Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Software \ Operativsystemer

Macbook Air og java?

Af Gæst blandet.guf | 01-12-2021 13:40 | 818 visninger | 2 svar, hop til seneste
Hejsa. Håber at I kan hjælpe mig. Jeg har længe leget med tanken om at prøve en MacBook og her til black friday købte jeg så en MacBook Air. Jeg bruger den ikke til de store ting og derfor blev det en Air. Jeg spiller en del på Spigo og har fået installeret Java på den, men jeg oplever ofte, at den fryser og så kan jeg ingenting og må "tvangslukke" spilleruden. Det er irriterende for mig, men også for dem, jeg spiller imod. Når jeg åbner spillet igen, er jeg i "karantæne" i 10 minutter, fordi jeg "smuttede" før spillet var slut. Kan jeg indstille noget i Java eller kan jeg bruge et andet program end Java? når jeg vil spille et spil henter den en .jnlp fil og når der dobbeltklikkes på den, åbner spillet i Java. Jeg skal dog åbne den via Finder og så holde Control nede (da Mac´en siger, at det ikke er en godkendt fil). Her vælger jeg åbn med "JavaLauncher (Standard)". Som sagt håber jeg, at I kan hjælpe, nu når jeg har taget springet fra en windows maskine og det skulle jo helst ikke blive dårligere.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#1
Amplificator
Monster Supporter
01-12-2021 18:24

Rapporter til Admin
Prøv at slette det Java du har installeret og hente Java fra https://www.azul.com[...]
--
POPUP NÅR DU MODTAGER PM: https://goo.gl[...] SKJUL INDLÆG FRA GÆSTER: https://goo.gl[...] SKJUL INDLÆG FRA fuerzzz1: https://goo.gl[...]
#2
blandet.guf
Gæst
01-12-2021 22:32

Rapporter til Admin
Tak, men det virkede desværre ikke. Når jeg holder Control nede for at ville åbne jnlp-filen med zulu kan jeg ikke finde zulu. Hvis jeg bare åbner filen med control holdt nede, skriver den bare, at java ikke er installeret. Behøver nok ikke sige den, men jeg kender ikke meget til MacOS, da det er min første Macbook. Så hvis der skal programeres noget, skal jeg nok bruge step-by-step.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.

Opret svar til indlægget: Macbook Air og java?

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning


ANNONCE