Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Forum \ Software \ Generel software
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Krav til Solidworks?

Af Supporter Aspirant Lars M | 28-01-2006 21:08 | 2281 visninger | 8 svar, hop til seneste
Hej, En af mine venner vil have en ny stationær, da Solidworks ikke kører flydende på hans lille centrino bærbar. Jeg har så lovet at jeg vil samle en til ham, men jeg kan ikke rigtigt lure hvad der er vigtigt for det program. Da pengene ikke pt hænger på træerne, må jeg priotere lidt med komponenterne (6000 eksl skærm, tast og mus). Er der nogen der ved hvilke komponenter det program presser mest..? Ram? Grafikkort? Cpu?
--
Jeg overclocker alt! Undertegnede inklusive! MUharrhahaha!!!
#1
thorand
Super Supporter
28-01-2006 21:39

Rapporter til Admin
Du får en god rettesnor hvis du læser System Requirements på deres hjemmeside http://www.solidworks.com[...]
--
Keine hexeri, nur behändichkeit..
#2
Lars M
Supporter Aspirant
28-01-2006 22:21

Rapporter til Admin
Hmm ja, jeg var derinde og kikke lidt.. men jeg synes de er for "løse" i deres angiveleser.. jeg mener alle de grafikkort de angiver er industrielle, og et quadro-kort koster kassen, og det er svært at sammenligne med andre kort. Derudover så skriver de heller ikke andet om cpu end deres navne.. lidt om hvilken ydelse de skulle have ville være rart.. bare lidt mere specifikt end "amd athlon" "amd opteron" "pentium 4" osv.. det er jo nærmest alle cpu'er :oP
--
Jeg overclocker alt! Undertegnede inklusive! MUharrhahaha!!!
#3
HunterKiller
Semi Supporter
28-01-2006 22:32

Rapporter til Admin
tror heller ikke det er så meget cpukraft det program bruger... det er virkelig grafikprocessoren.. og det er der de industrielle kort kommer ind i billedet som virkelig er beregnet til de formål der...
--
http://vibeweb.dk[...] Intel Inside - AMD Outside And visit http://bfgamers.net[...] :)
#4
Lars M
Supporter Aspirant
28-01-2006 22:45

Rapporter til Admin
#3 Hmm ja, det troede jeg også, men alle de steder jeg læser, der står der at det primært er processor og ram der trækker læsset.. Af samme grund har jeg oprettet denne tråd, tænkte måske at man kunne få lidt feedback fra nogel Solidworks-brugere..
--
Jeg overclocker alt! Undertegnede inklusive! MUharrhahaha!!!
#5
HunterKiller
Supporter
29-01-2006 16:52

Rapporter til Admin
#4 man kan se fx på deres site at IBM T40p,T41p,T42p,T43p + R50p går igennem da de har FireGL kort.. så tror hans centrino sagtens kan klare jobbet, det er sikkert hans grafikkort der halter
--
http://vibeweb.dk[...] Intel Inside - AMD Outside And visit http://bfgamers.net[...] :)
#6
Elsner
Giga Supporter
29-01-2006 17:18

Rapporter til Admin
Istedet for at kigge efter Certified cards så kig efter Tested cards. Så står der en del Geforce kort. Selv et TNT2 er listet. Desuden står der så også de begrænsinger der er ved at bruge kortet til Solidworks.
--
Brian WEP, MAC filtrering og disabled SSID broadcast er IKKE trådløs sikkerhed. WPA er.
#7
McFrede
Supporter Aspirant
29-01-2006 17:48

Rapporter til Admin
Jeg bruger SolidWorks til daglig, og seneste version (2006 Service pack 3). I torsdags var jeg i Frankrig på besøg hos en potentiel kunde (Renault). Med mig havde jeg en gammel Centrino jeg midlertidig har lånt af vores IT-afdeling. Den kørte det fint, ingen problemer der. Mener det var et Intel grafikkort med delt RAM der er i maskinen, og selv ved et emne med forholdsvist kompleks geometri var der ingen problemer. Hvis din ven arbejder med assemblies kan det god være at det begynder at knibe lidt med den bærbare jeg har lånt, men er ikke sikker. Tror især det er mængden af RAM i den bærbare der bestemmer ydelsen i SolidWorks. Hvis jeg får tid og husker det kan jeg da prøve at indlæse en af de lidt større assemblies jeg har lavet (100+ parts) og se hvad der sker. Hvis han arbejder med store assemblies (1000+ parts) er en stationær nok det bedste bud dog. Et alternativ til et dyrt Quadro/Wildfire-kort kan være at købe et standard-kort og soft-modde det til wildfire/Quadro. Det har jeg haft gjort med et par kort og det virkede fint.
--
Små hjerner, små fornøjelser.
#8
McFrede
Supporter Aspirant
29-01-2006 17:55

Rapporter til Admin
Hmm, jeg arbejder forresten mest med enkeltkomponenter, og uden textures, men med Realview slået til. Hvis din ven vil arbejde med store assemblies, mange textures og Realview skal han nok have en computer med et godt grafikkort i, men jeg mener at jeg er den eneste der har en stationær med et ægte CAD-kort i, resten er almindelige mainstream-kort, og de har ingen problemer.
--
Små hjerner, små fornøjelser.

Opret svar til indlægget: Krav til Solidworks?

Grundet øget spam aktivitet fra gæstebrugere, er det desværre ikke længere muligt, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning


ANNONCE