Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Software \ Operativsystemer
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Macbook og "ny"ssd

Af Mega Supporter Kinamanden | 10-02-2020 18:54 | 971 visninger | 3 svar, hop til seneste
Hej jeg er blevet sat til at ordne en macbook pro fra 2009. mit spørgsmål lyder. kræver det at ssden er uden filsystem inden den sættes i macbooken? jeg fandt en ældre ssd, med ntfs filsystem på. som jeg lige prøvede med inden jeg køber en ny: kan nemlige ikke komme ind i recovery menuen, med den ssd. det skal lige siges at den gamle hdd melder fejl når man ´prøver at kontrollere og reparere den inde i recovery menuen.
--
#1
ToFFo
Guru
10-02-2020 19:35

Rapporter til Admin
Det er intet problem, du kan godt formatere en SSD når du er kommet ind i det der recovery/diskmanager halløj på Mac. Med mindre de har ændret det selvfølgelig.
--
- Indsæt signatur -
#2
Mansen
Juniorbruger
10-02-2020 20:06

Rapporter til Admin
På en 2009 model er det bare at smække en install DVD i maskinen (Mener det er for tidligt for internet recovery) og så slette disken og oprette filsystem på den via Disk Utility før/under installationen. Så kører resten af sig selv.
--
The Hoff - Mansens 80er Retro PC - http://i.imgur.com[...]
#3
rootkit
Ny på siden
11-02-2020 10:02

Rapporter til Admin
Mener ikke 2009 har internet recovery, hvorfor du kun kan bruge CMD+R men i og med det en helt ny disk er der ingen recovery partition. Tænker du skal have en install usb eller DVD for at ramme recovery, eller formatere SSDen på en anden mac selvfølgelig. Recovery muligheder https://support.apple.com[...] Kommando (?)-R Installer den nyeste version af macOS, der har været installeret på din Mac (anbefales). Alternativ-?-R Opgrader til den nyeste version af macOS, der er kompatibel med din Mac. Skift-Alternativ-?-R Geninstaller den version af macOS, der fulgte med din Mac (eller den tætteste version, der stadig er tilgængelig). Sletning af disk https://support.apple.com[...]
--

Opret svar til indlægget: Macbook og "ny"ssd

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning