Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Forum \ Software \ Generel software
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Ekspert i google konto

Af Semi Nørd Anomynous | 07-12-2023 11:51 | 830 visninger | 7 svar, hop til seneste
Halløj. Jeg søger en der ved lidt mere end mig mht google konto... Vi har på mit arbejde en masse telefoner, disse telefoner er logget på den samme googlekonto for at jeg nemt kan styre kontakterne derpå fra min PC. Jeg har så lagt mærke til at hvis de sletter et nummer på telefonerne, eller favoritmarkerer en kontakt så synkroniserer den det til googlekontoen og næste gang de andre telefoner synkroniserer så mister de jo så den her kontakt eller får favoritmarkeret den kontakt... Det er lidt svært at forklare men håber det giver mening. Ønsket er at de ikke kan skabe ravage på telefonerne på den ene eller anden måde, altså ikke slette kontakter eller hvis de gør at det ikke bliver overført til googlekontoen, er det muligt? De får f.eks også beskeder på telefonen hvis jeg logger på en ny enhed med den her google konto og det er ikke relevant for dem at vide. Telefonerne skal blot kunne synkroniseres med kontakter og opdatere apps. Det er sådan set den eneste grund til de er logget på en googlekonto. Er der nogen der ved om det er muligt!? - altså så googlekontoen på telefonerne er "Read Only".
--
Sidst redigeret 07-12-2023 11:54
#1
SprødFlæsk
Semibruger
07-12-2023 12:33

Rapporter til Admin
Hej Ved ikke om dette giver svar: Manage automatic sync To stop Google contacts from automatically syncing: On your Android phone or tablet, open your Settings. Tap Google Settings for Google apps Google Contacts sync Status. Turn off Automatically sync. https://support.google.com[...]
--
#2
the688
Guru
07-12-2023 12:39

Rapporter til Admin
Det lyder som om du gerne vil håndtere en lang række brugere som *en* bruger (i princippet) og dermed håndtere kontakter via en og samme Google-konto - samtidig med at du vil have at Google-kontoen *ikke* synkroniserer til telefonerne. Jeg er på ingen måde "google ekspert" - men det virker som to modsatrettede intentioner.
--
"ORK SATME!"
#3
Anomynous
Semi Nørd
07-12-2023 13:36

Rapporter til Admin
#1 Men den skal netop synkronisere automatisk - ellers kan jeg ikke styre kontakterne på telefonerne fra min PC. #2 Kontoen skal synkronisere til telefonerne men hvis man sletter en kontakt på telefonen så skal det ikke synkronisere til kontoen. Altså en form for "read only" konto på telefonerne som jeg så styrer centralt fra min PC.
--
#4
Zelanim
Superbruger
07-12-2023 13:41

Rapporter til Admin
Du skal have sat noget reelt MDM op, og ikke bruge Google privat konto til erhvervsbrug. Det er simpelthen ikke lavet til hvad du gerne vil opnå
--
Hvorfor er der ikke plads til den største cola i Cinnemaxx's kopholder?
#5
Anomynous
Semi Nørd
07-12-2023 13:44

Rapporter til Admin
#4 Kan du anbefale en anden løsning der koster gratis? :-D
--
#6
krellef
Monster Nørd
07-12-2023 13:57

Rapporter til Admin
#5 Er niveauet af support tilsvarende det, du/I vil betale for løsningen? Det er da super ærgerligt, hvis der går helt ged i det en dag, og I bare får et "nå" fra support, fordi løsningen har været gratis.
--
----------------------------------- Status på B/W-listen: +27/-0 -----------------------------------
#7
Anomynous
Semi Nørd
07-12-2023 17:06

Rapporter til Admin
#6 Altså nu er du med på at jeg oprindeligt spørger ind til om det kan fikses vha googlekontoen som vi allerede gratis benytter, ikk? Det fungerer og har fungeret i adskillige år til husbehov men det giver af og til en hovedpine hvis nogen fejlagtigt sletter et nummer på en af telefonerne og dette bliver rullet ud til alle telefonerne i forbindelse med en synkronisering.
--

Opret svar til indlægget: Ekspert i google konto

Grundet øget spam aktivitet fra gæstebrugere, er det desværre ikke længere muligt, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning