Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Forum \ Software \ Operativsystemer
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Salg af computer- win license?

Af Giga Supporter SezteC | 14-04-2022 12:27 | 935 visninger | 4 svar, hop til seneste
Hej! Jeg skal til at sælge min gamle pc og skulle lige hører om min win 11 pro er stadig aktiveret eller ej efter nulstilling til ny ejer? Det er digitalt license som var forbundet til outlook konto..
--
- SezteC
#1
ReZel
Elitebruger
14-04-2022 12:36

Rapporter til Admin
Hos mig er den låst til mit bundkort har måtte geninstallere Windows to gange på grund af defekte RAM og har ikke skulle aktivere min digtale kode det har den selv gjort når den er kommer online Nu har jeg ikke forbundet min kode til min outlook så det kan være det virker anderledes
--
#2
moiety
Gæst
14-04-2022 17:44

Rapporter til Admin
Hvis det er en oem så følger den bundkortet, hvis det er en retail/købt så bliver den på din Outlook. Prøv at logge ud af din outlook konto og se om den stadig er aktiveret efter et par genstarter. Ellers sælg den med Linux.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#3
BoreBissen
Monster Nørd
14-04-2022 17:45

Rapporter til Admin
Min Win key er bundet op på min MS account.
--
HP 15s-eq2819no AMD Ryzen 5300, Quad Core m. SMT @ 3,8 Ghz 2 x 8 GB RAM @ 3200 MHz, CL 22 256 GB Nvme SSD | 15,6" FHD SVA-skærm
#4
ToFFo
Guru
14-04-2022 17:53

Rapporter til Admin
En OEM licens lever og dør med maskinen. Når du aktiverer en OEM licens, binder den sig til bundkortet. Du kan opgradere alt andet, men hvis du skifter bundkort, skal der en ny licens til. Med mindre du kontakter Microsoft og klager din nød, for det kan jo være dit bundkort er blevet defekt, så kan de låse OEM licensen op igen til aktivering på nyt bundkort. Men det er ikke rigtig besværet værd. Hvis det er en retail licens, kan den genaktiveres på en anden computer. Hvis du aktiverer på en ny computer, vil den deaktivere på den gamle computer, hvor brugeren så får en besked om at Windows ikke længere er aktiveret. Hvis din Windows licens følger med maskinen ved salg, så nulstiller du bare. Windows vil stadig blive aktiveret igen som normalt.
--
Handels stats: Samme bruger i 18 år. B/W liste score: +31/-0

Opret svar til indlægget: Salg af computer- win license?

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning


ANNONCE