Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Forum \ Software \ Spil
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

eFootball (PES 22)

Af Monsterbruger Ricogamer | 22-07-2021 09:51 | 792 visninger | 2 svar, hop til seneste
Så blev det nye "PES" spil eFootball præsenteret igår. Det er officielt at navnet skifter fra Pro Evolution Soccer til eFootball. Der er ikke rigtigt nogle opslag om dette, derfor tænkte jeg at os som er interesseret i fodboldspil kunne komme ud med vores mening omkring spillet. Jeg må være ærlig og sige, at der jeg virkelig skuffet over eFootball. Jeg havde altså meget store forventninger til spillet. Jeg troede virkelig, at det ville være det helt nye og være FIFA-killeren. Konami sagde sidste år, at de havde brugt 3 år på spillet og ville anvende Unreal Engine. Vi ved hvor flotte spil kan være når man bruger den engine. Men jeg blev da helt forbavset over at se, at spillet ligner noget som kunne køre på en PS3. Konami snakkede om hvor fedt spillet ville være bl.a. med "photorealistic graphics". Excuse me men der er sgu intet "photorealistic" over dette spil. Spillerne har derudover samme robot-agtige og helt stive måder at bevæge sig på, hvilket har været grunden til at jeg ikke har købt PES før. Jeg ved, at Konami prøver at køre et system så både mobil versionen og konsol versionen kører ens. Men synes virkelig, at det er et downgrade det de har udført. Derudover er der åbenbart ikke offline-gamemode (ik'?) også skulle der kun være 9 hold man kan spille med til release. Jeg har været en FIFA-spiller de sidste 25 år og jeg synes, at FIFA er blevet noget værre lort, så at sige. Jeg havde derfor store forventninger til eFootball efter den måde Konami beskrev det på. Jeg troede virkelig, at spillet ville tage fat i evnerne i de nye konsoller. Jeg var helt klar til at skifte over til eFootball hvis det var noget fedt. Men jeg tror altså jeg forbliver ved FIFA 22, selvom det heller ikke er så vildt et spil længere. Nogle mener, at traileren skulle være fra mobil versionen, men jeg kan ikke se hvorfor man ville præsentere mobil versionen af et spil, som kommer til kraftfulde konsoller. Lad mig høre jeres meninger omkring eFootball. Trailer --> https://www.youtube.com[...]
--
3060 Ti, Ryzen 7 3700x, 16 GB 3200 Mhz

--
Sidst redigeret 22-07-2021 09:55
#1
Rekly
Monsterbruger
22-07-2021 11:49

Rapporter til Admin
Jeg er i samme bås som dig. Har spillet FIFA siden PS1, og har besluttet at flaget går ned med FIFA 21. Spillet virker mere og mere scriptet, og skillgappet mindre. (Ultimate team). Og det er bare blevet til en pengemaskine, hvor EAs fokus var været på hvordan tjener vi flere penge, kontra hvordan gør vi spillet sjovere for den casual spiller. Jeg venter med at se, hvad eFottBall bliver til. For tæt på, virker grafikken decideret dårlig, med grimme animationer, hvorimod med en kameravinkel der er langt væk, ser det meget mere realistisk ud sammenlignet med FIFA.
--
Casual nørdet
#2
Romaniuz
Semi Supporter
22-07-2021 13:02

Rapporter til Admin
Spiller Fifa, men har i mange år primært spillet PES (på computeren), og synes hele flowet i kampen har været bedre. Meget langt fra lige så scriptet som Fifa, men det lyder til at være endnu et downgrade til eFootball... Jeg tænker skal prøve demoen på PS5'eren når den bliver udgivet, men tænker ikke at jeg skal have hverken Fifa eller PES i år. Det må være rigeligt med en version hvert andet år.
--
You get more of what you want with a kind word and a gun than you can get with just a kind word - Al Capone -

Opret svar til indlægget: eFootball (PES 22)

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning


ANNONCE