Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Software \ Spil

Escape from Tarkov tips og tricks?

Af Gæst knewknew | 24-11-2021 19:30 | 333 visninger | 5 svar, hop til seneste
Hey, nogen der er gode til escape from tarkov? og kan give nogle tips og tricks? har prøvet at youtube det men er bare ikke så god til engelsk så det er lidt svært at forstå :). Tak!
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#1
Jesper164a
Mega Supporter
24-11-2021 23:00

Rapporter til Admin
Jeg har spillet det rigtig meget. Som ny er det bare at hoppe ud i det. Customs er en rigtig fin bane at starte med at lære. Du kan tage offline raids så du ikke mister dine ting og samtidig lære banen og extracts at kende. Du kan finde kort til alle banerne her: https://mapgenie.io[...]
--
Nostalgi var bedre i gamle dage.
#2
Divo
Elitebruger
25-11-2021 08:56

Rapporter til Admin
Hey ven. Det er også et svært spil, sværhedsgraden er altid på hard eller vildere. Der er en fin gruppe på facebook du kan melde dig ind i, og der er en tilknyttet discord hvor på folk mødes og sætter sig ind i rummene, hjælper med quest, eller loot runs eller hvad du har lyst til. Det er et meget svært spil, jeg har selv knap 2k timer i det, og bliver stadig overrasket og får lidt hjertebanken. Tag det stille og roligt nyd det, få lidt tid ind i det nu, jeg tænker ikke der går længe måske 1 til 2 måender før der kommer wipe så sletter de alt og man står forfra så hvis du kan få de første par quest ind og se hvordan man laver dem så er du godt kørende fra start næste wipe. https://escapefromtarkov.fandom.com[...] Brug denne hjemmeside, skriv din quest oppe i højre hjørne ved luppen. Så fortæller de dig hvor du skal hen, hvad du skal bruge. Men jeg kan klart anbefale den facebook gruppe https://www.facebook.com[...] https://discord.com[...] Deres discord, der er nok nogen som kan hjælpe dig ven. Og ja det er normalt og dø en del Happy hunting ven.
--
#3
Tux
Guru
25-11-2021 09:10

Rapporter til Admin
Søg på "pestily tarkov tips and tricks" på tuben.
--
Don't feed the trolls.
#4
Divo
Elitebruger
25-11-2021 09:14

Rapporter til Admin
#3 Hans tråd er 2 sætninger har du ikke læst den inden du skriver. Ærligt
--
Sidst redigeret 25-11-2021 09:14
#5
Tux
Guru
25-11-2021 09:52

Rapporter til Admin
#4 Nu har YouTube altså undertekster. Godt nok mumler Pestily en smule, men de plejer nu at fungere fint. Tarkov bliver et meget svært spil hvis Engelsk slet ikke er en mulighed. Kan lige se når jeg kommer hjem, mener der er en dansk Tarkov streamer der har lavet nogle vidoer.
--
Don't feed the trolls.
--
Sidst redigeret 25-11-2021 09:53

Opret svar til indlægget: Escape from Tarkov tips og tricks?

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning