ihvertifald for nogle år siden
--
----------------------------------- Status på B/W-listen: +2/-0 -----------------------------------
#10
coreytrevor
Monsterbruger
07-01-2024 13:27

Rapporter til Admin
vil som #9 foreslå komogvind eller spigo, der plejer folk da at være rimelig friske, det er dog ærgerligt der ikke er voice chat :) men ellers er der et hav af danske servere/grupper på discord og facebook man skal bare lede lidt. fandt eksempelvis en tabletopsim server https://discord.gg[...]
--
#11
TechnoMulen
Maxi Supporter
07-01-2024 18:45

Rapporter til Admin
mobagames? haha det er da at stikke dillren ned i en myretue =) toxic community spiller selv en del heroes of newerth moba.
--
jeg er ik så dum som jeg ser ud !!! I7 - 3820 - 16gb 16xx mhz ram x79 sabertooth - gtx 580 3gb
#12
Cofelia
Bruger Aspirant
07-01-2024 22:56

Rapporter til Admin
Tak for svar Jeg kiggede lige på komogvind og spigo, men jeg er ikke så meget til den type spil. Jeg foretrækker strategispil, bare ikke de helt tunge, som tager timevis. Jeg må prøve at finde nogle discord-grupper, når jeg får lavet en konto :-)
--
#13
Snemonster
Semi Supporter
08-01-2024 08:05

Rapporter til Admin
Har du overvejet brætspilsgrupper? Ved ikke om selve brætspil har din interesse, men ud fra du gerne vil spille strategispil tænker jeg brætspil helt klart kunne være i din smag. Det jeg gjorde dengang jeg kom i brætspilsverdenen, var at søge på brætspilsgrupper på facebook i nærheden af hvor jeg boede. Så er der altid nogle der vil mødes og spille sammen. God måde synes jeg, at finde bekendtskaber med.
--
#14
MortenL
Superbruger
08-01-2024 08:32

Rapporter til Admin
Som #6 og #8 siger, så tror jeg virkelig ikke at dota2 vil leve op til dine krav. Spillet er intenst fra start til slut (der er ikke plads til hyggesnak), læringskurven utrolig stejl, og communitiet er kendt for at være meget giftig overfor nye spillere.
--
#15
bjQrnen
Monsterbruger
08-01-2024 09:22

Rapporter til Admin
Du kunne overveje Guild Wars 2. Det er ret let at gå til og uden månedlige udgifter til abonnement. Jeg introducerede min kæreste for det for længe siden, og hun har vist over 1000 timer i det nu. Eksempel på dansk guild: https://gw2.guildex.org[...] Man skal iøvrigt ikke lade sig skræmme af, at spillet udkom tilbage i 2012. Som det også ses i mange andre spil, så prioriterer de at opgradere og udvide spillet, frem for at lave en 3'er.
--
#16
Karstens78
Juniorbruger
08-01-2024 09:58

Rapporter til Admin
#1 - beklager dette er lidt off-topic...men jeg forsøgte i sin tid at spille GTA online....det måtte jeg opgive. Den børnehave var da uudholdelig ! Jeg er selv 45 år "ung" af sind....men det gik sgu op i skins og bling til bilen - fremfor at gennemføre nogle missioner. Så for det "modne" publikum (som jeg antager at #0 er) er det slet slet ikke noget....det er i hvert fald min oplevelse.
--
#17
Cofelia
Bruger Aspirant
10-01-2024 00:26

Rapporter til Admin
Tak for svar. Jeg ved, at den lokale "alt muligt spil"-klub i princippet har brætspilsaftenener, men de har ikke nogen til at arrangere dem for tiden, så de har efterspurgt nogen, som kan gøre det. Jeg har overvejet det, men jeg har bare ikke overskud til at skulle stå for det lige for tiden. Men det er en mulighed i fremtiden, når jeg forhåbentligt får det bedre. Jeg prøver at kigge på Guild Wars 2. Jeg skal også have noget spilerfaring, jeg har virkelig ikke spillet noget i årevis. Jeg ved, at der for nylig var udsalg på Steam. Ved I hvornår der måske kommer igen? Jeg overvejer Crash Bandicoot, som jeg spillede i slut 90'erne, og Planet Zoo, men når man heller ikke ved, hvor meget man kommer til at bruge dem, så ville det jo være dejligt med lidt rabat.
--
#18
Crystarial
Monsterbruger
10-01-2024 07:18

Rapporter til Admin
#0 Kan anbefale Quiplash & Amongus. Det er ret sjove fællesskabs spil, som man kan bruge utallige timer på. Aner ikke om der er danske communities angående de 2 spil, men mon ikke du kan overtale nogle du kender til at give dem et forsøg ^^
--
X570 Unify • 5700x • RX 7900 XT • Arctic LF 280 • TZ Neo 32GB 3600CL16 • 1TB Nvme M.2 • RM850x • Lian Li O11DW • G703 • G915 TKL
#19
Ninja777
Junior Supporter
10-01-2024 07:39

Rapporter til Admin
Du kan bruge Boardgamearena.com og evt. også melde dig ind i https://www.facebook.com[...]
--
#20
Emil_Olesen
Giga Supporter
10-01-2024 11:24

Rapporter til Admin
#17 Bor du i nærheden af en større by? Mange af de store byer har aftener med Trading card games (Magic the Gathering, Pokémon, Yugioh osv) - tog engang ned til en magic turnering, og folk var super flinke. De havde også en facebook side, discord server osv. hvor der bla. bliver spillet Magic på Tabletop Simulator
--
Dette indlæg bliver overvåget af NSA.
#21
Cofelia
Bruger Aspirant
11-01-2024 16:29

Rapporter til Admin
Tak for svar Boardgamearena.com ser godt ud. Jeg har oprettet mig derinde og prøvet at finde nogen at spille med, men det lykkedes ikke lige, men prøver igen. Jeg bor i en større by og der er lidt muligheder inden for Magic, som jeg godt kan finde ud af at spille, men jeg har kun to begynder decks. Der er faktisk ikke Pokemon i området, da jeg tidligere har ledt efter det til min søn. Jeg har spillet magic på deres hjemmeside, men ikke på Steam.
--
#22
Roy Munson
Giga Supporter
11-01-2024 17:10

Rapporter til Admin
golf with friends, fedeste hangout game ever.
--
Det eneste tidspunkt en borgerlig tænker på andre end dem selv, er når de onanere..
#23
Bexzapp
Ultrabruger
12-01-2024 18:26

Rapporter til Admin
Prøv at kigge på spillet " Gems of War - Puzzle RPG på Steam " - det er et 3 på stribe strategi spil med stor dybde og hvor man (kan/helst) spiller sammen i et Guild på 30 personer i chat/discord. Spillet er gratis og det er sådan du kan/skal spille spillet. Lad være med at bruge penge på spillet da alt kan spilles uden og sjovere. Du kan fx. spille dig til hvad spillet lokker med for 250kr på under en halv time. Som alle spil gælder det om lige at komme i gang. Samtidigt du spiller det på Steam kan du også spille det på telefonen ( sykonisering foregår hver gang du starter spillet )
--

Opret svar til indlægget: Kan I anbefale fællesskabsspil på Steam?

Grundet øget spam aktivitet fra gæstebrugere, er det desværre ikke længere muligt, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning